در انتظار مناظره های انتخاباتی سال 92

در مورد مناظره معتقدیم که گفت وگوهای دو نفره و یا چند جانبه بین نامزدها و یا طرفداران نامزدها می تواند به روشن تر شدن فضای انتخاباتی به ویژه برنامه های نامزدها و ایجاد شور و حس و حال بیشتر در انتخابات مفید باشد.

 
رئیس صداوسیما گفت: ویژه برنامه‌های انتخابات ریاست جمهوری از اسفندماه آغاز می‌شود. او درباره برگزاری مناظره کاندیداها نیز نظر مثبت خود را اعلام کرد.
 
به گزارش فارس، «سید عزت الله ضرغامی» در حاشیه برگزاری اختتامیه جشنواره جام جم در جمع خبرنگاران در پاسخ به خبرنگار فارس مبنی بر اینکه با توجه به اینکه چند ماه بیشتر به انتخابات نمانده تکلیف برگزاری مناظره های انتخاباتی روشن شده یا خیر؟ گفت: ویژه برنامه های مخصوص انتخابات در حال تولید است هم در سیما و هم در صدا و هم در شبکه های استانی و از اسفندماه آغاز می شود و در تعطیلات عید ادامه خواهد داشت و بعد از تعطیلات با حجم بیشتر در یک جدول دقیق تر و توزیع مناسب به یاری خداوند مجموعه برنامه ها با اهداف و رویکردهای مختلف و ساختارهای مختلف تا روز انتخابات عملی خواهد شد.

وی تصریح کرد: در مورد مناظره معتقدیم که گفت وگوهای دو نفره و یا چند جانبه بین نامزدها و یا طرفداران نامزدها می تواند به روشن تر شدن فضای انتخاباتی به ویژه برنامه های نامزدها و ایجاد شور و حس و حال بیشتر در انتخابات مفید باشد.

وی اظهارداشت: در این رابطه اقداماتی کرده ایم و طرح های اولیه  آماده شده است منتها تا حد زیادی طراحی برنامه مناظره به تعداد نامزدها هم بستگی دارد. چون هر کاندیدایی که اضافه می شود به صورت تصاعدی این تعداد بالا می رود و تا اینجا هم که من دیده ام یک دو جین فعلا نامزد اعلام کرده اند که تشریف دارند. اگر این طور باشد، آن وقت طراحی برای مناظره با تعریف مختص خودش مقداری دقیق تر باید برنامه ریزی شود که زمان و فضای مناسب برای ارائه اش وجود داشته باشد.

رئیس رسانه ملی عنوان داشت: ما نظرمان به عنوان رسانه ملی مثبت است اما در نهایت تصویب همه اینها در شورای قانونی تبلیغات که زیر نظر وزیر کشور است، باید به تصویب برسد و بعد عملیاتی خواهد شد. البته تا به حال با این کمیته جلسه نداشته ایم ولی خود من شخصا با وزیر کشور چون در هیات دولت هستیم در مورد مسائل مختلف تبلیغاتی زیاد داشته ایم ولی جلسه رسمی تا به حال برگزار نشده است.

وی همچنین درباره کمبود بودجه و مشکلاتی که تهیه کنندگان برای تولید آثار با آن مواجه هستند نیز گفت: به دلیل شرایط خاص کشور و کسر بودجه جدی که در کل کشور وجود دارد و کاهش منابع و مشکلات دیگری که وجود دارد همه دستگاه ها الان به طور جدی مشکل کمبود بودجه دارند. سازمان صداوسیما هم از این دستگاه ها مستثنی نیست یعنی اگر بودجه مصوب امسال ما را هم پرداخت می کردند ما کسری بودجه ای حدود 400 میلیون تومان حداقل برای انجام برنامه های روتین مشابه سال 90 داشتیم.

وی افزود: متاسفانه همین مقدار بودجه مصوب سال 91 به دلیل کاهش بودجه تا سقف 200 میلیارد تومان کاهش پیدا کرد و این در حالی بود که که در شرایط رقابتی که وجود دارد و مسئولیت های مختلفی که بر عهده صداوسیما هست، خوشبختانه ظرفیت عظیم هنری که در کشور موجود هست ، بسیاری از پروژه های ما به دلیل آماده نشدن بودجه دوران انتظار را می گذرانند و امیدواریم بتوانیم این شرایط خاص را برطرف کنیم. البته در تلاشیم که بتوانیم سرویس های مورد نیاز پروژه هایی که در دست داریم را تامین کنیم. به خصوص برنامه هایی که برای ایام نوروز و انتخابات داریم ولی امیدورایم این شرایط مرتفع شود تا بتوانیم به موقع از ظرفیت هایی که در کشور وجود دارد استفاده کنیم.

ضرغامی همچنین درباره راه اندازی شبکه های جدید نیز توضیح داد:

توانمندی رسانه ملی برای افزایش شبکه ها چه در سیما و چه در صدا بالاست و ما به دنبال ایجاد بسترهای فنی لازم هستیم به خصوص با راه اندازی آی پی تی وی و بعضی شبکه های مجازی که بر بستر آی پی می توانیم راه اندازی کنیم. این توانمندی هر وقت اعتبارات لازم فراهم شود می تواند به فعلیت برسد.

وی ادامه داد: الان تقریبا 70 درصد کشور از حالت دیجیتال برخوردار است و هم زمان سرویس آنالوگ هم داده می شود. ما فعلا به عنوان شروع کار فرستنده الوند را قطع کردیم با اعلام قبلی و مشکلی هم پیش نیامد چون مردم در تهران بیشتر از دستگاه های دیجیتال استفاده می کنند ولی در سال 92 طی زمان بندی مشخص که از قبل اعلام می کنیم، آرام فرستنده های آنالوگ را خاموش می کنیم تا مردم از همان شبکه دیجیتال استفاده کنند.

وی در پایان گفت: ارائه دو سرویس موازی آنالوگ و دیجیتال برای رسانه ملی هزینه های بسیاری در بر دارد ولی فعلا به علت همراهی با مردم فعلا فرستنده های آنالوگ مورد استفاده قرار می گیرند.
 

گام نخست مناظره‌های انتخاباتی در تلویزیون(90)

گام نخست در برگزاری مناظره‌های انتخاباتی نهمین دوره مجلس شورای اسلامی از امشب در برنامه" دیروز، امروز، فردا" کلید می‌خورد.

 
اعتدال :  گام نخست در برگزاری مناظره‌های انتخاباتی نهمین دوره مجلس شورای اسلامی از امشب در شبکه سوم سیما جمهوری اسلامی ایران کلید می‌خورد.

براساس این گزارش، برنامه "دیروز، امروز و فردا" امشب دو هفته مانده به انتخابات مجلس شورای اسلامی با دعوت از فاطمه آلیا عضو شورای مرکزی جبهه پایداری انقلاب اسلامی و زهره الهیان عضو کمیته زنان جبهه متحد اصولگرایان ، اولین برنامه انتخاباتی خود را آغاز می‌کند.

قرار است در برنامه امشب مسائل مربوط به انتخابات پسش روی مجلس، مسائل روز و جاری کشور و اولویت‌های مجلس نهم برای زنان مورد بحث و بررسی صورت گیرد.

این برنامه امشب ساعت ۱۹ از شبکه سوم سیما بطور زنده پخش می‌شود.

مناظره های انتخاباتی پخش زنده نمی‌شوند

 
 رئیس کمیسیون شوراها و امور داخلی کشور مجلس با بیان اینکه بررسی طرح اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری در این کمیسیون به پایان رسید، گفت: بر اساس این طرح، از این پس مناظرات انتخاباتی نامزدهای ریاست جمهوری به صورت زنده پخش نخواهند شد.

امیر خجسته در گفت‌وگو با خبرگزاری خانه ملت، در تشریح جلسه عصر امروز کمیسیون شوراها و امورداخلی کشور گفت: بررسی طرح اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری در این کمیسیون به اتمام رسیده و در جلسه امروز در خصوص چگونگی تبلیغات نامزدهای انتخاباتی و ماده ۷۴ این قانون بحث و تبادل نظر شد.

نماینده مردم همدان، قهاوند و فامنین در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه بر اساس طرح پیشنهادی نمایندگان، از این پس مناظرات انتخاباتی نامزدهای ریاست جمهوری به صورت زنده پخش نخواهد شد، گفت: علت این امر رعایت عدالت در مناظرات انتخاباتی نامزدها است تا کسی ضد دیگری، مطالب غیر واقعی مطرح نکند و طرف دیگر مناظره امکان دفاع از خود را داشته باشد.

وی افزود: کمیسیون تبلیغات انتخاباتی متشکل از دادستان کل کشور، وزیر کشور، رئیس سازمان صداوسیما، دبیر هیات مرکزی نظارات انتخابات و رئیس شورای نظارت بر سازمان صدا و سیما یا یکی از اعضای آن، بر روند تبلیغات انتخاباتی نامزدهای ریاست جمهوری نظارت می‌کنند.

رئیس کمیسیون شوراها و امور داخلی کشور گفت: بر اساس این طرح، تمامی رسانه‌های مجازی کشور همانند مطبوعات و نشریات، از سه روز قبل از زمان برگزاری انتخابات اجازه انتشار مطالبی را علیه نامزدهای انتخابات یا هواداران آنها نخواهند داشت./

ادعایی تازه از حامی احمدی‌نژاد درباره مناظره معروف انتخابات

برخی از حامیان رئیس‌جمهور، پس از گذشت سه سال، تازه از نقاط ضعفی سخن به میان می‌آورند که رئیس جمهور در مناظره معروف سال 88 از رقیبش پذیرفته است؛ نقطه ضعفی که بیان آن در اوضاع کنونی هم دلایل خاص خود را دارد.

