محمد توشیح مجری این بررسی ضمن تشریح چکیده مقاله خود در گفت و گو با خبرنگار وب - دا یزد اظهار داشت: امروزه مکانیسم های فیزیولوژی و فرآیندهای بیوشیمایی در مباحث تغذیه ای کاربرد فراوان دارند و با توجه به آنها میتوان بسیاری از بیماریها و اختلالات متابولیکی را از راه رژیم غذایی درمان نمود.
وی افزود: به عنوان مثال؛ در بیماری کم خونی (آنمی) که فاکتورها و مکانیسم های متعددی در ایجاد آن نقش دارند میتوان علاوه بر درمان دارویی، از رژیم غذایی و توصیه های خوراکی کمک گرفت.
توشیح تصریح کرد: شایعترین نوع آنمی در جامعه آنمی فقر آهن و کمبود ویتامین B12 است که جهت پیشگیری و درمان بهتر است از رژیم غذایی خاصی که سرشار از فاکتورهایحاوی مقادیری آهن باشد مصرف شود.
کارشناس پژوهش مرکز تحقیقات الکتروفیزیولوژی دانشگاه علوم پزشکی تهران متذکرشد: مصرف گوشت ماهی و فرآورده های دریایی، گوشت پرندگان، زرده تخم مرغ، جگر، کنگر فرنگی، لوبیا و آلوی خشک که غنی از آهن هستند، بسیار مفیدند.
کارشناس ارشد فیزیولوژی انسانی عنوان داشت: ازسوی دیگر، جهت جذب آهن در سیستم گوارشی بهتر است رژیم غذایی حاوی اسید سیتریک و اسید مالیک باشد که منبع این مواد سویا، آناناس، سیب و انواع لیمو است.
- نویسنده : یزد فردا
- منبع خبر : خبرگزاری فردا
دوشنبه 25,نوامبر,2024