رسالت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامي استان يزد
• اجراي سياستها ، خطوط مشي ، مقررات ، ضوابط و آئين نامه هاي عمومي و خاص وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي در محدوده استان .
• تقويت روح تحقيق ، تتبع و ابتکار در زمينه هاي فرهنگي و هنر اسلامي و ايراني از طريق تشويق و حمايت از نويسندگان ، شعراء ، ادبا و هنرمندان استان و معرفي و بزرگداشت شخصيتهاي فرهنگي استان با هماهنگي معاونت مربوطه .
• برنامه ريزي فرهنگي و تبليغي در جهت همکاري بيشتر مردم استان با دولت و بررسي پيرامون اثرات برنامه ها و فعاليتهاي دولت در افکار عمومي و انعکاس آن به معاونت امور مطبوعاتي و تبليغاتي .
• انجام امور لازم براي حمايت ، هدايت و نظارت بر کار مطبوعات محلي .
• توزيع و نشر آگهي هاي دولتي در روزنامه ها و مطبوعات محلي
• حمايت از ايجاد توسعه ، بهره برداري و تجهيز تأسيسات فرهنگي ، هنري و سينمائي عير دولتي و تلاش براي فراهم آوردن امکانات و تسهيلات لازم براي آنها .
• مشارکت و اقدام در ايجاد ، توسعه ، بهره برداري و تجهيز تأسيسات فرهنگي ، سينمائي کتابخانه هاي عمومي استان .
• تحقيق و پژوهش و شناخت عناصر و زمينه هاي هنري و فرهنگ بومي و محلي و ارسال نتايج آن براي سطوح تحقيقاتي و مطالعاتي وزارت متبوع .
• نظارت بر کار آموزشگاههاي آزاد هنري ، فرهنگي و سينمائي استان و نيز هنرستانهاي هنري و سينمائي و صدور مجوز ايجاد ، توسعه و انحلال آنها در چارچوب خطوط مشي و آئين نامه هاي مربوطه و با هماهنگي معاونت ذيربط .
• نظارت بر کار مراکز ، کانون ها ، انجمن ها و مؤسسات هنري ، فرهنگي و تبليغي و سينمائي استان از طريق صدور مجوز ايجاد ، توسعه و انحلال آنها با تأييد معاونت ذيربط و براساس اختيارات تفويض شده .
• نظارت برکار واحدهاي صنفي و فعاليت مراکز هنري ، فرهنگي ، سينمائي ، مطبوعاتي و تبليغي و چاپ و انتشارات استان در حدود آئين نامه ها و مقررات .
• بزگزاري جشنواره ها ، مجامع ، نمايشگاهها و ساير فعاليتهاي نظير فرهنگي و هنري و سينمائي در استان و اعطاي جوايز و اجراي طرحهاي تشويقي و حمايتي با هماهنگي معاونت مربوطه .
• ايجاد امکانات و فراهم آوردن تسهيلات حمايتي براي تشويق و رشد روحيه کار و فعاليت هنرمندان سراسر استان بويژه نقاط محروم .
• نظارت بر فعاليتهاي فرهنگي ، هنري و تبليغاتي اقليتهاي ديني شناخته شده در قانون اساسي در محدوده استان .
• نظارت بر فعاليتهاي فرهنگي ، هنري و تبليغاتي اقليتهاي مذهبي اسلامي استان .
• تنظيم بودجه و اجراي کليه طرحهاي عمراني مربوطه .
• اقدام به نمونه سازي هنري ، سينمائي و فرهنگي در حد محدود و ضروري با تأکيد به نيروهاي مستعد و بالقوه استان .
• نظارت و ارزشيابي کمي و فني مراکز نمايش « سينما ، تئاتر ، نمايشگاهها و ...» در چارچوب سياستها و مقررات مربوطه .
• ايجاد ارتباط مستقيم و لازم با معاونتهاي مربوطه در حوزه وزارتخانه جهت تسريع در امور و تصميم گيري ها و انجام سفارشات خاص حوزه هاي معاونت .