 
اعتدال: در حالی که کمتر از 24 ساعت تا آغاز مذاکرات هسته‌ای ایران در مسکو وقت باقی مانده، روزنامه‌های صبح ایران، همچنان درگیر مسائل و حاشیه‌های فضای اقتصادی کشور هستند.

محمود بهمنی، یکی از مردان اقتصادی کلیدی دولت احمدی‌نژاد که در روزهای گذشته، سخنان پر بحثی را مطرح کرده بود، در یادداشتی در روزنامه دنیای اقتصاد، با مقدمه‌ای معنادار، مدیران بانکی کشور را به امانت‌داری و صداقت توصیه کرد؛ «فضیلت‌های فراموش شده» نام یادداشت بهمنی است که در آن، رئیس کل بانک مرکزی صداقت، امانتداری، وفای به عهد و درستکاری را بن‌مایه انسانیت و سنگ بنای روابط اجتماعی‌ دانسته و گفته است: شاید در جامعه ما به دلیل تکرار فرا‌تر از اندازه رسانه‌ها بر فضیلت‌های متعالی (ایثار، گذشت، زهد و نیکوکاری) و بالا بردن حد انتظار از انسان‌های متعارف، نوعی عادی‌سازی و کم‌اهمیت‌شماری نسبت به فضیلت‌های بنیادین رایج شده است، به گونه‌ای که در مواردی نسبت به ترک این ویژگی‌های انسانی، با مسامحه برخورد می‌شود تا جایی که شنیدن این خبر که عزیزی در اوج تنگدستی، امانت با ارزش فردی را با تلاش بسیار به صاحب آن برگردانده ‌است، بسیاری را به شگفتی وا‌می‌دارد.

راستی ما را چه می‌شود که از شنیدن خبر امانت‌داری یکی از شهروندان شگفت‌زده می‌شویم؟ چرا دیدن ولنگاری و نادرستی‌ها عادی شده، ولی دیدن درستکاری و امانت‌داری یکی از هم‌میهنان، ما را به تعجب وامی‌دارد؟!

با این مقدمه، بهمنی از همکاران درستکار خود در خانواده بزرگ بانکی درخواست می‌کند هیچ ارزشی والا‌تر از درستکاری، صداقت، حفظ اسرار مردم، امانت‌داری و وفای به عهد نیست و در ادامه افزوده است: البته من هیچ نگرانی نسبت به درستکاری همکاران شریفم در سطح شعب ندارم و دغدغه اینجانب معطوف به سطح میانی و عالی مدیریت نظام بانکی است!

اما این روز‌ها، روزهای سخت و پر حاشیهٔ آقای معاون اول است؛ از یک سو، اظهارات یکی از متهمان پرونده اختلاس بیمه ایران و جریان خبری است که علیه او بر پا شده و از سوی دیگر، نیش و کنایه‌های فراوانی است که پس از اظهارت هفته گذشتهٔ وی درباره خوب بودن وضع اقتصاد و زندگی مردم، باعث شد تا محمدرضا رحیمی ـ که روز گذشته برای افتتاح خط تولید رانا، دومین خودروی ملی ایرانی به ایران خودرو رفته بود ـ سر سخن را باز کند و حرف‌هایی را که روی دلش سنگینی می‌کرد، بگوید.

البته روزنامه‌های متعددی سخنان بهمنی را بازتاب دادند که ایران، مفصل‌تر از همه به آن پرداخته بود و با تیتر «هر کس از راه می‌رسد، به دولت فحش می‌دهد» به استقبال سخنان رحیمی رفته.

ایران از قول رحیمی نوشته است: یک کلمه گفتم وضع مردم ایران خوب است؛ اما یکباره از رادیو رژیم صهیونیستی، تلویزیون آمریکا و انگلیس و همچنین از سوی برخی در درون کشور، چنان مورد حمله قرار گرفتم که دیگر جرأت نکنم بگویم وضع ما خوب است.

وی همچنین با اشاره به اظهارات بیان شده در دادگاه اختلاس بیمه ایران گفت: اگر طرفدار مبارزه با فساد هستید، مطالباتتان را بنویسید و به قوه قضاییه بدهید تا پیگیری شود، اما چرا جار می‌زنید؟ ‌مشخص است که دروغ می‌گویید و به دنبال مصالح کشور نیستید.

سخنان رحیمی در حالی در صفحات روزنامه‌های ایران، ملت ما و اعتماد به عنوان تیتر یک و با جزییات فراوان کار شده بود که آیت‌الله صافی گلپایگانی ـ که روز گذشته، میزبان اعضای حزب مؤتلفه اسلامی بود ـ در سخنان خود، از مسئولانی که به فساد مالی متهم هستند، خواسته بود که خودشان استغفا دهند و روزنامه رسالت و آرمان هم در صفحه نخست خود به آن پرداخته بودند.
 
اما روزنامه ایران در صفحات داخلی خود در یادداشت و گفت‌وگویی از دو روحانی به حمایت از اظهارات بهمن شریف‌زاده در مصاحبه با روزنامه شرق پرداخته بودند و احضار وی به دادگاه ویژه روحانیت را مورد انتقاد قرار داده بودند.

حجت الاسلام طلایی از اساتید حوزه در گفت‌‌وگویی با نام «چرا حامیان دولت اجازه ندارند اندیشه‌های خود را تبیین کنند!» گفت: کجای این عالم سراغ دارید که جواب اندیشه را با احضار در دادگاه روحانیت و متهم کردن افراد پاسخ ‌دهند؟

وی همچنین در واکنش به اظهارات صفار هرندی در نماز جمعه قم گفت: دو سال کامل رئیس جمهور به خاطر شما در نمایشگاه قرآن حاضر نشد و تنها نقطه ضعفی که موسوی در مناظره با احمدی‌نژاد مطرح کرد و وی هم پذیرفت، عملکرد شما در حوزه نشر و کتاب بود!

اما نزدیک شدن به زمان مذاکرات هسته‌ای در مسکو، روزنامه‌ها را به گمانه‌زنی درباره سرنوشت این مذاکرات واداشته بود.

تهران امروز هم با اشاره به سخنان جلیلی درباره اینکه انتظار می‌رود حق ایران در غنی‌سازی اورانیوم به رسمیت شناخته شود، غنی‌‌سازی را به عنوان خط قرمز ایران در نشست مسکو دانسته است.

اطلاعات نیز گفت‌وگوی جلیلی با راشاتودی را به عنوان تیتر یک خود برگزیده و از قول جلیلی نوشته است: ایران نسبت به مذاکرات مسکو خوشبین است.

روزنامه کیهان البته در گزارشی خبری ـ تحلیلی، از سنگ‌اندازی سناتورهای آمریکایی در آستانه مذاکرات مسکو خبر داده و از فرستادن نامه ۴۴ سناتور آمریکایی به اوباما درباره تعیین شرایط جدید از سوی ۱+۵ در آستانه مذاکرات گفته بود.

روزنامه آرمان در گزارشی از یک حکم قضایی در کرمان برای یک نوجوان خبر داده که قاضی به جای زندان، متهم را به یک سال شرکت در نماز جماعت مسجد محل زندگی‌اش محکوم کرده است.

این گزارش با نام «مجازات شرکت در نماز جماعت به جای زندان» در صفحه نخست این روزنامه منتشر شده و در آن به واکنش برخی از حوزویان به این حکم پرداخته است.

مرگ ولیعهد عربستان و سخنان وزیر صنعت، معدن و تجارت و معاون جدیدش در کنار اظهارات آملی لاریجانی در صدور حکم متهمان پرونده‌های فساد مالی، از نکات دیگری بود که در صفحه نخست روزنامه‌های صبح امروز منتشر شده بود.

منبع:  تابناک

ضرغامی:در انتخابات مناظره خواهیم داشت

 
رییس سازمان صدا و سیما گفت: نظرات مختلفی درباره برگزاری مناظرات سیاسی میان نامزدهای انتخاباتی ریاست‌جمهوری جمع آوری شده و در این دوره از انتخابات نیز شاهد برگزاری مناظرات خواهیم بود. «عزت‌الله ضرغامی» در حاشیه جلسه کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی، درباره مناظره دوره قبل انتخابات ریاست‌جمهوری گفت: مناظره‌های مستقیم دو به دو از نظر مشارکت عمومی بسیار موفق و کار فوق‌العاده‌ای بود که در نتیجه انتخابات به لحاظ مشارکت مردم بسیار تاثیر داشت. ضرغامی توضیح داد: مناظره‌های قبلی آسیب شناسی شده و ستاد انتخابات سازمان با نگاه مثبت به اصل مناظره، در این حوزه در حال برنامه‌ریزی است.
 

اظهارات ضرغامی در مورد مناظره‌ها و پارازیت

 
رییس سازمان صدا و سیما از برگزاری مناظره‌های عادلانه در جریان انتخابات خبر داد.

به گزارش ایسنا، سیدعزت‌اله ضرغامی با اعلام این خبر در جمع خبرنگاران همچنین اظهار کرد: نیمی از بودجه صدا و سیما از طریق تبلیغات تامین می‌شود.وی همچنین بر باز بودن فضای رسانه ملی تاکید کرد.ضرغامی در ادامه از پخش فیلم‌های سینمایی ایران از تلویزیون هم صحبت کرد و گفت: همین 10 درصد فیلم ایرانی را که پخش می‌کنیم بیشترین مشکل پخش دارند. راه‌اندازی شبکه گردشگری، افتتاح رسمی شبکه سلامت و قطع شبکه‌های ایرانی از دیگر محورهای سخنان رییس سازمان صدا و سیما بود.

