یزدفردا: امام جمعه بخش مرکزی یزد گفت: بسیجی نه تنها دلباخته امکانات دشمن نمی‌شود بلکه پذیرای صلح آمیخته با ذلت نیست و به شعار هیهات من الذله عاشورای امام حسین(ع) تاسی می‌کند.

آیت الله «سید کاظم مدرسی» امام جمعه بخش مرکزی یزد در گردهمایی دانشجویان بسیجی با موضوع «استاد بسیجی، جهاد تبیین، خیزش علمی» که در مسجد شهید صدوقی دانشگاه آزاد اسلامی یزد برگزار شد، اظهار کرد: بسیج، عبارت از نیروی مردمی، توانمند، ولایت مدار و خدا محور که در قالب یک فرهنگ‌ و مکتب قابل تاسی است.

وی ادامه داد: بسیجی از خود ضعف بروز نمی دهد، نگاه به فراوانی و پیشرفته بودن امکانات دشمن ندارد، بلکه به وظیفه خود عمل کرده و با امکانات کم دستاورد بزرگ دارد.

آیت الله مدرسی تبیین کرد: بسیجی نه تنها دلباخته امکانات دشمن نمی‌شود بلکه پذیرای صلح آمیخته با ذلت نیست و به شعار هیهات من الذله عاشورای امام حسین(ع) تاسی می‌کند.

وی در تشریح جنگ غزه و لبنان اعلام کرد: در مدت پنج روز حضورم در سوریه و لبنان، با چهره‌هایی مقاوم روبرو شدم که تزلزل در اراده آن‌ها وجود نداشت و در جلسه با بزرگان حزب الله اراده را مستحکم‌تر و بدون تزلزل یافتیم.

وی جنگ تحمیلی را متفاوت از جنگ غزه و لبنان برشمرد و اظهار کرد: در دفاع مقدس رزمندگان ۵۰ درصد امید بازگشت داشتند و امروز در جبهه مبارزه با صهیونیست تجاوزکار ۱۰ درصد احتمال برگشت رزمندگان حزب الله است. ارتباط رزمندگان با پیک است و دائما رزمندگان لبنان در حال عملیات هستند که نتیجه آن کشتن دشمن یا مجروح و شهید شدن است و کسانی که شهید می شوند در همانجا دفن خواهند شد، بنابراین امید بازگشت صفر است.

وی در ادامه خاطرات بازدید خود از سوریه و لبنان، گفت: توفیق داشتم با مجروحان پیجری ملاقات کنم؛ روحیه آن عزیزان عالی، اراده‌ها قوی و تزلزل ناپذیر است. بعضی از این مجروحان چشم و دست و بعضی از قسمت‌های صورت را از دست داده بودند اما دریغ از یک آه و افسوس. مادری ۲۸ ساله دو پای او در اثر انفجار پیجرها قطع شده بود، او مادر دو شهید ۴ و ۵ ساله بود. همسرش از او پرستاری می‌کرد ولی یک ذره شکوه و گلایه نداشت.

وی اضافه کرد: در ادامه به عیادت خانمی که دو چشم خود را بر اثر انفجار پیجر از دست داده بود، رفتم. کاسه گردی چشم را خالی کرده بودند و با باند پوشانده و عینک زده بود؛ از من خواهش کرد؛ سلام من را به رهبری برسانید، ذره ای شکایت و گله نداشت، می‌گفت؛ من دو چشمم را برای سیدحسن نصرالله فدا کردم و خواهش کرد با او عکس بگیرم، وقتی علت را جویا شدم؛ گفت: می خواهم عکس کسی که سلام من را به رهبر انقلاب اسلامی ایران رسانده، داشته باشم.

آیت الله مدرسی، نگاه مردم جنوب لبنان به ایران را نگاه عاشق به معشوق  دانست و ابراز کرد: مردم لبنان، انقلاب اسلامی را نمود روشنی از اسلام ناب محمدی دانسته و آن را نجات دهنده اسلام و اعتلای اهل بیت(ع) و ساکنانش را یاران امام مهدی(عج) قلمداد می‌کنند.

وی جمعیت آواره لبنان را یک میلیون و ۵۰۰ هزار نفر ذکر کرد و گفت: اینان فرصت برداشتن لباس خود را نداشتند، درست است که کمک‌های زیادی از سوی مردم می‌شود ولی با این جمعیت از آواره، اگر در هر وعده‌ای  فقط یک دلار برای صبحانه، ناهار و شام خرج شود، ۳۱۵ میلیارد تومان خواهد شد؛ آن وقت هزینه‌های این آوارگان برای ما ملموس‌تر است، این درحالی است که قیمت یک کپسول گاز  ۴۵ دلار، کارگر عادی ۵۹ دلار و مهندس ۲۰۰ دلار است.

آیت الله مدرسی ادامه داد: با این همه سختی‌ها، مردم لبنان درک کرده‌اند که چاره‌ای جز مقاومت و صبر نیست، آنان انقلاب اسلامی را الگوی خود قرار داده و از بذل جان برای انقلاب دریغ ندارند.

امام جمعه بخش مرکزی یزد در پایان این تربیت را حاصل از پرورش و تهذیب جوانان در مدارس دانست و ابراز کرد: فعالیت دولت لبنان در حد شهرداری است، در مدارس المهدی، عشق به امام زمان و عشق به امامان شیعی از سنین نوجوانی در آنها پرورش داده می شود.

  • نویسنده : یزدفردا
  • منبع خبر : خبرگزاری فردا