• هماهنگي با معاونتهاي وزارتخانه در جهت انتصاب افراد واجدالشرايط در امور ذيربط .
• انجام ساير اموري که از طريق وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي يا طبق مصوبه وزارتخانه بر عهده ادارات کل فرهنگ و ارشاد اسلامي استان واگذار مي شود .
هيأت وزيران در جلسة مورخ 22/6/1354 بنا به پيشنهاد شارة 671/22 مورخ 26/4/1354 وزارت اطلاعات وجهانگردي و به استناد ماده 6 قانون تأسيس وزارت اطلاعات و جهانگردي آيين نامه نويسندگان مطبوعاتي وخبرنگاران را به شرح زير تصويبت نمودند:
فصل اول: تعريف نويسنده مطبوعاتي و خبرنگار
ماده 1- نويسندة مطبوعاتي شخصي است كه به طور حرفهاي، به كار نويسندگي يا ترجمه در روزنامه يا مجلاتمشغول و داراي پروانه از وزارت اطلاعات و جهانگردي باشد.
ماده 2- خبرنگار نمايندة روزنامه، مجله، خبرگزاري و يا مؤسسهاي است كه به موجب پروانة صادره از طرفوزارت اطلاعات و جهانگردي به اين سمت شناخته شده است.
ماده 3- خبرنگاران به سه دسته زير تقسيم ميشوند:
الف - خبرنگار سياسي
ب - خبرنگار امور اجتماعين (اقتصادي، قضايي، جنايي، هنري، فرهنگي، آموزشي، ادبي، ورزشي و غيره).
پ - خبرنگار عكاس كه به كار عكسبرداري و يا فيلمبرداري انتقال خواهد داشت.
تبصره - امور مربوط به خبرنگاران، عكاسان، نويسندگان و مترجمان نشريههاي ارتش تابع مقررات مربوط خواهدبود.
فصل دوم : شرايط كار نويسندگان مطبوعاتي و خبرنگاران
ماده 4- نويسندگان مطبوعاتي مشمول اين آيين نامه بايد حايز شرايط زير باشند :
الف - داشتن بيست سال تمام سن.
ب - دارا بودن دانشنامة ليسانس يا صلاحيت علمي و نويسندگي مورد تأييد وزارت اطلاعات و جهانگردي.
پ - داشتن حسن شهرت.
ت - نداشتن سابقه محكوميت كيفري كه موجب سلب حقوق اجتماعي باشد.
ث - ارائة معرفي نامه از طرف روزنامه يا مجلة مربوط.
ماده 5- خبرنگاران مشمول اين آيين نامه بايد واجد شرايط زير باشند:
الف - تابعيت ايران.
ب - داشتن بيست سال تمام سن براي خبرنگاران امور اجتماعي و عكاس و بيست و پنج سال تمام سن براي خبرنگارسياسي.
پ - دارا بودن دانشنامة ليسانس يا مدارك تحصيلي معادل آن براي خبرنگار سياسي و داشتن تحصيلات ديپلم كاملدبيرستان و يا مدارك تحصيلي معادل آن براي خبرنگاران امور اجتماعي و عكاس.
ت - داشتن حسن شهرت .
ث- نداشتن سابقه محكوميت كيفري كه موجب سلب حقوق اجتماعي باشد.
ج - آشنايي به يكي از زبانهاي خارجي براي خبرنگار سياسي و همچنين خبرنگار مطبوعات داخلي در خارج از كشور.
چ - ارائة معرفي نامه از طرف روزنامه، مجله، خبرگزاري و يا مؤسسة مربوط.
ماده 6- احراز و تأييد صلاحيت نويسندگان مطبوعاتي و خبرنگاران با وزارت اطلاعات و جهانگردي ميباشد.
تبصره 1- در صورتي كه نويسندة مطبوعاتي فاقد يكي از شرايط مذكور در بندهاي (پ) و (ت) ماده چهار بشود وخبرنگاري فاقد يكي از شرايط مذكور در بندهاي (الف) و (ت) و (ث) مادة پنج بشود پروانه او با رعايت مادة 17 اينآيين نامه از طرف وزارت اطلاعات و جهانگردي لغو ميشود.