ضرغامی در پاسخ به پرسش درباره مناظرات انتخاباتی توضیح داد: برای برنامه‌های تبلیغاتی،مجموعه‌های جالب، پربیننده و عادلانه‌ای برای همه نامزدهای انتخاباتی در نظر گرفته‌ایم و در حال حاضر ستاد انتخابات سازمان صدا و سیما آخرین بررسی‌های لازم را انجام می‌دهد و پس از اینکه این مجموعه به تصویب سازمان رسید باید در مقطع انتخابات نیز در شورای تبلیغ انتخابات که دستگاه‌های دیگر بیشتری از قانون عضو آن هستند به تصویب برسد.

او ادامه داد: گفت‌وگوهای دوجانبه، چه بین نامزدهای انتخاباتی و چه طرفداران و نمایندگان آن‌ها که در سال‌های پیش هم تجربه شده و همیشه از برنامه‌های پربیننده ما بوده را باید دوباره پخش کنیم و با استفاده از تجربیات قبلی سازمان و آسیب‌شناسی‌ای که در مورد این مناظرات انجام دادیم می‌توانیم طرح مناسب‌تری را ارائه دهیم تا با کمترین اشکال بیشترین فضای مثبت را هم به لحاظ مشارکت بالاتر و هم به لحاظ معرفی برنامه‌های نامزدها در مقطع انتخابات ارائه دهیم.

رییس سازمان صدا و سیما در پاسخ به اینکه آیا باز هم «دکتر پورحسین» اجرای مناظره‌ها را بر عهده می‌گیرد، گفت: آقای پورحسین همیشه سابقه خوبی در سازمان دارند اما باید بببنیم که چه می‌شود. متناسب با نوع برنامه شاید لازم باشد مجری دیگری برای مناظره‌ها انتخاب شود. اما آقای پورحسین هم همیشه شایستگی انجام چنین کارهایی را داشته‌اند.ضرغامی در واکنش به این پرسش ایسنا که آیا در جریان انتخابات فضای تلویزیون بازتر می‌شود تا شاهد حضور چهره‌هایی باشیم که کمتر در تلویزیون دیده‌ایم؟ تاکید کرد: فضای تلویزیون همیشه باز است.

***

ضرغامی در پاسخ به پرسش دیگری درباره تبلیغات تلویزیونی این روزها، توضیح داد: سازمان صدا و سیما نیمی از اعتباراتی را که برای اداره‌اش نیاز دارد از طریق درآمدهای بازرگانی به دست می‌آورد. من فکر می‌کنم هیچ دستگاهی این توانمندی را ندارد که بخش بزرگی از بودجه خود را که بالغ بر 600 تا 700 میلیارد تومان می‌شود از طریق درآمدهای خود کسب کند اما همین قدر هم که باید از طریق درآمدهای خود کسب کند تبلیغات مجانی انجام می‌دهد. مثلا تبلیغات بسیاری از نهادهای تبلیغی و دینی هم در همان باکس تبلیغات بازرگانی و در ساعات پربیننده به همان میزان مجانی پخش می‌شود. با این حال کسب درآمدی در این سطح کار بالایی است.

او ادامه داد: تقریبا بالغ بر چند صد میلیارد تبلیغ را هم به خاطر ضوابط نظارتی‌ای که داریم پخش نمی‌کنیم. مثلا تبلیغات خیلی از کالاهایی که در کشور تولید می‌شوند و یا خدماتی که انجام می‌شود و البته ممکن است بخشی از آنها مربوط به شرکت‌های داخلی و خارجی باشند را به خاطر ضوابطی که داریم پخش نمی‌کنیم. ما طبق ضوابط خودمان چهارچوب‌هایی داریم . مثلااگر یک کالا از وزارت بهداشت و درمان پروانه می‌گیرد، آرم استاندارد و مجوزهای کلی و قانونی دارد مشمول برخی از بندهای نظارتی ما نمی‌شود.

***

رییس سازمان صدا و سیما در بخش دیگری از گفت‌وگویش با خبرنگاران اعلام کرد که هنوز فرصت نکرده فیلم «یک خانواده محترم» را ببیند. او بر همین اساس در باره بحث نظارت بر فیلم‌های تلویزیونی شبکه‌های مختلف که تولیدات سالانه زیادی دارند، گفت: حدود 900 تله‌فیلم توسط صدا و سیما تولید و پخش شده که هیچ مشکل نظارتی ندارند و اگر این تعداد را با تولیدات سینمایی مقایسه کنید که شاید حدود 10 درصد از آن‌ها را پخش می‌کنیم بیشترین اشکالی که دستگاه‌های نظارتی از ما می‌گیرند متعلق به همان 10 درصد از سینمای ایران است. بنابراین ضوابط پخش در صدا و سیما بسیار دقیق است و اگر هم یک کار تولیدی در روند تولیدش مشکل داشته باشد حتما باید اصلاح شود.

***

رییس رسانه ملی درباره اقدامات جمهوری اسلامی در واکنش به ارسال پارازیت به شبکه‌های ایرانی توضیح داد:ده‌ها اقدام ایذایی توسط استکبار در حوزه سیگنال‌رسانی سازمان صدا و سیما انجام گرفته است که برخی از آن‌ها مانند اتفاق اخیر خلاف، همه ضوابط حقوقی و حرفه‌ای بودند که شبکه‌های جمهوری اسلامی از روی ماهواره‌هایی که با ما قرارداد داشتند به صورت یک جانبه حذف شدند.

او ادامه داد: بعضی از شرکت‌های ماهواره‌ای در طول ماه‌های گذشته قراردادهایشان را با ما کنسل کرده و اجازه تمدید ندادند. از ناحیه‌های مختلف از طرف کشورهای مختلف بر روی شبکه‌های برون‌مرزی ما پارازیت‌های بسیار قدرتمند ارسال می‌شود به طوری که برخی از این شبکه‌ها در کشورهای همسایه قابل دریافت نیست. ما این شبکه‌ها را شناسایی کرده‌ایم و محل تقریبی پارازیت‌ها را هم می‌دانیم. به سازمان‌های بین‌المللی هم شکایت کرده‌ایم. با امکاناتی که آن‌ها در اختیار دارند می‌توانند محل دقیق ارسال پارازیت‌های مزاحم شبکه‌های جمهوری اسلامی را معرفی کنند. ولی متاسفانه چون همه آن‌ها یک هدف را تعقیب می‌کنند هیچگونه همکاری‌ای در این خصوص نکرده‌اند اما ما شکایت خود را به مجامع عمومی اعلام کرده‌ایم.

ضرغامی سپس با اشاره به ماهواره‌های جایگزین گفت: ما امروزه از ماهواره‌های متعدد استفاده می‌کنیم در نتیجه اگر ماهواره‌ای دچار مشکل شود حوزه‌های دیگر آن را پوشش می‌دهند. در ارتباط با ماهواره «هاتبرد» هم جایگزین ماهواره‌ای در نظر گرفته شده که مخاطبان آرام آرام در مناطق مختلف با این ماهواره آشنا می‌شوند و می‌توانند شبکه را پیدا کرده و استفاده کنند. همچنین در حوزه فضای مجازی و اینترنت هم اقدامات دیگری انجام گرفته که فکر می‌کنیم با توجه به اینکه در برخی از کشورها سیستم‌های اینترنتی و استفاده از «آی. پی» از حوزه فضای مجازی برای شبکه‌های تلویزیونی بهره‌برداری زیادی می‌شود و تقویتی که ما در این حوزه کرده‌ایم استفاده از شبکه‌های ما مقدور خواهد بود.

راه‌اندازی شبکه‌های جدید پرسش دیگر خبرنگاران بود که ضرغامی در حاشیه اجلاس فناوری به آن پاسخ داد.او گفت: فعلا همت معاونت سیما و راه‌اندازی شبکه سلامت است که دوره آزمایشی خود را سپری می‌کند و بعد از رفع اشکالات رسما افتتاح خواهد شد. شبکه‌های موضوعی دیگری نیز در دستور راه‌اندازی قرار دارند.

ضرغامی درباره شبکه گردشگری هم توضیح داد: «شبکه شما» که یک شبکه مراکز استان‌ها است که تا حدود زیادی به گردشگری مربوط می‌شود البته اخیرا گفت‌وگوهایی با معاون رییس‌جمهور در این حوزه داشته‌ایم و ممکن است در آینده توقعاتی داشته باشیم که با سازماندهی بیشتری این شبکه را به شبکه گردشگری کشور تبدیل کنیم.

او ادامه داد: در حال حاضر بخش زیادی از این کار در حد وظیفه ذاتی سازمان در حال انجام است ولی مذاکرات صورت گرفته و اگر بتواند طی روزهای آیندده به نتیجه عملی و قرارداد رسمی بینجامد، اعلام می‌شود تا «شبکه شما» در یک چارچوب جدید فعالیت کند.ضرغامی در پایان سخنانش از عملکرد فنی سازمان اظهار رضایت کرد و خودکفایی آن را در سطح جهان بی‌نظیر دانست.

چگونه با احمدی‌نژاد مناظره کنیم

پنج توصیه نشریه آمریکایی

 

سال گذشته برخی از سایت‌های حامی دولت، بخش‌هایی از مقاله نشریه معتبر فارین پالیسی را منتشر کردند که به چگونگی مواجهه با محمود احمدی‌نژاد در مذاکرات یا گفت‌وگوها پرداخته بود. این مقاله در پی درخواست احمدی‌نژاد از باراک اوباما رییس‌جمهوری ایالات متحده برای انجام مناظره درخصوص حل مشکلات جهان، منتشر شد. درخواستی که البته کاخ‌سفید آن را رد کرد. در این یادداشت، پنج گام برای شیوه مدیریت گفت‌وگو با احمدی‌نژاد توصیه شده است که بخش‌هایی از آن، به مخاطبان تقدیم می‌شود.

