به گزارش روابط عمومي استانداري يزد، "محمد علي طالبي" روز سه شنبه در جلسه كميسيون ارتقاء امنيت اجتماعي استان اظهار داشت: در حال حاضر جلب مشاركت مردم در ارتقاي امنيت اجتماعي است كه اين مقوله از اهميت زيادي برخوردار است.
وي افزود: اگر به دنبال امنيت در سطح جامعه هستيم بايد به نوعي راه هاي جلب مشاركت مردم را مورد بررسي قرار دهيم و زمينه مشاركت و راهكارهاي جلب مشاركت به صورت هدفمند و سازماندهي شده باشد.
طالبي با اشاره به طرح "هميار پليس" و "پليس محله" كه مي تواند به عنوان مبناي خوبي براي جلب مشاركت مد نظر باشد، اظهار داشت: جايگاه امنيت اجتماعي و تعريف آن بايد مورد دقت نظر قرار گيرد.
وي تاكيد كرد: طرح بررسي راهكارهاي جلب مشاركت مردمي اولويت اصلي كميسيون ارتقاء امنيت اجتماعي قرار گيرد.
وي ادامه داد: ارتقاء احساس امنيت اجتماعي نيز از اهميت بالايي برخوردار است، ممكن است آمار جرمي پايين باشد ولي احساس ناامني در خصوص آن جرم وجود داشته باشد و منجر به نارضايتي مردم شود.
اين مقام مسئول در ادامه، حاشيه نشيني و مهاجرت را از جمله موضوعات قابل طرح در كميسيون ارتقاء امنيت اجتماعي دانست و خاطر نشان كرد: آگاهي هاي عمومي يكي ديگر از محورهاي مناسب براي بحث و تبادل نظر در جلسات كميسيون ارتقاء امنيت اجتماعي است.
طالبي همچنين خواستار ارزيابي دفتر امور اجتماعي و فرهنگي از حوزه هاي ديگر مرتبط شد تا موازي كاري در موضوعات مورد بحث در اين كميسيون صورت نگيرد.
وي در بخش ديگري از سخنان خود استان يزد را دومين استان مهاجر پذير كشور عنوان كرد و گفت: سياست هاي مناسبي در خصوص اين مقوله وجود ندارد كه منجر به بروز برخي مشكلات اجتماعي و فرهنگي در استان شده است و بايد از جنبه هاي مثبت بحث مهاجرت استفاده بهينه شود.
در اين جلسه اعضا به ارائه گزارشي از اقدامات حوزه كاري خود در سال گذشته پرداختند و پيشنهاداتي همچون اطلاع رساني به عموم جامعه در خصوص جرائم، راهكارهاي برخورد با اراذل و اوباش، بررسي نحوه مشاركت مردم در ارتقاي امنيت اجتماعي، برگزاري دوره هاي آموزشي خاص براي اقشار مختلف، بررسي معضلات اتباع بيگانه، مقابله با دشمن در فضاي مجازي و اجراي آيين نامه حجاب و پوشش در مدارس مطرح شد.
- نویسنده : یزد فردا
- منبع خبر : خبرگزاری فردا
چهارشنبه 27,نوامبر,2024