حمایت از «توریسم روستایی»، موجب حفظ و تداوم فرهنگ های محلی و بومی می شود.

به گزارش دریافت خبر یزدفردا"معاون برنامه ریزی و سرمایه گذاری این اداره کل عنوان کرد: شناسایی روستاهایی با ویژگی های خاص فرهنگی، بومی و سنتی، ایجاد تسهیلاتی برای توریست ها در این مناطق و تبلیغ آن ها از جمله برنامه های این اداره کل در زمینه توسعه توریسم روستایی می باشد.

محمدرضا نصیری با بیان اینکه سرمایه گذاری در روستاهای هدف گردشگری موجب اشتغال زایی و درآمد روستاییان می شود تصریح نمود: همین امر در کاهش مهاجرت جوانان به شهرها تاثیر زیادی دارد.

وی اظهار داشت: روستاهای هدف گردشگری استان از یک جغرافیای فرهنگی و غنی برخوردارند و با دقت در زبان و گویش های محلی مختلف، پوشش و لباس های متنوع، انواع غذاهای سنتی، موسیقی محلی، آداب و رسوم، صنایع دستی و فعالیت های کشاورزی متنوع و ... می توان با جلوه هایی از این فرهنگ بومی آشنا شد.

این مقام مسئول پای بندی به سنتها و ارزشهای رایج، سادگی، بی پیرایه بودن، روحیه قناعت و اقتصادی بودن، پای بندی به مراسم مذهبی، مهمان نوازی، پشتکار و سخت کوشی را از خصوصیات بارز مردم روستانشین ذکر کرد.

نصیری با بیان اینکه پنجاه روستای هدف گردشگری استان مصوب کمیته ملی گردشگری و عشایری و مصوب هیئت وزیران است، افزود: ده بالا، فهرج، خرانق، حجت آباد وزیر، شمسی، حسن آباد میبد، مهرآباد، بفروئیه، بیده، طزرجان، بنادکوک، مدوار (چشمه غربالبیز)، اسلامیه، بندرآباد، سریزد، هرفته، مزرعه کلانتر و خرو از جمله این روستاها می باشند.

وی در ادامه گفت:  روستاهایی هدف گردشگری مریم آباد، توت، بیداخوید، درند، بهدان، ارنان و مغستان نیز از جمله روستاهای هدف گردشگری هستند که در کارگروه گردشگری استان به تصویب رسیده اند.

  • نویسنده : یزد فردا
  • منبع خبر : خبرگزاری فردا