نخستین ترفند احمدی‌نژاد، در مواجهه با چنین موقعیتی، آن است که طرف مقابل را دست بیندازد تا توانمندی‌های گفتاری همتای خود را بیازماید. اینکه چگونه در مواجهه با یک رقابت مستقیم با همتای ایرانی‌اش، تاب خواهد آورد؟

۱- باید او را مجبور کرد تا به آنچه که از آن طفره می‌رود، بپردازد


شهرت احمدی‌نژاد به دلیل صفت «رد گم کنی» او است. زمانی که بخواهد از موضوع دشوار یا سوالی طفره برود یا از سر خود باز کند، حریفانش را با سوال‌های بی‌هدف و تصادفی، مواجه می‌کند تا موضوع را تغییر داده یا به سادگی، وقت را بگذراند و آنها را وادار کند تا به موضوع جدیدی وارد شوند. در یک مصاحبه با شبکه‌ ای‌بی‌سی، جرج استفانو پولوس از او درخصوص احتمال اقامت اسامه بن‌لادن رهبر القاعده در ایران سوال کرد «اگر شما به یقین می‌دانستید که بن‌لادن در تهران است، آیا از او پذیرایی می‌کردید؟ او را اخراج می‌کردید؟ آیا او را دستگیر می‌کردید؟» استفانو پولوس در پی چندین سوال تلاش کرد تا پاسخی درست برای آنها بیابد اما احمدی‌نژاد سریع پاسخ داد، من شنیدم که اسامه بن‌لادن در واشنگتن‌دی‌سی است! چندین دقیقه گذشت که پس از آن، احمدی‌نژاد با مطرح کردن این مساله که «بین بوش و بن‌لادن روابط نزدیکی وجود دارد» از پاسخگویی به این سوال طفره رفت. سرانجام در حالی‌که استفانو پولوس خشمگین به صراحت از او پرسید که آیا احمدی‌نژاد منکر حضور بن‌لادن در ایران است، احمدی‌نژاد پاسخ داد، مطمئن باشید که او در واشنگتن است. من فکر می‌کنم که احتمال زیادی وجود دارد که او آنجاست. و این بود پایان مصاحبه!
یک روش برای مغلوب کردن احمدی‌نژاد در چنین بازی کلامی، حواله دادن او به سوال و گفت‌وگویی است که به موضوع مورد بحث، مرتبط باشد. این همان شیوه‌ای است که محسن رضایی فرمانده سابق سپاه پاسداران و کاندیدای محافظه‌کار انتخابات ریاست‌جمهوری ژوئن ۲۰۰۹ در مناظره انتخاباتی به آن مبادرت ورزید. هنگامی که احمدی‌نژاد سعی داشت با مطرح کردن سوالات فراوانی درباره تجربه حریف در امور دولتی، توجه اذهان را از ضعف کابینه‌اش در اداره امور ایران منحرف کند، رضایی با دعوت مخاطبان و بینندگان به خواندن طرح‌های اقتصادی او از طریق سایت اینترنتی وی، با مهارت به موضوع اقتصاد کشور بازگشت. احمدی‌نژاد سعی داشت که با طرح سوالات بیشتر، جریان گفت‌وگوی اقتصادی رضایی را قطع کند اما این کاندیدا هم سعی کرد با مطرح کردن سوالات جدید درخصوص ضعف اقتصادی رییس‌جمهور، هدایت بحث را در دست نگه دارد.


۲- خاص باشید


سبک مناظره‌ احمدی‌نژاد شامل یک دسته بیاناتی است که بیشتر شبیه تکیه کلام هستند تا بحث‌های واقعی. این حقیقت که احمدی‌نژاد در طولانی‌مدت قادر به پرهیز از ورود به بحث جدی در خصوص هر تخصصی بوده است، نشانگر این است که چقدر یک مناظره‌گر می‌تواند با مهارت باشد. در مصاحبه‌ای که در سپتامبر ۲۰۰۶ توسط شبکه ان‌بی‌سی صورت پذیرفت، برایان ویلیامز، یک سوال درباره موشک ساخته‌شده در ایران مطرح کرد. پاسخ احمدی‌نژاد یک اظهار کلی درباره اشتیاق ایران به صلح و آرامش بود و در حقیقت اینکه این آمریکاست که به دلیل جنگ‌افزارهای اتمی و تسلیحات هسته‌ای به‌عنوان بزرگ‌ترین خطر برای امنیت جهان محسوب می‌شود و سپس قبل از اینکه ویلیام فرصت ادامه بحث را بیابد، با ایراداتی کلی درخصوص تاریخ جهان، جهت گفت‌وگو را تغییر داد. در همان مصاحبه ویلیام، سوالی درباره همسر احمدی‌نژاد که به ندرت در محافل دیده می‌شود پرسید. رییس‌جمهور ایران پاسخ داد: «او یک زن ایرانی است. درست همانگونه که من یک ایرانی هستم.»


۳- دانش او را بسنجید


به‌رغم اظهارات غیرجدی، احمدی‌نژاد در واقع نسبت به بسیاری از موضوعات، تسلط کافی ندارد. وقتی خبرنگار «تایم» از او درباره سخنرانی مشهور هاشمی‌رفسنجانی در روز قدس سال ۲۰۰۱ پرسید، او پاسخی نداشت. در روز قدس، این روحانی محافظه‌کار، سخنانی را درباره نیاز به یک بمب اسلامی مطرح کرد. احمدی‌نژاد به صراحت چنین سخنرانی را منکر شد. این در حالی است که خبرنگار «تایم» شخصا در آن سخنرانی حضور داشت. یا موضوع هولوکاست که بسیاری از خبرنگاران، از او درباره آن پرسش کردند، هیچ‌گاه سوال نشد که او دقیقا درباره هولوکاست چه می‌داند و درباره آشویتس چه می‌داند؟


۴- اجازه ندهید کسی شما را عصبی کند


از زمانی که جان‌اف کندی در یک رقابت انتخاباتی از ریچارد نیکسون شکست خورد (۱۹۶۰) سیاستمداران تیزهوش پی بردند که در مصاحبه‌های تلویزیونی، آنچه شما می‌گویید، کم اهمیت‌تر از چگونه گفتن آن است. احمدی‌نژاد نیز استثنا نیست.
نگاه‌های فروتن، ژاکت خاکستری، ظاهر نه چندان شیک او ممکن است که در یک برنامه مد، موجب برنده شدن او نشود اما سبک سخنرانی محکم او، طرفدارانی را از بافت فقیر جنوب تهران، تا خیابان‌های جاکارتا در اندونزی که از شهرت بالایش به دلیل دیدگاه‌های ضدغربی لذت می‌برند، به دور او جمع کرده است. (در مناظرات ریاست‌جمهوری ۲۰۰۹، احمدی‌نژاد توانست رقیب انتخاباتی خودش را از طریق بحث‌های ساده و آسان‌فهم درباره سیاست‌های هسته‌ای ایران و ارتباطات با ایالات متحده و از همه مهم‌تر به عنوان منتقد فعالیت‌هایی که او آن را فساد رقیب می‌دانست، بر او غالب شود.
روی هم رفته به منظور مناظره موثر، احمدی‌نژاد نیازمند به توانایی نشان دادن عقاید پیچیده به‌گونه‌ای بود که طیف وسیعی از مخاطبان، بتوانند بفهمند. پرهیز از واژگان بزرگ، عاقلانه به نظر می‌رسید. اگر رقیب زیرک‌تری مقابل احمدی‌نژاد بود، روش و اتهامات را پیش‌بینی می‌کرد، بدون آنکه کنترل احساسات را از دست بدهد و با آرامش آنها را تکذیب می‌کرد. )


۵- شوخی کنید


احمدی‌نژاد به دلیل اظهارات طعنه‌آمیز در مناظره با رقیبان، موجبات نگاه منفی به خود را فراهم آورد. بنابراین یک روش در تخریب این باور او، به عنوان مناظره‌گر زیرک این است که به کنایه زدن بسنده کنید. 
منبع : شرق به نقل از فارین پالیسی ترجمه: مریم ابراهیمیان

منبع:  شرق

ضرغامی: برای‌انتخابات آماده‌ شده‌ایم

رئیس سازمان صدا و سیما در گفت و گو با هفته نامه مثلث در پاسخ به اینکه «برای انتخابات 92 چه برنامه‌ای دارید؟» تصریح کرد: برای انتخابات سال 92 که انتخابات بسیار مهمی برای آینده کشور خواهد بود صدا و سیما نه از الان بلکه از چندماه قبل خودش را آماده کرده و سیاست‌گذاری‌های لازم را انجام داده که بتواند از لحاظ رسانه‌ای این انتخابات را هم موفق برگزار کند.

 
 رئیس سازمان صدا و سیما در گفت و گو با هفته نامه مثلث در پاسخ به اینکه «برای انتخابات 92 چه برنامه‌ای دارید؟» تصریح کرد: برای انتخابات سال 92 که انتخابات بسیار مهمی برای آینده کشور خواهد بود صدا و سیما نه از الان بلکه از چندماه قبل خودش را آماده کرده و سیاست‌گذاری‌های لازم را انجام داده که بتواند از لحاظ رسانه‌ای این انتخابات را هم موفق برگزار کند. خوشبختانه انتخابات قبل، انتخابات موفقی بود با همه تبلیغاتی که دشمن داشت. 

وی افزود: ان‌شاءالله برای انتخابات 92 هم تلاش می‌کنیم یک فضای انتخاباتی پرشور با حضور بالا و آگاهانه مردم در انتخابات ریاست جمهوری فراهم کنیم تا برگ دیگری بر افتخارات این مملکت باشد و باعث قوام بیشتر نظام جمهوری اسلامی بشود. 

