به گزارش یزدفردا: سرهنگ حسن ابوالحسینی گفت: با واریز سود سهام عدالت، کلاهبرداران با لینکهای آلوده در صدد خالی کردن حسابهای بانکی شهروندان هستند، لذا مردم به هیچ وجه بر روی لینک کلیک نکنند. همچنین برای دریافت سود سهام عدالت نیازی به کلیک روی لینکهای دریافتی، وارد کردن اطلاعات بانکی، نصب نرمافزار یا مراجعه به سایتهای غیررسمی نیست؛ سود سهام عدالت بهصورت مستقیم به حساب اعلامشده مشمولان واریز میشود.
رئیس پلیس فتا استان یزد افزود: روند کلاهبرداری از طریق لینک فیشینگ مخصوصا در اواخر سال شدت بیشتری گرفته و این مبالغ در مجموع به بیش از ۱۰۰ میلیارد ریال رسیده است؛ لذا تقاضا شهروندان با در نظر گرفتن موارد ذکر شده از هرگونه اعتماد به اشخاص مجازی و کلیک بر روی لینکهای ناشناس مطلقا خودداری کنند.
وی خاطر نشان کرد: شهروندان در صورت اطلاع از هرگونه فعالیت مجرمانه در فضای مجازی موضوع را از طریق نشانی پلیس فتا به آدرس https://fata.gov.ir بخش ارتباطات مردمی و یا با شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ در میان بگذارند.
- نویسنده : یزدفردا
- منبع خبر : خبرگزاری فردا
دوشنبه 17,مارس,2025