تبصره 2- نويسندگان مطبوعاتي كه سابقة كار آنان مورد تأييد وزارت اطلاعات و جهانرگدي باشد و همچنينخبرنگاراني كه پيش از تاريخ تصويب اين آيين نامه داراي پنج سال سابقه خبرنگاري باشند به ترتيب از شرايط بند(ب) ماده چهار و بند (پ) مادة پنج خواهند بود.
فصل سوم: مدت اعتبار پروانههاي نويسندگان مطبوعاتي و خبرنگاران
ماده 7- مدت اعتبار پروانة نويسندگان مطبوعاتي دايمي است و نياز به تمديد ندارد.
ماده 8- مدت اعتبار پروانه خبرنگاري دو سال تمامو از تاريخ صدور است و پس از انقضاي مدت مذكور، چنانچه ازطرف روزنامه، مجله، خبرگزاري و يا مؤسسه مربوط تقاضاي تمديد شود به مدت دو سال ديگر تمديد ميشود.
ماده 9- در صورتي كه دارندة امتياز يا مدير روزنامه، مجله و مدير خبرگزاري و يا مؤسسه مربوط تقاضاي لغوپروانة نويسنده يا خبرنگاري را بنمايد، وزارت اطلاعات و جهانگردي به موضوع رسيدگي و نسبت به لغو يا ابقاياعتبار پروانه شخص موردنظر تصميم مقتضي اتخاذ خواهد كرد.
ماده 10- پروانههاي موضوع اين آيين نامه در هر استان يا فرمانداري كل پس از احراز صلاحيت توسط وزارتاطلاعات و جهانگردي از طريق ادارة اطلاعات و جهانگردي هر استان يا فرماندارين كل صادر يا تمديد خواهد شد ومراتب ضمن ارسال رونوشت پروانة صادره به وسيلة ادارة مذكور به وزارت اطلاعات و جهانگردي اعلام خواهدگرديد.
تبصره - در شهرستانهايي كه اداره اطلاعات و جهانگردي وجود ندارد وزارت اطلاعات و جهانگردي ميتواند تمام ياقسمتي از وظايف مقرر در اين آيين نامه را به استانداران، فرمانداران كل يا فرمانداران محول نمايد تا به نمايندگيوزارت اطلاعات و جهانگردي اقدامات لازم را معمول دارند.
ماده 11- روزنامه، مجله، خبرگزاري و يا مؤسسه مربوط در صورتن موافقت يا ادامه كار هر يك از خبرنگارانخود مكلف است دو ماه قبل از انقضاي مدت اعتبار پروانة صادره، تقاضاي تمديد نمايد.
ماده 12- پروانة خبرنگاراني كه به استناد آيين نامة شمارة 32056 مورخ 15/12/1343 هيأت وزيران صادرگرديده تا پايان مدت اعتبار به قوت خود باقي است.
فصل چهارم: وظايف نويسندگان مطبوعاتي و خبرنگاران
ماده 13- نويسندة مطبوعاتي مكلف به رعايت قوانين و مقررات موضوعهايست.
ماده 14- خبرنگار مكلف است :
الف - اطلاعات صحيح در اختيار مؤسسة خود قرار دهد.
ب - هنگام شركت در مراسم، پروانه خبرنگاري خود را همراه داشته باشد.
پ - در پيرامون رشته خود كه در پروانةت خبرنگاري منعكس است فعاليت كند.
ماده 15- نقل و نشر اخبار از مقامات انتظامي و نظامي و عكسبرداري از مؤسسات نظامي و مكانهايي كه با امنيت عمومي ارتباط دارد، بدون تحصيل اجازه قبلي از مقامات مربوط ممنوع است.
ماده 16- خبرنگار بايد در مصاحبههايي كه به عمل ميآورد و نيز در نقلن و قول مقامات رسمين رعايت امانت رابنمايد و از تحريف مطالب ممنوع است.