ضرغامی درباره اینکه آیا در انتخابات ریاست جمهوری یازدهم شاهد مناظره ها خواهیم بود گفت: نمی‌دانم! در واقع علتی که باعث شد مناظره‌های سال 88 برگزار شود روحیه خود آقای احمدی‌نژاد بود. بدون تردید چون معمولاً کسی که چهار سال رئیس‌جمهور است علاقه‌مند نیست با افراد دیگری که فعلاً نامزد هستند مناظره و بحث‌های چالشی کند، اما آقای احمدی‌نژاد این روحیه را داشت. آن‌نگاه همچنان هست و آن دید رهبری و آن رویکردی که ایشان دارد برای اینکه فضای آزادی فراهم شود تا همه بتوانند حضور پیدا کنند. وجود دارد، ظرفیت‌های سازمان هم امروز ظرفیت‌های بسیار بالایی است و من یقین دارم که انتخابات سال 92 انتخابات بسیار پرشور و پرهیجانی خواهد شد که حتماً می‌تواند کشور را دارای یک فرصت جدید برای خدمت‌رسانی کند.

وی ضمن پاسخ به سئوالی درباره خاطره ای از مناظره ها اظهار داشت: من به عنوان احترام به نامزدها در یکی از برنامه‌هایی که می‌آمدند و می‌رفتم در استودیو با آنها احوالپرسی می‌کردم و بعد هم همراه با گروه ناظر قانونی که از قوه‌قضاییه و وزارت کشور و صدا وسیما بودند، برنامه را تماشا می‌کردیم. طبق قانون همیشه آنها ایراد می‌گرفتند و حتی در بین بحث مرتبا از ما می‌خواستند که جلوی بحث را بگیریم یا بالا و پایین کنیم ولی برداشت من این بود که هرگونه اختلال در آن روند باعث سوءتفاهم در جامعه می‌شود و بهترین روش هم همین بود. مردم از انتخابات 88 خیلی راضی بودند. خیلی انتخابات پرشوری بود. استثنایی شد. اینکه رهبری فرمودند در اوج فرصتی که برای نظام فراهم می‌شود، اوج اقتدار است نباید از دشمن غافل شد همین است که 85درصد 40 میلیون آدم می‌آید، یک کار استثنایی می‌شود. همان موقع دشمن یک برگ جدید رو می‌کند. همان موقع که ما در اوج فرصتیم برای ما تهدید ایجاد می‌کند. مرم خیلی راضی بودند. ولی تلخ کردند این انتخابات را. بزرگ‌ترین خیانتی که سران فتنه انجام دادند که بخشی از آن ناآگاهانه و بخشی از آن هم حتماً‌ آگاهانه بود این بود که می‌دیدند که چه اتفاقی دارد می‌افتد دیدند این عزت و آبرویی که نظام در همه جا پیدا کرده چقدر راحت دارد تاراج می‌شود و با ادامه می‌دادند. تصاویری را از اینجا تهیه می‌کردند و به شکبه‌های ماهواره‌ای می‌فرستادند و با گسترده‌ترین شکل دشمن را کاملاً‌ا میدوار کردند؛ دشمنی که کاملاً مأیوس شده بود اینها دوباره دشمن را امیدوار کردند. خیانت بزرگی انجام گرفت.

در ادامه گزیده ای از پاسخ های رئیس سازمان صداو سیما می آید:

من معمولاً برنامه‌ای را قبلش نمی‌بینم ولی بعضی موقع‌ها «جهت اطلاع» را که حساسیت بالایی دارد چون در همه رده‌های بالا مثل رئیس‌جمهور و جاهای دیگر وارد می‌شوند استمزاجی از من می‌کنند و من یک نظر کلی می‌دهم. بعضی موقع‌ها هم لطف می‌کنند مخالف نظر من عمل می‌کنند! حتی انتقاد و گیر دادن به برخی بخش‌های صداوسیما هم هست. خود بچه‌های سیما هم معترضند که آقا بچه‌های حوزه سیاسی حال‌گیری می‌کنند.

ان‌شاءالله برنامه‌های جدیدمان هم تولیدمی‌شود در حوزه‌های مختلف برنامه‌های چالشی ویژه‌ای خواهیم داشت. در حوزه بحث‌های علمی در آینده نزدیک با کمک شورای عالی انقلاب فرهنگی ما یک برنامه چالشی جدی در شبکه 4 خواهیم داشت.

من اصول مدیریت و سازمان و همچنین قانون اساسی حقوق اساسی و مدیریت اسلامی را تدریس می‌کنم. حدود 15 سال است که عضو پاره‌وقت هیأت علمی دانشگاه آزاد هستم. هفته‌ای دو ساعت بیشتر درس نمی‌دهم. متولد 1338 در تهران هستم. نمی‌دانم چرا در سایت‌ها و مطبوعات می‌نویسند متولد دزفول!

معاون پارلمانی در دولت اصلاحات بودم

[در دولت آقای خاتمی] آقای شمخانی تماس گرفتند و اصرار کردند که من معاون پارلمانی ایشان شوم. آقای شمخانی چهار بار با من صحبت کردند؛ هم حضوری و هم تلفنی. من به دلایلی در دوره دوم خرداد نمی‌خواستم وارد دولت بشوم. ایشان خیلی اصرار کردند. حتی گفتند که با آقای خاتمی صحبت کرده‌اند و آقای خاتمی هم چون با شما آشنایی دارند نظر مثبت دادند. من با اصرار آقای شمخانی به وزارت دفاع رفتم و خیلی جالب است که خیلی از مدعیان آزادی و آنهایی که معتقدند. که همه باید در اداره کشور همراه شوند و کمک کنند، به‌محض اینکه ایشان می‌خواست من را برای معاونت پارلمانی منصوب کند از جمله معاون پارلمانی وقت رئیس‌جمهور، تلاش زیادی کردند و فشار زیادی به آقای شمخانی آوردند که شما نباید فلانی را وارد کار کنید. چون همه معاون پارلمان یکدست بودند و گفتند این اتحاد از بین می‌رود و یک نفر غیرخودی وارد می‌شود. آقای شمخانی آدم شجاعی بود. با اینکه وزیر کابینه دوم خرداد بود. با اینکه من بارها به ایشان گفتم که می‌دانم که شما تحت‌فشارید و من اصلاً نمی‌خواهم بیایم و وارد وزارت دفاع شوم، ایشان مقابل همه آن جریان‌ها ایستاد و اصرار کرد و من رفتم و چهارسال معاون پارلمانی ایشان در وزارت دفاع بودم. در همان دوره دوم خرداد در مجالس مختلف سخنرانی می‌کردم، در استان‌ها و شهرستان‌ها روشنگری می‌کردم.

آقای شمخانی همیشه مدافع بود. نکته جالب این است که به‌خاطر حضور من، وزارت دفاع و معاون پارلمانی را از همه مکاتبات و ارتباطات حذف کردند. مثلاً در جلسان معاون پارلمانی رئیس‌جمهور با معاونان پارلمانی دستگاه‌ها که هر دو هفته یک بار تشکیل می‌شود من را دعوت نمی‌کردند! 6 ماه من در این مسئولیت بودم آن آقایی که معاون پارلمانی وقت بود گفته بود که اصلاً ضرغامی و وزارت دفاع را حذف کنید. یک روز به آقای خاتمی فتم که شما می‌دانید که این اتفاق افتاده، من معاون پارلمانی وزارت دفاع هستم و معاون شما مرا از جلسات حذف کرده است. ایشان ناراحت شد، با آن معاونت برخورد کرد و مجبور شدند ما را به جلسه دعوت کنند. من در اولین جلسه‌ای که رفتم تا وارد شدم همه صلوات فرستادند و ابراز احساسات کردند. آقای موسوی لاری هم گفت که خوشامد می‌گوییم خدمت آقای ضرغامی خیلی خوش آمدید! گفتم واقعاً‌ خیلی خوش آمدم به این جلسه، شما که شش ماه نمی‌گذاشتید بیاییم؟!

بعد از وزارت دفاع، آقای لاریجانی در دوره دوم ریاست‌شان بر صدا و سیما، ایشان هم مثل آقای شمخانی اصرار بسیار زیادی داشتند و جالب این است که ایشان هم چهار بار حضوری و تلفنی اصرار کردند و من به دلایلی نمی‌خواستم به صدا وسیما بیایم و حضور در وزارت دفاع را راحت‌تر می‌دانستم، حتی برای کارهای فرهنگی خودم. با اصرار آقای لاریجانی و اینکه ایشان گفتند که خدمت آقا بودند و راجع به حضور شما فرمودند من احساس کردم نظر رهبری هست آمدم صداوسیما و چهار سال معاون بودم.

فیلم های برگ برنده ای که منتشر می شود

اخیرا طرح و برنامه سیما دارد اینها[فیلم ها] را دسته‌بندی می‌کند که بگذارد روی سایت‌ها تا همه بتوانند استفاده کنند. تصویرهایی که احساس می‌شد ممنوع است از دفاعیات گلسرخی گرفته تا خیلی از درگیری‌های مربوط به ا نقلاب یا فعالیت‌های سیاسیون آن دوره. اینها همه الان آزاد است و همه برای آگاهی نسل جوان پخش می‌شود. جوان‌ها فهمیدند که این جریان‌ها آمدند. مسئولیت گرفتند و انقلاب به آنها فرصت داد و کسی آنها را به زود خارج نکرد. خدا رحمت کند مرحوم بازرگان را، خودش گفت که ما ژیان هستیم و اما بولدوزر! در قصه 13 آبان و اشغال لانه جاسوسی خودشان دیدند که دیگر نمی‌توانند اداره کنند و کنار رفتند ولی این فرصت را نظام به اینها داد. هرجا که از تصاویر انقلاب و تصاویر آرشیوی استفاده کردیم برگ برنده شد. ما باید کمک کنیم تا بتوانیم این فضا را حفظ کنیم.

