با فرارسیدن فصل گرما و امکان بروز بیماری تب کریمه کنگو، دوره آموزشی پیشگیری از این بیماری با همکاری مرکز بهداشت شهرستان یزد ویژه قصابان به عنوان یکی از عوامل در معرض خطر و همچنین دخیل در فرایند تامین گوشت مصرفی شهروندان برگزار شد.
دکتر هادی زارع زردینی با بیان آنکه تب کریمه کنگو یک بیماری ویروسی مشترک و قابل انتقال به انسان می باشد گفت: با توجه به آنکه رعایت اصول ایمنی حین ذبح یکی از عوامل پیشگیری از انتقال این بیماری می باشد؛ آشنایی قصابان با بیماری تب کریمه کنگو و اهمیت رعایت اصول ایمنی حین ذبح در پیشگیری از این بیماری می تواند گامی موثر در جلوگیری از بروز این بیماری باشد.
وی تصریح کرد: متصدیان این صنف در این دوره آموزشی ضمن آشنایی با این بیماری مهلک و مشترک بین انسان و دام، با روند کامل کشتار بهداشتی و رعایت موازین بهداشتی حین ذبح به منظور پیشگیری از بروز بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو آشنا شدند .
نامبرده در پایان از مردم خواست: از کشتار سنتی دام خودداری کرده و گوشت مصرفی خود را از مراکز معتبر و با مهر و لیبل دامپزشکی تهیه نمایند.
- نویسنده : یزد فردا
- منبع خبر : خبرگزاری فردا
شنبه 23,نوامبر,2024