پوشش بازیگران ماهوارهای در کشورهای خود عرف نيست
یزدفردا"سرویس اجتماعی "حوادث"پلیس استان یزد : رئيس اداره آموزش و مشاركت عمومي معاونت اجتماعي فرماندهي انتظامي استان يزد گفت: معمولا حجاب و پوشش بازیگران فیلمها و برنامههای ماهوارهای در کشورهای سازنده این گونه فیلمها نیز عرف نیست و افراد عادی آن جامعه از این پوشش ها استفاده نمی کنند.
به گزارش واحد دریافت خبر یزدفردا" سرهنگ رجبعلی زعیم رحیم آبادی، در جلسه سخنراني آموزشی ویژه دانش آموزان كلاسهاي هشتم و نهم دبیرستان دخترانه "منصبدار" در خصوص آسیب ها و معضلات استفاده از شبکه های ماهوارهاي، سخنرانی كرد.
وي گفت: پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایران و مایوس شدن از تامین منافع شان در این کشور، با کلیه توان و امکانات و تجهیزات و فعالیتهای آشکار و پنهان خود و به طرق مختلفی از جمله ایجاد نفاق و تفرقه، ترور شخصیهای تاثیر گذار در انقلاب و حتی مردم کوچه و بازار، بمب گذاری، تحریم اقتصادی، تحریک فرق، مذاهب و قومیت های ساکن در کشور، تحمیل جنگ 8ساله و.... وارد جنگ سخت علیه مردم انقلابی و مسلمان ایران شدند.
سرهنگ زعيم ادامه داد: در تمامی این عرصه ها با وجود رهبری و ولایت فقیه که عمود بزرگ خیمه انقلاب بر سر مردم و نظام انقلابی آنان در کشور پهناور ایران بود و همراهی مردم با این جایگاه والا، نتوانستند یک وجب از خاک میهن اسلامی را غصب نمایند و شکست مفتضحانه ای نصیبشان شد.
وي با اشاره به اينكه جنگ 8ساله، تنها جنگی بود که بر کشور تحمیل شد، افزود: دشمنان متوجه شدند که با این وضعیت نخواهند توانست به اهداف خو برسند، لذا با استفاده از تکنولوژی و تجهیزات رسانه ای خود وارد جنگی شدند تا فرهنگ انقلابی این ملت را از بین ببرند و ارزشهای آنرا خدشه دار كنند.
رئيس اداره آموزش و مشاركت عمومي يزد ادامه داد: در همین رابطه یکی از بزرگترین غول رسانه ای دنیا که سرمایه گذاری هنگفتی هم در این راستا نموده است، شخصی یهودی الاصل، ضد ایرانی و ضد شیعی بنام "رابرت مرداک" معتقد است که غرب باید با برنامه های فرهنگی خود، کلمات ارزشی مانند مادر، پدر، و..... را از جامعه ایران حذف کند و بنیان خانواده را در کشور ایران اسلامی از بین ببرد.
رابرت مرداك در سخنان خود گفته است که در جامعه ایران اگر فرزندی به زمین بخورد اولین فردی که به او کمک می کند، مادر است و اگر مردی در خانواده دچار مشکل شود اولین فردی که به او کمک می کند، زن اوست. ولی اگر این مادر و زن، به زمین بخورد، کمتر کسی پیدا می شود تا او را کمک کند و ما غربیان بر آن هستیم تا در ایران، زن و مادر را به زمین بزنیم تا بنیان خانواده شیعه ایرانی از بین برود و از هم بپاشد.
سرهنگ زعيم گفت: سرمایه گذاری های هنگفت ایشان در خصوص راه اندازی شبکه های مختلف ماهواره ای و ساخت فیلم های پر هزینه توسط شرکتهای وابسته نشان می دهد که هدف آنها از بین بردن ارزشهای دینی و ایرانی ما است و به اصطلاح برخی ها، هدفشان آندلسی کردن ایران است.
وي ادامه داد: در این رابطه بیش از پیش، استفاده از ماهواره ها و تهاجم نرم آنان به ارزشهای اسلامی و انسانی ما مورد توجه دشمنان قرار گرفت است و اقدام به راه اندازی و تاسیس شبکه های مختلف فارسی زبان كردند و در بین فیلم ها و برنامه های تبلیغاتی، تفریحی، سرگرمی و حتی علمی خود که بسیار هم جذاب و پربیننده است، ارزشها و هنجارهای ما را مورد حمله قرار دادند.