منبع:  آفتاب


مخالفت با پخش مستقیم مناظرات انتخاباتی

 

نادر قاضی‌پور در پیشنهادی خواستار حذف ماده‌ای از طرح اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری شده بود که براساس آن برنامه‌های تبلیغاتی رادیو و تلویزیونی نامزدها نباید ضبط و برنامه ضبط شده از رادیو و تلویزیون پخش شود.

 

در جریان بررسی این پیشنهاد،‌علیرضا محجوب با استناد به اصول 25 و 26 قانون اساسی گفت: قانون اساسی بر«سانسور» تاکید دارد؛ ماده 17 طرح مذکور نیز اختیار کاندیداهای ریاست جمهوری را سلب و تشخیص سخنان خلاف واقع و هتک‌حرمت کاندیدا توسط یک دیگر را به سازمان صداوسیما می‌سپارد.

 

علیرضا سلیمی نیز با استناد به اصل 22 قانون اساسی گفت: اصل مذکور، حیثیت، جان، مال، حقوق و مسکن اشخاص را از توهین مصون داشته شده است؛ اگر کاندیدایی علیه کاندیدای دیگر اتهام یا تهمتی وارد کند آیا آن کاندیدا به اندازه همان یک جمله فرصت دفاع از خود را خواهد داشت؟

 

لاریجانی در واکنش به اخطار علیرضا محجوب و علیرضا سلیمی، هر دو اخطار را وارد ندانست.

 

کاظم جلالی در موافقت با پیشنهاد نماینده ارومیه گفت: بسیار کار مناسبی است که سخنان خلاف واقع و هتک‌حرمت کاندیداها نسبت به یکدیگر ابتدا ضبط و بعد از ملاحظات، از رادیو و تلویزیون پخش شود.

 

احمد توکلی در موافقت با این پیشنهاد گفت: درست است که در سال 1388 افرادی که متهم به خیانت شدند از حیض‌انتفاع افتادند اما آیا رجل سیاسی و مذهبی که مدیر و مدبر هم باید باشد، آیا نباید بتواند از صداوسیما دیدگاه‌هایش را مطرح کند، آیا تشخیص خلاف واقع بودن سخنان کاندیداها به صداوسیما سپرده می‌شود؟

 

نماینده مردم تهران افزود: این اهانتی به ساختار سیاسی کشور است، در سال 1372 اتفاق مشابهی افتاد، در آن مقطع بنده که رقیب آیت‌الله هاشمی رفسنجانی بودم، مطالبی بیان کردم که مورد اعتراض برخی آقایان قرار گرفت و گفته شد که بنده علیه آقای هاشمی سخنانی بیان داشتم ولی بنده زیربار نرفتم،‌ کار به مقام معظم رهبری کشید و گفتند که صداوسیما موضع قانونی برای بیانیه سخنان به بنده ندارد، ایشان نیز گفتند اگر در موضع خود مطمئن هستید، محکم بایستید، بنده هم چنین پافشاری کرده و صداوسیما را مجبور کردم مطالبم را قبول کند.

 

توکلی تصریح کرد: تعیین سرنوشت سرمایه‌های سیاسی به دست صداوسیما نادرست است، مقام دوم کشور نباید براساس تشخیص صداوسیما از بیان دیدگاه‌هایش محروم شود.

 

پس از سخنان نمایندگان مجلس، پیشنهاد حذف ماده 17 طرح اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری به رای گذاشته شد که از 234 نماینده حاضر در جلسه فقط 96 نفر با آن موافقت کردند.

پورمحمدی: ضرغامی تلویزیون را رها کرده‌ است

از آقای ضرغامی گلایه‌هایی دارم و با ایشان شب قبل از تودیع حدود یکساعتی حرف زده ام، گله ای که از ایشان داشتم این بود که آقای ضرغامی شما دو سال است که تلویزیون را رها کرده اید. به شما گفته اند که شما کاری به کار تلویزیون نداشته باشید و ما خیلی خوب اداره می‌کنیم، اما این طور نیست

 
 رئیس سابق شبکه سه گفت: معلم ریاضی ما در قم به هیچ کس صفر نمی داد. یک هفت یا پنجی می‌داد و می‌گفت بالاخره فرق شما با گربه این است که یک چیزهایی می‌دانید از ریاضیات.

به گزارش فارس مراسم تجلیل از علی اصغر پورمحمدی، مدیر سابق شبکه سه سیما، بعد از ظهر روز گذشته (۲۶ مهر ماه) با حضور مصطفی پورمحمدی رئیس سازمان بازرسی کل کشور، علی فتح‌الله‌زاده مدیرعامل باشگاه استقلال، سیدمحمدهادی ایازی معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران، حجت‌الاسلام سیدمحمدمهدی طباطبایی نماینده سابق مجلس، سیدمحمدحسن ابوترابی‌فرد نایب رئیس مجلس شورای اسلامی، سیدمحمد پولادگر رئیس فدراسیون تکواندو و جمع بسیاری از هنرمندان در تالار ایوان شمس برگزار شد.

بنا بر این گزارش، در این مراسم پورمحمدی در سخنانی گفت: کلاً ما پورمحمدی ‌ها چند برادر هستیم، اصغر، اکبر، محمد، و علی که بهترین ما بود و شهید شد، حمال‌های خیلی خوبی هستیم و خیلی خوب حمالی می‌کنیم، اما متاسفانه نوکرهای خوبی نیستیم. بندگان خدا هستیم، اگر خداوند قبول کند، سعی می‌کنیم برای بندگان خدا نوکری نکینم اما برای امام حسین(ع)، برای ائمه اطهار و برای پدر و مادر و احیانا خانواده اگر لیاقت داشته باشیم، نوکری انجام می‌دهیم.

وی ادامه داد: تلاشم هم این بوده که در طول زندگی خود هیچ زمانی اهل تملق و چاپلوسی نباشم، رضای خدا را در نظر بگیرم و اگر هم موفقیتی بوده است، برای این بوده که برای رضایت افراد نباشد. هرچند که با همه مردم، مسئولان و مراجعه کنندگان تعامل خوب و سازنده ای داشتم، هرچند که اهل بده و بستان هم نبودم، سیاسی کار نبودم، سیاست زده نبودم. اهل هیچ روزنامه، سایت، حزب، دارو دسته خاصی نبودم.

پورمحمدی تصریح کرد: دوست داشتم کار انجام بدهم با کمک شما عزیزان. اگر بحثی بوده، حرفی بوده، دعوایی بوده، به قول آقای فردوسی پور، با هم اختلاف نظر داشتیم همه به خاطر کار بوده است.

به گزارش فارس، پورمحمدی در بخش دیگری از سخنانش تصریح کرد: دوستان اگر در کارمان اخلاص داشته باشیم و رضای خداوند را در نظر بگیریم، خداوند به ما کمک می‌کند و مسیرها باز می‌شود و کارها با یک پشتیبانی خاصی انجام می‌شود که خودمان هم نمی دانیم و می‌گوییم چطور موفق شدیم.

بنا بر این گزارش، پورمحمدی که سخنرانی اش به لحظاتی پس از اذان مغرب موکول شده بود با گلایه مندی از این رویداد ابراز داشت که من ناراحتم از اینکه ما الان نماز نخوانیم و حرف بزنیم با هم، سپش سخنان خود را اینگونه ادامه داد: من در شبکه تهران که رفتم، فضای کار برایم خوب نبود. جو سیاسی کشور التهاب داشت. من را اذیت می‌کردند. به هر حال با من خوب نبودند و می‌خواستند من نتوانم کار کنم. تا اینکه کم کم جور شد و خداوند کمک داد و دیدند که من خیلی هم بداخلاق نیستم. در یک روزنامه ای پول داده بودند و نوشته بودند که مثلا نمره آقای مفید ۲۰ و نمره پورمحمدی صفر. وی تصریح کرد: بعدا آن روزنامه نگار متوجه شد که نباید به ما صفر می‌داد و حداقل یک دویی، پنجی، هفتی می‌داد.

مراسم تجلیل از علی اصغر پورمحمدی -مدیر سابق شبکه سه سیما- بعد از ظهر روز گذشته -۲۶ مهرماه- با حضور مصطفی پورمحمدی رئیس سازمان بازرسی کل کشور، علی فتح‌الله‌زاده مدیرعامل باشگاه استقلال، سیدمحمدهادی ایازی معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران، حجت‌الاسلام سیدمحمدمهدی طباطبایی نماینده سابق مجلس، سیدمحمدحسن ابوترابی‌فرد نایب رئیس مجلس شورای اسلامی، سیدمحمد پولادگر رئیس فدراسیون تکواندو و جمع کثیری از هنرمندان در تالار ایوان شمس برگزار شد.

بنا بر این گزارش، در این مراسم پورمحمدی در سخنانی گفت: کلاً ما پورمحمدی ‌ها چند برادر هستیم، اصغر، اکبر، محمد، و علی که بهترین ما بود و شهید شد، حمال‌های خیلی خوبی هستیم و خیلی خوب حمالی می‌کنیم، اما متاسفانه نوکرهای خوبی نیستیم. بندگان خدا هستیم، اگر خداوند قبول کند، سعی می‌کنیم برای بندگان خدا نوکری نکینم اما برای امام حسین(ع)، برای ائمه اطهار و برای پدر و مادر و احیانا خانواده اگر لیاقت داشته باشیم، نوکری انجام می‌دهیم.

