با حضور بيماران تحت پوشش مركز ديابت استان يزد ، سمينار " استفاده از تغذيه طبيعي در سبد غذايي خانوار " به ميزباني توزيع برق يزد برگزار شد.

به گزارش دفتر روابط عمومي شركت توزيع نيروي برق استان يزد فريبا مژگاني ، نماينده مكتب حرمت حيات در استان ورئيس امور مالي امور برق يك يزد  در جمع بيماران تحت پوشش انجمن ديابت ، هدف از برگزاري اين سمينار را اصلاح تغذيه بيماران ديابتي به روش طبيعي  و پيشگيري -درمان اين بيماري شايع در استان يزد عنوان كرد و گفت : روش تغذيه طبيعي با استفاده از موادمغذي سرشار از ويتامين ها و پروتئين هاي طبيعي ، بهترين شيوه براي پيشگيري وكاهش علائم ديابت به شمار مي رود.

 وي استفاده از مواد غذايي سرخ شده يا پخته شده با حرارت بالا را غيراصولي دانست وگفت :طبخ مواد غذايي با حرارت بيش از 46 درجه ، در از بين بردن خواص غذايي نقش مهمي داشته و بهتر است از روش طبخ به شيوه بخار پز بهره گرفت.

 نماينده مكتب حرمت حيات در استان يزد تغيير برنامه غذايي، اختصاص ميوه وسبزيجات بيشتر در سبد غذايي خانوار ، استفاده از جوانه غلات و گياهان فرآوري شده نظير سويا و شيرين كننده هاي طبيعي براي افزايش سلامت خانواده ها را ضروري دانست.

پيش از اين سخنان،  كارشناسان ديگري راههاي پيشگيري از ديابت و ضرورت تغيير در سبك زندگي و سبد غذايي خانوار را بيان كردند.

 شايان ذكر است در حاشيه همين نشست محصولات غذايي مفيد و موردنياز بيماران ديابتي در معرض تماشاي شركت كنندگان قرار گرفت و از بهروز خليلي،  نماينده مكتب حرمت حيات استان در ترويج فرهنگ استفاده از تغذيه طبيعي در  يزد تقدير بعمل آمد.

مطلب این صفحه را به زبان دلخواه خود ترجمه کنید

 









  • نویسنده : یزد فردا
  • منبع خبر : خبرگزاری فردا