یزدفردا:طرح انتقال آب به شهرک صنعتی مهریز به طول ۸ کیلومتر و با اعتبار ۶ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال، امروز(۸ آذر) با حضور جمعی از مسئولان به بهره برداری رسید.
قطر لوله های آب انتقالی به شهرک صنعتی مهریز 200 الی 250 میلیمتر است که در مدت 5/4 ماه با هدف تامین آب مورد نیاز شهرک صنعتی مهریز با اولویت واحدهای تولید شرکت های کاشی اطلس و مهسرام به بهره برداری رسیده است.
خط انتقالی به شهرک صنعتی از مخزن 500 متر مکعبی امام جعفر صادق خط انتقال آب به مهریز شروع و با عبور از محور یزد – مهریز و محدوده پارک منابع طبیعی به مخزن جمع آوری شهرک صنعتی مهریز متصل می شود.
در مسیر خط انتقالی 6 عدد حوزچه تخلیه هوا و تخلیه آب و قطع و وصل تعبیه شده است و پیمانکار پروژه 5/2 ماه زودتر از مهلت مقرر آن را به پایان رسانده است.
حجت الاسلام و المسلمین دخیل عباس زارع زاده، نماینده مردم شهرستانهای مهریز، بافق، ابرکوه و خاتم در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه که رویش و خیزش بدون آب امکان پذیر نیست گفت: آبرسانی به شهرک صنعتی مهریز یکی از خواسته های مهم مردم شهرستان مهریز بود که اکنون به مرحله بهره برداری رسید و در امر تولید مورد استفاده قرار می گیرد چرا که استقلال کشور بدون تولید ممکن نمی باشد.
وی افزود: از پتانسیل آب موجود در کشور باید استفاده بهینه نمود و از خروج آب رودخانه ها به دریا جلوگیری کرد.
نماینده مردم شهرستان های مهریز، بافق، ابرکوه و خاتم در مجلس شورای اسلامی از مدیران صنعت خواست؛ از نیروهای کار بومی استفاده نمایند تا از مهاجرت افراد به مراکز شهرها جلوگیری و اشتغال زایی برای آنها به وجود آید.
دخیل عباس زارع زاده ابراز داشت: بین کارفرما و کارگر باید تعامل و مشارکت وجود داشته باشد و کارگر در محیط کار احساس امنیت نماید.
نوروزی، معاون امور عمرانی استانداری یزد نیز در این مراسم ایجاد شهرکهای صنعتی را از اقدامات مهم دولت نام برد و گفت: با ایجاد شهرک های صنعتی خدمات و زیرساخت های شرکتهای مستقر بهتر انجام می شود.
وی با بیان اینکه کارگروه استان از ایجاد واحدهای صنعتی منفرد جلوگیری می نماید از نمایندگان مجلس و مسئولان هم خواست تا در پیگیری این امر مصمم باشند.
معاون امور عمرانی استانداری یزد در مورد پروژه های عمرانی، گفت: پروژه های عمرانی یا در سطح ملی هستند یا در سطح استانی، که تنها 10 درصد از اعتبارات تخصیصی در پروژه های استانی، و مابقی در پروژه های ملی هزینه می شود.
وی ادامه داد: پروژه های ملی به وزارتخانه ها تعلق دارد و نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی باید از وزارتخانه ها اعتبارات پروژه های ملی در استان را پیگیری و مطالبه نمایند و از این لحاظ پروژه های ملی برای استان حائز اهمیت است.
عظیمی، مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی استان یزد ضروری ترین زیرساخت برای شهرستان مهریز را انجام ژئوفیزیک دانست و افزود: ایجاد شهرک سازی هزینه بالا ولی صرفه اقتصادی را به همراه دارد.
وی ادامه داد: تخصیص آب به هزار هکتار شهرک صنعتی این شهرستان باید به گونه ای برنامه ریزی شود که سرمایه گذاری در این بخش را به تولید منجر نماید و بنگاه های کوچک و متوسط توسعه پیدا کند.
عظیمی همچنین از مسئولان خواست تا از پراکندگی صنعتی جلوگیری کنند.
حسین غفوری، مدیرعامل شرکت آب منطقه ای یزد نیز در این مراسم انتقال آب زاینده رود را برای صنعت شهرستان مهریز مایه برکت صنعت و تولید این شهر ذکر کرد و گفت: شهرستان مهریز یکی از مهمترین شهرستانهای استان یزد چه از لحاظ اقلیم محیطی و چه از لحاظ مردمداری و ولایتمداری است که حق این منطقه از استان بیش از اینی که هست می باشد.
وی افزود: آب انتقالی به شهرک صنعتی مهریز آبی است که از کوه های زاگرس به این شهرستان انتقال یافته است.
مدیرعامل آب منطقه ای استان یزد با اشاره به جزئیات پروژه انتقال آب به شهرک صنعتی مهریز، گفت: به منظور تامین بخشی از آب صنایع مستقر در شهرک صنعتی مهریز مطالعات فاز اول و دوم طرح انتقال آب به این شهرک به مشاور ذیصلاح واگذار و در اواخر سال 1390 مطالعات آن به پایان رسید.
وی افزود: پس از طی مراحل انتخاب پیمانکار عملیات اجرایی طرح از اردیبهشت ماه سال 91 آغاز و در مهرماه جهت بهره برداری آماده شد.
- نویسنده : یزد فردا
- منبع خبر : خبرگزاری فردا
جمعه 29,نوامبر,2024