خانواده بنيادي ترين نهاد اجتماعي است
یزدفردا "سرویس اجتماعی"حوادث"خبرهای پلیس استان یزد: معاون اجتماعي فرماندهي انتظامي استان يزد خانواده را بنيادي ترين نهاد اجتماعي دانست و گفت: نهاد خانواده يکي از عوامل مؤثر و تعيين کننده در زندگي اجتماعي فرد به شمار مي رود.
به گزارش واحد دریافت خبر یزدفردا: سرهنگ "محمدرضامزيدي" در جمع خانواده هاي مجتمع مسکوني "خليج فارس" شهر يزد، خانواده را بنيادي ترين نهاد اجتماعي که سلامت يا بيماري آن مي تواند تأثيرات عميق و همه جانبه اي را بر ابعاد گوناگون حيات اجتماعي داشته باشد برشمرد و افزود: نهاد خانواده يکي از عوامل مؤثر و تعيين کننده در زندگي اجتماعي فرد به شمار مي رود.
وي تضعيف و کم رنگ شدن کارکردهاي خانواده را سبب بروز بحران هاي عميق اجتماعي همچون انحرافات، آسيب ها و مشکلات اجتماعي و فرهنگي دانست و گفت: در مباحث آسيب شناختي، نهاد خانواده يکي از محورهاي مهم بررسي آسيب هاي ناشي از تحولات خانواده است.
سرهنگ مزيدي افزود: پيشرفت رسانه هاي ارتباطي مانند رايانه، ماهواره و اينترنت، رؤياي دهکده جهاني را تحقق بخشيده و زير ساخت هاي زندگي انسان ها و حتي حريم خانوادگي و فردي را مورد تهديد قرار داده است.
اين مقام مسئول ادامه داد: اينترنت امروزه جايگاه ويژه اي در ساختار زندگي خانواده ها پيدا کرده است و رايانه به عنوان يک وسيله اما با کاربردي متفاوت تر، متنوع تر و شخصي تر وارد خانه شده و عرصه زندگي اجتماعي را دچار تغيير و تحول کرده و روابط اجتماعي جديدي با ويژگي هاي نوين در جامعه به وجود آورده است.
معاون اجتماعي فرماندهي انتظامي استان يزد استفاده صحيح از دنياي ارتباطات و فضاي مجازي را بسيار خوب و مناسب دانست و تصريح کرد: البته اين فضا دچار تهديداتي هم است که اگر کاربران، توجه نداشته باشند دچار آسيب مي شوند.
سرهنگ مزيدي با بيان اينکه اين فضا؛ خانواده را با سبک هاي مختلف و متعدد زندگي، هويت هاي جديد و فرهنگ هاي متغير، روبه رو مي سازد، افزود: در دنياي غير واقعي و مجازي که اينترنت به وجود مي آورد، ارزش ها و اصول اخلاقي حاکم بر خانواده، تعريف متفاوتي با دنياي واقعي دارد.
مزيدي ادامه داد: شبکه هاي اجتماعي تلفن همراه، با جذابيت هاي منحصر به فرد خود، بسياري از کودکان و نوجوانان را نيز به خود جلب کرده است؛ کودکان و نوجوانان نسبت به افراد ميانسال از اشتياق بيشتري براي کنجکاوي در اين فضاي مجازي، برخوردار هستند.
سرهنگ مزيدي با بيان اينکه فضاي مجازي امکانات فراواني را در اختيار اين قشر قرار مي دهد، خاطرنشان کرد: اين تکنولوژي داراي تأثيرات منفي نيز مي باشد که در صورت ناديده گرفتن و توجه نکردن به آن، سلامت نسل جوان و در نهايت سلامت جامعه و خانواده به خطر خواهد افتاد.
اين مقام انتظامي، اعتياد به رسانه يا وابستگي رفتاري به رسانه را پديده اي در حال شيوع دانست و يادآور شد: يکي از راه حل هاي برخورد با اين مسئله اين است که خانواده ها سواد رسانه اي خود را افزايش دهند.
معاون اجتماعي فرماندهي انتظامي استان يزد در خاتمه ارتباط موثر والدين و فرزندان و پر کردن اوقات فراغت فرزندان به ويژه با تفريحات سالم و ورزش را از راهکارهاي پيشگيري از اعتياد به رسانه برشمرد.
3 کيلو ترياک داخل 6 قوطي "سس گوجه"
یزدفردا "سرویس اجتماعی"حوادث"خبرهای پلیس استان یزد: قاچاقچي که با جاساز کردن 3 کيلو ترياک داخل قوطي "سس گوجه" قصد انتقال اين مواد را به "اصفهان" داشت توسط ماموران پليس شهرستان "اردکان" استان يزد دستگير شد.
سرهنگ "سيدرضا صادقيان" در مصاحبه با خبرنگار پليس، گفت: ماموران پليس شهرستان اردکان، هنگام کنترل مسافران اتوبوس "کرمان- اصفهان" به يک تن از مسافران اين اتوبوس مشکوک شدند.
وي افزود: در بازرسي از وسايل همراه اين مسافر 24 ساله، 3 کيلو ترياک به صورت جاساز از داخل 6 قوطي "سس گوجه" کشف شد.
سيدرضاصادقيان تصريح کرد: متهم با دستور مقام قضايي، روانه زندان شد.
- نویسنده : یزد فردا
- منبع خبر : خبرگزاری فردا
دوشنبه 25,نوامبر,2024