فصل پنجم: مقررات مختلف
ماده 17- وزارت اطلاعات و جهانگردي ميتواند پروانههاي نويسندگان مطبوعاتي و خبرنگاراني را كه مرتكب يكياز تخلفات مشروحه زير بشوند. پس از رسيدگي براي بار اول به مدت سه ماه و بار دوم شش ماه و در صورتتكرار براي هميه لغو نمايد:
الف - تهية مطالب دروغ و تنظيم خبرهاي نادرست با علم به نادرستي آنها و مواردي كه به موجب قانون مجازاتعمومي نشر اكاذيب تلقي شود.
ب - افشاي مسالي كه با حيثيت و عفت خانوادگي اشخاص منافات دارد.
پ - انتشار هر مطلبي كه برخلاف قانون مطبوعات باشد.
تبصره يك - نويسندة مطبوعاتي و خبرنگاري كه پروانه وي به استناد اين ماده لغو ميشود از نويسندگي وخبرنگاري در كلية روزنامهها و مجلات، خبرگزاريها و مؤسسات يا سازمانهاي كشور محروم خواهد بود.
تبصره دو - در صورتي كه نويسندة مطبوعاتي يا خبرنگاري به سبب تهية مطالب خلاف قانون يا تنظيم خبرهاينادرست و نشر اكاذيب تحت تعقيب قرار گيرد از تاريخ صدور كيفر خواست، پروانه او از طرف وزارت اطلاعات وجهانگردي توقيف و در صورتن برائت مسترد والا ابطال خواهد شد.
ماده 18- مؤسسات مطبوعاتي و خبرگزاريها مكلف اند. فهرست مشخصات و شرايط كار نويسندگان مطبوعاتي وخبرنگاران خود را حسب مورد به وزارت اطلاعات و جهانگردي يا به ادارة اطلاعات جهانگردي محل ارسال دارند وهرگونه تغييرات بعدي فهرست مذكور را بلافاصله به همان مراجع اعلام نمايند.
ماده 19- مأموران انتظامي مكلفاند حسب اعلام وزارت اطلاعات و جهانگردي يا اداره اطلاعات و جهانگردي محل،از كار نويسندگان مطبوعاتي و خبرنگاران بدون پروانه و يا كساني كه پروانه آنان لغو يا مدت اعتبار آن منقضي شدهاست جلوگيري نمايند و پروانههاين غيرمجاز را ضبط و به وزارت اطلاعات و جهانگردي ارسال دارند.
اصل تصويبنامه در دفتر نخست وزير است.
وزير مشاور و معاون اجرايي نخست وزي
آييننامه اجرايي قانون مطبوعات مصوب اسفندماه 1364
فصل اول - تعريف و مشخصات مطبوعات
ماده 1- مطبوعات به لحاظ زمان انتشار منظم ميتوانند با يكي از فواصل زماني زير منتشر شوند: روزي يكبار(روزنامه) - هفتهاي يك بار (هفته نامه) - دو هفته يك بار- ماهي يك بار- (ماهنامه) دوماه يكبار
- سه ماه يك بار ( فصلنامه) - شش ماه يك بار- سالي يك بار - (سالنامه)
ماده 2- در نامگذاري نشريه بايد از كلماتي استفاده شود كه با نشريات موجود و يا با نشرياتي كه به طور موقت يادايم تعطيل شدهاند اشتباه و موجب تداعي نام آنها نباشد. همچنين نام نشريه نبايد از كلمات نامأنوس باشد و ياايجاد شبهه وابستگي با ارگانها يا سازمانهاي دولتي بنمايد.
ماده 3- انتخاب روشهايي غير از موارد ذكر شده در ماده يك قانون مطبوعات ميبايست متناسب با رسالتمطبوعات باشد.
ماده 4- انتشار فوق العاده - ويژه نامه و ديگر ضمائم با همان نشريه و منطبق با ساير مشخصات مندرج در پروانةانتشار با رعايت ساير ضوابط قانون مطبوعات مجاز ميباشد.
