یک کارشناس تغذیه خطاب به مبتلایان به فشارخون توصيه كرد: از مصرف غذاهاي سرخ كرده يا غذاهايي كه در درجه حرارت هاي بسيار بالا و يا با مدت زمان طولاني تهيه مي شوند خودداري كنيد.

 بهگزارش یزدفردا؛ ناهید برخورداری ضمن بيان مطلب فوق اظهارداشت: استفاده چند باره از روغن هاي آشپزي را عاملي موثر در بروز افزايش  فشار خون دانست و گفت:

وي با اشاره به اين كه بسياري از افراد مبتلا به فشار خون از بيماري خود آگاه نيستند، توصيه كرد: این افراد به كنترل منظم آن مبادرت ورزند چرا که  اين بيماري مانند بالا بودن چربي  خون مي تواند برای سالها بي سروصدا در بدن شخص مبتلا وجود داشته باشد بدون آنكه هيچگونه علائمي را در شخص مبتلا بروز دهد.

اين كارشناس تغذيه عنوان كرد: مبتلایان به بیماری فشار خون از مصرف نمك و غذاهاي پر نمك و ادويه بپرهيزيد و همچنین از استفاده كردن نمكدان در كنار سفره غذايي بپرهيزيد.

برخورداري افزود: این افراد به جاي نمك مي توانند از سبزيجات تازه يا خشك، ادويه جات مفيد(زردچوبه، دارچين) ، پودر زنجبيل و پياز و آبليموي تازه استفاده كنند.

برخورداری با تاکید بر مصرف انواع نان های سبوس دار در مبتلايان به فشارخون تصريح كرد: همچنين مصرف بيش از 4 واحد از انواع سبزيجات و سالاد به كنترل فشار خون كمك مي كند.

وی با اشاره به اين كه اين افراد مي توانند در هفته 3مرتبه يا بيشتر از انواع مغزها و آجيل به صورت خام و بي نمك استفاده كنند توصيه كرد:  مبتلایان به فشارخون حتما غذاي خود را در محيطي آرام و به دور از استرس و تشنج ميل كنند.

  • نویسنده : یزد فردا
  • منبع خبر : خبرگزاری فردا