وی ادامه داد: تلاشم هم این بوده که در طول زندگی خود هیچ زمانی اهل تملق و چاپلوسی نباشم، رضای خدا را در نظر بگیرم و اگر هم موفقیتی بوده است، برای این بوده که برای رضایت افراد نباشد. هرچند که با همه مردم، مسئولان و مراجعه کنندگان تعامل خوب و سازنده ای داشتم، هرچند که اهل بده و بستان هم نبودم، سیاسی کار نبودم، سیاست زده نبودم. اهل هیچ روزنامه، سایت، حزب، دارو دسته خاصی نبودم.

پورمحمدی تصریح کرد: دوست داشتم کار انجام بدهم با کمک شما عزیزان. اگر بحثی بوده، حرفی بوده، دعوایی بوده، به قول آقای فردوسی پور، با هم اختلاف نظر داشتیم همه به خاطر کار بوده است.

به گزارش فارس، پورمحمدی در بخش دیگری از سخنانش تصریح کرد: دوستان اگر در کارمان اخلاص داشته باشیم و رضای خداوند را در نظر بگیریم، خداوند به ما کمک می‌کند و مسیرها باز می‌شود و کارها با یک پشتیبانی خاصی انجام می‌شود که خودمان هم نمی دانیم و می‌گوییم چطور موفق شدیم.

بنا بر این گزارش، پورمحمدی که سخنرانی اش به لحظاتی پس از اذان مغرب موکول شده بود با گلایه مندی از این رویداد ابراز داشت که من ناراحتم از اینکه ما الان نماز نخوانیم و حرف بزنیم با هم، سپش سخنان خود را اینگونه ادامه داد: من در شبکه تهران که رفتم، فضای کار برایم خوب نبود. جو سیاسی کشور التهاب داشت. من را اذیت می‌کردند. به هر حال با من خوب نبودند و می‌خواستند من نتوانم کار کنم. تا اینکه کم کم جور شد و خداوند کمک داد و دیدند که من خیلی هم بداخلاق نیستم. در یک روزنامه ای پول داده بودند و نوشته بودند که مثلا نمره آقای مفید ۲۰ و نمره پورمحمدی صفر. وی تصریح کرد: بعدا آن روزنامه نگار متوجه شد که نباید به ما صفر می‌داد و حداقل یک دویی، پنجی، هفتی می‌داد. من دو سال در قم درس خوانده ام و اگر اخلاقم خوب است به همین دلیل است. معلم ریاضی ما در قم به هیچ کس صفر نمی داد. یک هفت یا پنجی می‌داد و می‌گفت بالاخره فرق شما با گربه این است که یک چیزهایی می‌دانید از ریاضیات.

مدیر سابق شبکه سه توضیح داد: بعدا آن دوست نویسنده نزد من آمد و گفت من ناراحتم بابت آن نوشته و من هم گفتم حداقل یک ۱۳ به ما می‌دادید. ما سالها در رادیو اول بودیم. در تلویزیون هم این همه برنامه خوب داشتیم و کارهای طنز قوی داشتیم. آن وقت شما به ما صفر می‌دهید.

مدیر سابق شبکه تهران گفت: حرفم این است که ما را اذیت می‌کردند. من به مشهد سفر می‌کردم البته با خانمم و همیشه سفرها را با ایشان می‌روم. هرچند که در حق همسر و فرزندانم ظلم زیاد کرده ام اما برای اینکه مقداری از این ظلم‌ها کاهش پیدا کند، سفرها را با همسرم می‌رفتم. رفتیم مشهد. آقای احمد زاده که اتفاقا ایشان هم ابتدا با من خوب نبود، گفت ما برای جشن رمضان لوکیشن نداریم و شما از امام رضا(ع) بخواهید که یک جای خوب برای ما پیدا شود. ما به مشهد رفتیم و اتفاقا مرحوم کردان را هم آنجا دیدیم و من یادم رفت، اما وقتی آمدیم بیرون یادم افتاد و ایستادم رو به حرم و گفتم یا امام رضا(ع) آقای احمدزاده این خواسته را از شما داشتند. حال جشن رمضان که هیچ، تمام شبکه تهران برای شماست.

وی اظهارداشت: از امام رضا (ع) خواستم نه برای اینکه پورمحمدی مشهور و محبوب باشد، می‌خواستم آبرویم نرود و بتوانم خدمت کنم و برنامه‌هایی بسازم که مردم، خدا، رهبری و ائمه اطهار از من راضی باشند. در آن سال لطفی شامل حال من شد که از موقع غروب آفتاب تا نیمه شب بهترین شبکه بودیم با برنامه‌هایی مانند شب‌های رمضان، پشت کنکوری‌ها و پاورچین. آن موقع آقای مهاجرانی هم رئیس ما بودند و ما هم ایشان را خیلی دوست داریم و ایشان هم خیلی من را دوست داشتند.

وی عنوان داشت: حرفم این است که اگر ما نخواهیم برای تبلیغات، ظاهرسازی، آماردادن کار کنیم و صداقت و اخلاص درکارمان باشد و دوست داشته باشیم مردم از ما راضی باشند، خداوند نیز به ما کمک خواهد کرد. اگر بخواهیم مانند برخی از این روابط عمومی‌ها بگوییم که ما فردوگاه رفتیم، ۱۳ بار استقبال کردیم، اسکان در هتل از مهمانان، چاپ بنر ۲۷ مورد و … به چه درد می‌خورد؟

وی افزود: نمی دانم در کجای دنیا به مقام بالاتر آمار می‌دهند و کتاب چاپ می‌کنند. در این موارد هیچ وقت کار جلو نمی رود. اگر من در کارم اخلاص نباشد، دنبال شهرت و قدرت باشم و از مقامات و مسئولین و چهره‌های محبوب و شخصیت‌ها و آیات عظام بخواهم استفاده ابزاری کنم، خداوند به من کمک نمی کند. هرچقدر که تلاش کنم و هر روز هم یک مسئول بیاورم و عکس بیاندازم هیچ فایده ای ندارد. ما باید در کارمان اخلاص داشته باشیم.

وی در ادامه سخنانش خطاب به حاضران در مراسم گفت: از همه شما عزیزان به خصوص کارمندان و مدیران شبکه سه تشکر می‌کنم، شما را خیلی اذیت کردم. از آقای مهندس ضرغامی هم تشکر می‌کنم. از آقای مهاجرانی و آقای میرباقری هم تشکر می‌کنم. به من لطف و اعتماد داشتند اما من یک مدیری که توسری خورده باشد و خوب نوکری کند، نبودم و من از مدیرانم معذرت خواهی می‌کنم.

وی ادامه داد: از آقای دکتر لاریجانی که به من در آن دوران حساس لطف داشتند و از من حمایت می‌کردند تشکر می‌کنم. از آقای ضرغامی تشکر می‌کنم و از آقای دارابی تشکر می‌کنم که برای رفاه من و بهبود حال من و برای اینکه من استراحت کنم این بار را از دوش من برداشتند.

وی با بیان اینکه با جناب آقای ضرغامی هم خیلی تشکر می‌کنم، ایشان واقعا به من لطف داشتند اما من گلایه‌هایی هم به ایشان دارم که اینجا مطرح نمی کنم، عنوان داشت: از آقای ضرغامی گلایه‌هایی دارم و با ایشان شب قبل از تودیع حدود یکساعتی حرف زده ام، گله ای که از ایشان داشتم این بود که آقای ضرغامی شما دو سال است که تلویزیون را رها کرده اید. به شما گفته اند که شما کاری به کار تلویزیون نداشته باشید و ما خیلی خوب اداره می‌کنیم، اما این طور نیست.

وی تصریح کرد: آقای ضرغامی شما نباید اجازه می‌دادید مثلا فردی که در تلویزیون ما مدیر بوده، دو نفر از او راضی نبودند او را بر ما مسلط کنید. فردی که قبلا مثلا رئیس حراست یک فروشگاهی در شهرری بوده است. مدیر آن فروشگاه هم نبوده، او نباید به پورمحمدی، دکتر پورحسین، دکتر کرمی، دکتر رستم وندی، دکتر طلوعی و … که همه تجربه دارند دستور بدهد. نباید جوری باشد که تلویزیون ما یکسری مدیر با تجربه، مسلط، مسلمان و هنرمند، یک آدم بی هنر بر آنها مسلط شود.

وی ادامه داد: درخواست دیگری که از مهندس ضرغامی دارم، این است که نمی خواهیم وقتی یک مدیر را منصوب می‌کنید، نمی گویم امتحان هنر، بلکه امتحان عقل از او بگیریم.
پورمحمدی که در این بخش از سخنانش با تشویق حضار مواجه شده بود ،این طور سخنان خود را ادامه داد که درست است که آقای پورمحمدی رئیس بازرسی کل کشور اینجا هستند اما این منجر نمی شود که من از حاشیه امنیت بالایی برخوردار شوم.