تبصره- انتشار موارد مذكور به طور منظم مجاز نيست.
ماده 5- ترجمة تمام يا قسمتي از مطالب مطبوعات داراي پروانه انتشار و انتشار منظم آن به صورت جداگانه بارعايت ساير مشخصات مندرج در پروانة انتشار از جانب صاحب نشريه بلامانع ميباشد.
ماده 6- تكثير مطبوعات موجود به همان زبان و شكلي كه چاپ شده از طريق افست يا عكسبرداري يا طرق مشابهبدون اجازه صاحب امتياز ممنوع ميباشد.
ماده 7- مطالب نشريه بايد مطابق و متناسب با روشهاي مندرج در پروانه انتشار باشد و نشريه مجاز به درجمطالب و مقالات خارج از ارزشهاي مذكور كه تأثير روي خط مشي كلي نشريه بگذارد، نميباشد.
ماده 8- روزنامهها و هفتهنامههاي محلي موظفاند ضمن رعايت مادة 2 قانون مطبوعات و متناسب با روشدرخواستي مطالبي پيرامون مسايل اجتماعي و فرهنگي محل انتشار نشريه جهت بالا بردن سطح آگاهيهاي مردمدرج نمايند.
ماده 9- نقل مطالب از مطبوعات و احزاب و گروههاي منحرف و مخالف اسلام (داخلي و خارجي)به منظور تحقيق،نقد و رد مطالب در صورتي كه تبليغ محسوب نشود بلامانع است.
ماده 10- هر گونه تغيير در مشخصات مندرج در پروانه انتشار نشريه از قبيل: تغيير نام، روش، ترتيب و محلانتشار نشريه و يا تغيير در شكل نشريه بدون اطلاع و تصويب هيأت نظارت بر مطبوعات ممنوع ميباشد.
فصل دوم - شرايط صدور پروانه و مجوز انتشار نشريه
ماده 11- متقاضيان پروانة انتشار نشريه ميبايست تقاضانامه خود را به همراه فرم تكميل شده پرسشنامهاي كهحاوي مشخصات فردي، سوابق اجتماعي - سياسي - فرهنگي و شغلي و تعهدات قانوني باشد، به انضمام مدارك بهشرح زير در تهران به وزارت ارشاد اسلايم و در شهرستانها به ادارات ارشاد اسلامي استان مربوطه تحويل نمايند.
1- چهار قطعه عكس 4*6
2- دو برگ فتوكپي شناسنامه از تمام صفحات.
3- يك برگ گواهي عدم سابقه محكوميت كيفري براساس موازين اسلامي كه موجب سلب حقوق اجتماعي باشد
4- يك برگ فتوكپي آخرين مدرك تحصيلي كه به تأييد مراكز ذيصلاح رسيده باشد.
ماده 12- چنانچه متقاضي پروانة انتشار نشريه شخصي حقوقي باشد، تقاضاي صدور پروانه همراه با معرفي فردواجد شرايط به عنوان مدير مسئول بايد از سوي بالاترين مقام مسئول باشد. در صورت موافقت پروانة انتشار بهنام مركز درخواست كننده صادر خواهد شد.
ماده 13- احزاب، سازمانها، و جمعيتهاي سياسي و اقليتهاي ديني ايراني در صورتي ميتوانند تقاضاي صدور پروانهانتشار نشريه نمايند كه اجازة فعاليت قانوني را دارا باشند.
ماده 14- وزارت ارشاد اسلامي جهت صدور مجوز انتشار مطبوعات سازمانهاي آزاديبخش اسلامي كشورهايديگر در چهارچوب مقررات مربوط به خارجيان مقيم ايران با استعلام نظر از مراكز ذيربط و اخذ مدارك لازم و نيزموافقت وزارت امور خارجه بررسي لازم را به عمل آورده و پس از موافقت رأساً اقدام مينمايد.
