زمان : 15 Dey 1392 - 21:15
شناسه : 81687
بازدید : 1478
سمينار استفاده از تغذيه طبيعي در سبد غذايي خانوار برگزار شد سمينار استفاده از تغذيه طبيعي در سبد غذايي خانوار برگزار شد

با حضور بيماران تحت پوشش مركز ديابت استان يزد ، سمينار " استفاده از تغذيه طبيعي در سبد غذايي خانوار " به ميزباني توزيع برق يزد برگزار شد.

به گزارش دفتر روابط عمومي شركت توزيع نيروي برق استان يزد فريبا مژگاني ، نماينده مكتب حرمت حيات در استان ورئيس امور مالي امور برق يك يزد  در جمع بيماران تحت پوشش انجمن ديابت ، هدف از برگزاري اين سمينار را اصلاح تغذيه بيماران ديابتي به روش طبيعي  و پيشگيري -درمان اين بيماري شايع در استان يزد عنوان كرد و گفت : روش تغذيه طبيعي با استفاده از موادمغذي سرشار از ويتامين ها و پروتئين هاي طبيعي ، بهترين شيوه براي پيشگيري وكاهش علائم ديابت به شمار مي رود.

 وي استفاده از مواد غذايي سرخ شده يا پخته شده با حرارت بالا را غيراصولي دانست وگفت :طبخ مواد غذايي با حرارت بيش از 46 درجه ، در از بين بردن خواص غذايي نقش مهمي داشته و بهتر است از روش طبخ به شيوه بخار پز بهره گرفت.

 نماينده مكتب حرمت حيات در استان يزد تغيير برنامه غذايي، اختصاص ميوه وسبزيجات بيشتر در سبد غذايي خانوار ، استفاده از جوانه غلات و گياهان فرآوري شده نظير سويا و شيرين كننده هاي طبيعي براي افزايش سلامت خانواده ها را ضروري دانست.

پيش از اين سخنان،  كارشناسان ديگري راههاي پيشگيري از ديابت و ضرورت تغيير در سبك زندگي و سبد غذايي خانوار را بيان كردند.

 شايان ذكر است در حاشيه همين نشست محصولات غذايي مفيد و موردنياز بيماران ديابتي در معرض تماشاي شركت كنندگان قرار گرفت و از بهروز خليلي،  نماينده مكتب حرمت حيات استان در ترويج فرهنگ استفاده از تغذيه طبيعي در  يزد تقدير بعمل آمد.

مطلب این صفحه را به زبان دلخواه خود ترجمه کنید

 
value="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" />
مخاطبان آن لاین یزدفردا -فرداییان همیشه همراه یزدفردا در سراسر جهان