وی اظهار داشت: امتحان عقل چیز خوبی است، اگر ما امروز اینجا هستیم برای چیست؟ به خاطر این است که عقل نبود. ما همیشه در نمازخانه شبکه سه که ۲۰۰ نفر جا ندارد، جلسات تودیع و معارفه خود را برگزار می‌کردیم. چرا شما باید یک جویی بسازید که برگزاری این مراسم ممنوع است. مگر ما چه کاری می‌خواستیم انجام بدهیم؟

وی عنوان داشت: با یک نوکر هم این طور رفتار نمی کنند. یک سرایدار هم وقتی در خانه ای ۲۰ سال کار می‌کند، روزی که می‌خواهد برود، آینه و قرآن و آبی برایش می‌گیرند و می‌گویند خداحافظ شما به سلامت. این چه نوع برخوردی است که در شبکه می‌گویند این مراسم برگزار نشود. به روزنامه جام جم می‌گویید اسم این فرد را نیاورید و از این دست کارها. به دوستان هم تماس بگیرید که اگر به این جلسه رفتید عیسی را از تو می‌گیریم، موسی را می‌گیریم و فلان می‌کنیم. مگر ما می‌خواهیم کار کنیم؟ اگر من پورمحمدی خودی نیستم، پس چه کسی خودی است؟

وی اظهار داشت: این گلایه‌ها را بنده دارم و تمام این‌ها هم به خاطر بی تدبیری است و همان عقلی که می‌گویم لازم است. مقام معظم رهبری در خراسان شمالی فرمودند که از بی تدبیری است که ما الان بعضی جاها به مشکل می‌خوریم.
وی در پایان سخنانش گفت: انشاءالله که با تدبیر و درایت بیشتر ما در تلویزیون شاهد برنامه‌های بهتری باشیم. برای دوست عزیز و همکار متعهدم که پیشینه خیلی خوبی دارد و قبلا هم در سپاه بوده بعد هم به خبر امده، آقای زین العابدینی که به شبکه سه آمده آرزوی موفقیت می‌کنم.

مدیر سابق شبکه سه توضیح داد: بعدا آن دوست نویسنده نزد من آمد و گفت من ناراحتم بابت آن نوشته و من هم گفتم حداقل یک ۱۳ به ما می‌دادید. ما سالها در رادیو اول بودیم. در تلویزیون هم این همه برنامه خوب داشتیم و کارهای طنز قوی داشتیم. آن وقت شما به ما صفر می‌دهید.

مدیر سابق شبکه تهران گفت: حرفم این است که ما را اذیت می‌کردند. من به مشهد سفر می‌کردم البته با خانمم و همیشه سفرها را با ایشان می‌روم. هرچند که در حق همسر و فرزندانم ظلم زیاد کرده ام اما برای اینکه مقداری از این ظلم‌ها کاهش پیدا کند، سفرها را با همسرم می‌رفتم. رفتیم مشهد. آقای احمد زاده که اتفاقا ایشان هم ابتدا با من خوب نبود، گفت ما برای جشن رمضان لوکیشن نداریم و شما از امام رضا(ع) بخواهید که یک جای خوب برای ما پیدا شود. ما به مشهد رفتیم و اتفاقا مرحوم کردان را هم آنجا دیدیم و من یادم رفت، اما وقتی آمدیم بیرون یادم افتاد و ایستادم رو به حرم و گفتم یا امام رضا(ع) آقای احمدزاده این خواسته را از شما داشتند. حال جشن رمضان که هیچ، تمام شبکه تهران برای شماست.

وی اظهارداشت: از امام رضا (ع) خواستم نه برای اینکه پورمحمدی مشهور و محبوب باشد، می‌خواستم آبرویم نرود و بتوانم خدمت کنم و برنامه‌هایی بسازم که مردم، خدا، رهبری و ائمه اطهار از من راضی باشند. در آن سال لطفی شامل حال من شد که از موقع غروب آفتاب تا نیمه شب بهترین شبکه بودیم با برنامه‌هایی مانند شب‌های رمضان، پشت کنکوری‌ها و پاورچین. آن موقع آقای مهاجرانی هم رئیس ما بودند و ما هم ایشان را خیلی دوست داریم و ایشان هم خیلی من را دوست داشتند.

وی عنوان داشت: حرفم این است که اگر ما نخواهیم برای تبلیغات، ظاهرسازی، آماردادن کار کنیم و صداقت و اخلاص درکارمان باشد و دوست داشته باشیم مردم از ما راضی باشند، خداوند نیز به ما کمک خواهد کرد. اگر بخواهیم مانند برخی از این روابط عمومی‌ها بگوییم که ما فردوگاه رفتیم، ۱۳ بار استقبال کردیم، اسکان در هتل از مهمانان، چاپ بنر ۲۷ مورد و … به چه درد می‌خورد؟

وی افزود: نمی دانم در کجای دنیا به مقام بالاتر آمار می‌دهند و کتاب چاپ می‌کنند. در این موارد هیچ وقت کار جلو نمی رود. اگر من در کارم اخلاص نباشد، دنبال شهرت و قدرت باشم و از مقامات و مسئولین و چهره‌های محبوب و شخصیت‌ها و آیات عظام بخواهم استفاده ابزاری کنم، خداوند به من کمک نمی کند. هرچقدر که تلاش کنم و هر روز هم یک مسئول بیاورم و عکس بیاندازم هیچ فایده ای ندارد. ما باید در کارمان اخلاص داشته باشیم.

وی در ادامه سخنانش خطاب به حاضران در مراسم گفت: از همه شما عزیزان به خصوص کارمندان و مدیران شبکه سه تشکر می‌کنم، شما را خیلی اذیت کردم. از آقای مهندس ضرغامی هم تشکر می‌کنم. از آقای مهاجرانی و آقای میرباقری هم تشکر می‌کنم. به من لطف و اعتماد داشتند اما من یک مدیری که توسری خورده باشد و خوب نوکری کند، نبودم و من از مدیرانم معذرت خواهی می‌کنم.

وی ادامه داد: از آقای دکتر لاریجانی که به من در آن دوران حساس لطف داشتند و از من حمایت می‌کردند تشکر می‌کنم. از آقای ضرغامی تشکر می‌کنم و از آقای دارابی تشکر می‌کنم که برای رفاه من و بهبود حال من و برای اینکه من استراحت کنم این بار را از دوش من برداشتند.

وی با بیان اینکه با جناب آقای ضرغامی هم خیلی تشکر می‌کنم، ایشان واقعا به من لطف داشتند اما من گلایه‌هایی هم به ایشان دارم که اینجا مطرح نمی کنم، عنوان داشت: از آقای ضرغامی گلایه‌هایی دارم و با ایشان شب قبل از تودیع حدود یکساعتی حرف زده ام، گله ای که از ایشان داشتم این بود که آقای ضرغامی شما دو سال است که تلویزیون را رها کرده اید. به شما گفته اند که شما کاری به کار تلویزیون نداشته باشید و ما خیلی خوب اداره می‌کنیم، اما این طور نیست.

وی تصریح کرد: آقای ضرغامی شما نباید اجازه می‌دادید مثلا فردی که در تلویزیون ما مدیر بوده، دو نفر از او راضی نبودند او را بر ما مسلط کنید. فردی که قبلا مثلا رئیس حراست یک فروشگاهی در شهرری بوده است. مدیر آن فروشگاه هم نبوده، او نباید به پورمحمدی، دکتر پورحسین، دکتر کرمی، دکتر رستم وندی، دکتر طلوعی و … که همه تجربه دارند دستور بدهد. نباید جوری باشد که تلویزیون ما یکسری مدیر با تجربه، مسلط، مسلمان و هنرمند، یک آدم بی هنر بر آنها مسلط شود.

وی ادامه داد: درخواست دیگری که از مهندس ضرغامی دارم، این است که نمی خواهیم وقتی یک مدیر را منصوب می‌کنید، نمی گویم امتحان هنر، بلکه امتحان عقل از او بگیریم.
پورمحمدی که در این بخش از سخنانش با تشویق حضار مواجه شده بود ،این طور سخنان خود را ادامه داد که درست است که آقای پورمحمدی رئیس بازرسی کل کشور اینجا هستند اما این منجر نمی شود که من از حاشیه امنیت بالایی برخوردار شوم.

وی اظهار داشت: امتحان عقل چیز خوبی است، اگر ما امروز اینجا هستیم برای چیست؟ به خاطر این است که عقل نبود. ما همیشه در نمازخانه شبکه سه که ۲۰۰ نفر جا ندارد، جلسات تودیع و معارفه خود را برگزار می‌کردیم. چرا شما باید یک جویی بسازید که برگزاری این مراسم ممنوع است. مگر ما چه کاری می‌خواستیم انجام بدهیم؟

وی عنوان داشت: با یک نوکر هم این طور رفتار نمی کنند. یک سرایدار هم وقتی در خانه ای ۲۰ سال کار می‌کند، روزی که می‌خواهد برود، آینه و قرآن و آبی برایش می‌گیرند و می‌گویند خداحافظ شما به سلامت. این چه نوع برخوردی است که در شبکه می‌گویند این مراسم برگزار نشود. به روزنامه جام جم می‌گویید اسم این فرد را نیاورید و از این دست کارها. به دوستان هم تماس بگیرید که اگر به این جلسه رفتید عیسی را از تو می‌گیریم، موسی را می‌گیریم و فلان می‌کنیم. مگر ما می‌خواهیم کار کنیم؟ اگر من پورمحمدی خودی نیستم، پس چه کسی خودی است؟

وی اظهار داشت: این گلایه‌ها را بنده دارم و تمام این‌ها هم به خاطر بی تدبیری است و همان عقلی که می‌گویم لازم است. مقام معظم رهبری در خراسان شمالی فرمودند که از بی تدبیری است که ما الان بعضی جاها به مشکل می‌خوریم.

وی در پایان سخنانش گفت: انشاءالله که با تدبیر و درایت بیشتر ما در تلویزیون شاهد برنامه‌های بهتری باشیم. برای دوست عزیز و همکار متعهدم که پیشینه خیلی خوبی دارد و قبلا هم در سپاه بوده بعد هم به خبر آمده، آقای زین العابدینی که به شبکه سه آمده آرزوی موفقیت می‌کنم.
  • نویسنده : یزد فردا
  • منبع خبر : خبرگزاری فردا