ماده 15- انتشار نشرية داخلي يك سازمان، مؤسسه و شركت دولتي يا خصوصي منوط به كسب مجوز از وزارتارشاد اسلامي و با رعايت ضوابط به شرح زير ميباشد :
1- درخواست انتشار نشريه و معرفي مدير مسئول پيشنهادي از سوي بالاترين مقام مسئول آن مركز باشد.
2- مطالب و اخيار عمدتاً در ارتباط با اهداف و شرح وظايف مركز درخواست كننده و فقط براي استفاده كاركنانباشد.
3- داراي چاپ ساده و حداكثر 2 رنگ براي حلقه باشد.
4- تعداد صفحات از 48 صفحه تجاوز ننمايد.
5- رايگان باشد.
تبصره 1- به يك مركز و واحدهاي آن فقط اجازة انتشار يك نشريه داخلي داده ميشود.
تبصره 2- صدور مجوز انتشار نشريات دولتي با رعايت ساير قوانين مربوطه خواهد بود.
ماده 16- عدم رعايت ضوابط مندرج در مادة 2 قانون مطبوعات و اين آيين نامه از سوي نشريات داخلي يكسازمان، مؤسسه و شركت دولتي يا خصوصي منجر به صدور تذكر كتبي و در صورت تكرار تخلف موجب ابطالمجوزخواهد شد.
ماده 17- وزارت ارشاد اسلامي براي صاحب امتياز، پروانة انتشارو براي مدير مسئول، كارت مدير مسئولي صادرمينمايد.
ماده 18- وزارت ارشاد اسلامي ميتواند جهت اجراي مادة 11 قانون مطبوعات، تحقيقات لازم را به عمل آورده ودر اختيار هيأت نظارت بر مطبوعات قرار دهد. وزارتخانهها و ارگانهاي ذيربط موظفاند همكاريهاي لازم را بهعمل آورند.
ماده 19- متقاضياني كه صلاحيت انتشار نشريه توسط آنان براساس بند 4 و يا تبصرة مادة 9 قانون مطبوعات موردتأييد هيأت نظارت بر مطبوعات قرار نگرفته است، نميتوانند مجدداً تقاضاي انتشار نشريه نمايند.
ماده 20- تاريخ رسمي ثبت تقاضاي پروانه انتشار نشرية زماني است كه كليه مدارك موردنياز، از سوي متقاضيارائه شده باشد.
ماده 21- هر گاه صاحب امتياز نشريهاي فوت نمايد پروانة انتشار آن نشرية لغو ميشود. وارثان قانوني واجدشرايط در تقاضاي صدور امتيارز نشريه بانام نشريه مورث خود اولويت دارند.
اصلاحيه آيين نامه اجرائي و قانون مطبوعات.
1- تبصره 1 ماده 15 حذف گردد.
2- ماده 16 حذف گردد.
3- ماده 21 بشرح زير اصلاح گردد.
فصل سوم - مواردي كه مطبوعات (صاحبان پروانه و مديران مسئول) موظف به رعايت آن ميباشند.
ماده 22- مطبوعاتي كه به شكل روزنامهاي منتشر ميشوند مكلف به درج نام به طور كامل، ترتيب و تاريخ انتشار،شماره رديف مسلسل و شماره صفحه در بالاي تمام صفحات و نيز قيمت در صفحه اول ميباشند.
همچنين مطبوعاتي كه به شكل مجلهاي منتشر ميشوند موظف به درج نام به طور كامل، ترتيب و تاريخ انتشار،شمارة رديف مسلسل، تعداد صفحات و قيمت بر روي جلد و نيز قيد شماره هر صفحه در تمام صفحات ميباشند.
تبصره 1- اضافه كردن هرگونه كلمه و يا عبارت به نام و يا آرم نشريه به جز آنچه كه در پروانة انتشار و يا مجوزچاپ نشريه ذكر شده است ممنوع ميباشد.
ماده 23- هر يك از مطبوعات موظف به داشتن محلي به عنوان دفتر نشريه ميباشند. صاحب پروانه نشريهموظف است نشاني محل دفتر نشريه را پس از اخذ پروانة انتشار كتباً به وزارت ارشاد اسلامي اعلام نمايد.
