یزدفردا؛ منیره زارع زاده خبرنگار بهداشت و درمان/ کارشناس تغذیه مرکز بهداشت استان یزد خطاب به مسافرین توصیه کرد: مسافران از مسواك زدن دندانها با آب غير آشاميدني بپرهيزند و همچنین ظروف غذا را در آب رودخانه نشویند چراكه آلودگي را بيشتر مي‌كند.

مهدیه سادات حاجی میرزاده در گفت و گو با خبرنگار یزد فردا، ضمن اشاره به رعایت نکات بهداشتی در سفر اظهاراشت:  جوشاندن، بهترين راه براي از بين بردن باكتري هاست.

وی همچنین توصیه کرد:  آب را جوشانده و بگذاريد تا 1 دقيقه به شدت قل بخورد و سپس بگذاريد تا اين آب در دماي اتاق سرد شود اين روش باكتريها و انگلهايي را كه باعث اسهال مي شوند از بين مي برد.

این کارشناس تغذیه ادامه داد: در ارتفاعات بالاتر (بيشتر از 2000 متر )، آب در دماي كمتري به جوش مي آيد و بنابراين احتمال كشته شدن ميكروبها كمتر می شود در اين حالت آب را حداقل 5-3 دقيقه در حال جوش نگه داريد.

وی یاداورشد:  افزودن مقدار جزئي نمك به هر ليتر آب يا چندين بار ريختن آن از ظرف تميزي به ظرف ديگر ،باعث ميشود مزه آن بهتر شود.

وی توصیه اکید کرد:  از اضافه كردن يخ به آب به خصوص در جاهايي كه از سلامت آب مطمئن نيستيد بپرهيزيد.

وی با تایکد براین مطلب که مسافران از مسواك كردن دندانها با آب غير آشاميدني بپرهيزند متذکرشد: ظرف‌هاي غذا را در آب رودخانه نشوييد چراكه آلودگي را بيشتر مي‌كند.

  • نویسنده : یزد فردا
  • منبع خبر : خبرگزاری فردا