محمدرضا صادق پور با طرح این موضوع به مردم از سلامت گوشت مورد عرضه در مراکز تحت نظارت بهداشتی دامپزشکی اطمینان خاطر داد .
رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی اداره کل دامپزشکی گفت : باتوجه به آنکه نظارت بر کشتار ، قبل از ذبح دام به صورت دقیق توسط بازرسین دامپزشکی صورت گرفته و همچنین لاشه های استحصالی بعد از کشتار و قبل از عرضه به بازار به مدت 24 ساعت در سالن پیش سرد، نگهداری شده و سپس با خودروهای سردخانه دار به مراکز عرضه حمل می گردند ؛ هیچ گونه نگرانی بابت سلامت گوشت مورد عرضه در مراکز مجاز وجود ندارد .
وی تصریح کرد: استفاده از سیستم پیش سرد گذاری لاشه ها سبب شده تا علاوه بر از بین رفتن عوامل بیماری زای مشترک بین انسان و دام از جمله تب مالت و بخصوص بیماری مهلک و کشنده تب خونریزی دهنده کریمه کنگو بر کیفیت گوشت نیز افزوده شود .
صادق پور در پایان از تمامی مصرف کنندگان خواست تا در راستای تأمین سلامت خود از خرید دام بدون پیشینه بهداشتی، گوشت گرم و همچنین لاشه های بدون مهر و لیبل دامپزشکی خوداری نموده و خرید از مراکز معتبر و مجاز عرضه کننده گوشت را در دستور کار خود قرار دهند .
- نویسنده : یزد فردا
- منبع خبر : خبرگزاری فردا
شنبه 23,نوامبر,2024