تبصره - صاحب امتياز نشريه موظف است در صورت تغيير نشاني محل دفتر نشريه، مراتب را كتباً ظرف مدت 48ساعت در تهران به وزارت ارشاد اسلامي و در شهرستانها به ادارات ارشاد اسلامي استان مربوطه اطلاع دهد.
ماده 24- كلية مكاتبات مطبوعات با امضا صاحب پروانه يا مدير مسئول نشريه و شخص ديگري كه قبلاً از طرفمدير مسئول كتباً معرفي شده باشد معتبر ميباشد. مكاتبات شخص معرفي شده در مواردي كه قانون مطبوعاتو آيين نامه اجرايي آن را از وظايف صاحب پروانه و يا مدير مسئول شناخته است. اعتبار ندارد.
ماده 25- كلية مطبوعات موظف اند تيراژ خود را طبق فرمي كه حاوي تعداد نسخ چاپ شده و تعداد نسخ برگشتيبه تفكيك محل توزيع به وزارت ارشاد اسلامي ارسال نمايند كه به صورت محرمانه نگهدراي خواهد شد.
ماده 26- مدير مسئول نشريه موظف است نام چاپخانه طرف قرارداد چاپ نشريه را كتباً به وزارت ارشاد اسلامياعلام نمايد.
ماده 27- مديران چاپخانهها ميبايست همزمان با خروج هر شماره نشريه از چاپخانه دو نسخه در تهران بهوزارت ارشاد اسلامي و در شهرستانها به ادارات ارشاد اسلامي استان مربوطه تحويل و برگه اعلام وصول دريافتدارند.
تبصره - ناشران نشريات داخلي سازمانها و مؤسسات نيز بايد دو نسخه از نشرية خود را به محض انتشار به وزارتارشاد اسلامي يا ادارة ارشاد اسلامي استان مربوطه تحويل دهند و برگ وصول دريافت دارند.
ماده 28- در صورت لغو پروانة انتشار نشريه با اعلام كتبي از سوي وزارت ارشاد اسلامي، صاحب پروانه موظفاست مدارك دريافتي از قبيل پروانة انتشار، كارت مدير مسئوللي و كارتهاي خبرنگاري راظرف مدت 10 روزمسترد نمايد يا سوء استفاده كنندگان از اين مدارك برابر قانون رفتار خواهد شد.
فصل چهارم - ساير مقررات
ماده 29- وزارت ارشاد اسلامي در بررسي نشريات تخصصي از همكاري مراكز ذيصلاح استفاده مينمايد.
ماده 30- وزارت ارشاد اسلامي سه ماه قبل از اتمام دورة هيأت نظارت بر مطبوعات، ضمن درج آگهي در نشرياتكثيرالانتشار، دعوتنامهاي به منظور اعلام نامزدي به مديران مسئول مطبوعات ارسال نموده و پس از تأييدصلاحيت نامزدها توسط هيأت جديد مندرج در تبصرة 4 ماده 10 قانون مطبوعات، مجدداً از كلية مديران مسئولجهت برگزاري انتخابات دعوت مينمايد. جلسه با حضور اكثريت مطلق مديران مسئول رسميت مييابد و اخذ رأيبا ورقه و به صورت مخفي خواهد بود و نماينة انتخابي ميبايست اكثريت مطلق آرا حاضران را به دست آورد.
تبصره 1- چنانچه در مرحلة اول اكثريت حاضر نشوند جلسة بعد پس از دو هفته تشكيل خواهد شد. اين جلسه باحضور يك سوم مديران مسئول رسمي خواهد بود.
تبصره 2- حق رأي مدير مسئول قابل تفويض نميباشد.
نخست وزير - مير حسين موسوي
قوانين و مقررات :سايت اداره كل ارشاد اسلامي استان يزد
- نویسنده : یزد فردا
- منبع خبر : خبرگزاری فردا
جمعه 20,دسامبر,2024