یکی از این اقلام پرمصرف که توسط خانواده ها به خصوص در ایام تعطیلات آخر هفته خریداری و مصرف می شود گوشت مرغ فراوری شده به صورت جوجه کباب زعفرانی شده آماده طبخ ، شنیتسل و .... می باشد که در صورت رعایت نشدن اصول فنی و بهداشتی در تهیه آن می تواند سلامت مصرف کنندگان را به مخاطره بیندازد .
وی با اشاره به ماده 31 قانون تعزیرات حکومتی در زمینه فراوری انواع گوشت یادآور شد: هر گونه قطعه بندی، بی استخوان کردن، فیله کردن، شنیتسل، جوجه کباب و زعفرانی کردن گوشت خارج از ضوابط سازمان دامپزشکی کشور ممنوع و تنها در صورت اخذ مجوزهای لازم از دامپزشکی مجاز می باشد. بر همین اساس فراوری گوشت مرغ نیز تنها در مراکز بسته بندی دارای پروانه بهداشتی بهره برداری از دامپزشکی که زیر نظر مسئول فنی بهداشتی دامپزشکی مشغول فعالیت باشند قانونی و بلامانع می باشد و این در حالی است که با وجود نظارت های صورت گرفته در برخی موارد شاهد عرضه گوشت مرغ فراوری شده غیر مجاز توسط برخی افراد سودجو و متخلف هستیم .
این مقام مسئول در خصوص مشخصات گوشت مرغ فراوری شده غیر مجاز و خطرات مصرف آن اظهار داشت: این محصولات فاقد بسته بندی بهداشتی و برچسب مشخصات می باشند. در نتیجه هیچگونه اطلاعاتی از قبیل نحوه تولید، شرایط نگهداری، تاریخ تولید و انقضاء آن در دسترس نیست . علاوه بر آن به دلیل عدم نظارت فنی ، امکان وجود انواع افزودنی های غیر مجاز خوراکی مانند رنگ های صنعتی در این محصولات وجود دارد .
زارع در پایان به مردم توصیه کرد: با توجه به اینکه این محصول در واحدهای بسته بندی زیر نظر دامپزشکان تولید می شود ، در صورت تمایل به خرید محصولات آماده و صنعتی ، هنگام خرید به شرایط بسته بندی و برچسب مشخصات معتبر و تاریخ محصول دقت کنند.
- نویسنده : یزد فردا
- منبع خبر : خبرگزاری فردا
دوشنبه 25,نوامبر,2024