اين مقام انتظامي در خاتمه سخنان خود گفت: افرادی که ماهواره تماشا می کنند، اگر توجه کرده باشند، معمولا حجاب و پوشش بازیگران فیلم ها و برنامههای ماهوارهای در کشورهای سازنده این گونه فیلم ها نیز عرف نیست و افراد عادی آن جامعه از این پوشش ها استفاده نمی کنند، از طرفی وقتی که بازیگر فیلم و سریال ماهواره ای وارد خیابان و معابر عمومی آن کشور می شود، معمولا دوربین فیلم برداری فقط به روی بازیگر زوم می کند و سعی می کنند تا تصویری از افراد عادی که در حال عبور و مرور هستند به نمایش نگذارند چرا که تصویر و پوشش افراد عادی در آنجا نیز اینقدر زننده و بی حجاب نیست. اکثر این گونه فیلمها مختص ما و به سفارش شرکتهای ضد اسلامی و ضد شیعی برای عادی جلوه دادن بی حجابی، بی غیرتی و بی حیایی زنان و مردان مسلمان ایران و از بین بردن ارزشهای جامعه ما است چرا بسیاری از این فیلمها حق پخش از شبکه های تلویزیونی کشورهای سازنده خود را نيز ندارند.
سرهنگ زعيم یادآور شد که شما دانش آموزان در دوران ابتدایی همیار پلیس بودید اکنون هم ما پلیسها، شما را بعنوان پلیس یار قبول داریم و انتظار داریم که ابتدا پلیس خود باشید و عواقب هر حرف و کار خود را پیش بینی کنید تا کمتر آسیب ببینید. سپس پلیس خانواده باشید و مدام به خود و دیگر اعضای خانواده تذکر دهید امر به معروف و نهی از منکر یک وظیفه و واجب همگانی است که از آن غافل هستیم، اعضای خانواده خود را در خصوص آسیبها و مشکلات و تهدیدات اطراف ماهواره ها، آشنا سازید، سپس پلیسی برای هم سن و سالان خود، همکلاسیها و هم مدرسهایهای خود باشید، تا انشاء الله طبق سخني كه از مقام عظماي ولايت ديدم كه فرمودند؛ "كمال و تباهي جامعه، به كمال و تباهي زنان و دختران آن جامعه بستگي دارد"، ما با تلاش و كوشش شما زنان آينده ميهن اسلامي، شاهد کمال جامعه ای خود باشیم. انشاءالله
آندلسی کردن ایران با استفاده از رسانه هاي مختلف توسط دشمنان
یزدفردا"سرویس اجتماعی "حوادث"پلیس استان یزد : رئيس اداره آموزش و مشاركت عمومي معاونت اجتماعي فرماندهي انتظامي استان يزد گفت: اهداف دشمنان آندلسی کردن ایران و از بین بردن ارزشهایی مانند حیا، غيرت، حجاب و عفاف با استفاده از رسانه هايي مانند ماهواره، شبكه هاي اجتماعي اينترنت، تلفن همراه و... است.
به گزارش واحد دریافت خبر یزدفردا" سرهنگ رجبعلی زعیم رحیم آبادی، در جلسه سخنراني آموزشی ویژه دانش آموزان كلاس هاي ششم و هفتم دبیرستان دخترانه "منصبدار" در خصوص آسیب ها و معضلات استفاده از شبکه های اجتماعي اينترنت، تلفن همراه و مزاحمت، سخنرانی كرد.
وي با بيان اينكه یکی از ابزارها و تکنولوژیهای روز دنيا، تلفن های همراه و متعاقب آن شبکه های اجتماعی است که امروزه بصورت رایگان زمینه ارتباط افراد مختلف را فراهم نموده است، گفت: دشمنان در سبک قدیمی جاسوسی، افرادی را در داخل کشور فریب می دادند یا او را تطمیع می کردند تا اخبار و اطلاعاتی را جمع آوری نموده و به نحوی بدست شان برساند، آن هم معلوم نبود که چقدر از این اطلاعات صحیح و چقدر نادرست است.
سرهنگ زعيم در ادامه گفت: امروزه شرکت های سازنده تلفن های همراه بصورت رقابتی با هماهنگی و همکاری دستگاه ها و سازمان های جاسوسی که اکثرا دشمن ما محسوب می شوند، اقدام به تولید این تلفن ها در مدلها و تیپ های مختلف می نمایند و در بین مردم دنیا آن را (چه بصورت قاچاق و چه بصورت قانونی) توزیع می کنند، و این تلفن ها در دستان ما قرار می گیرد و بدون آنکه آشنائیتی با آسیب ها و مشکلات و حواشی احتمالی آنها داشته باشیم، از آن استفاده می کنیم.
وي گفت: در حالی که از این نکته غافل هستیم که شرکت سازنده این تلفن با سیستم ها و نرم افزارهاي خود می تواند در هر لحظه ما را رصد کند و ببیند کجا هستيم، بیشترین تماسهای ما با چه کسانی است، با چه کسانی کمتر تماس می گیريم، دارای چه شخصیتی هستيم، چه پیامک هایی را با دوستان ردیف اول و دوم و سوم خود رد و بدل می کنيم و..... در نهایت با جمع بندی این اطلاعات از من و شما و دیگران نتيجه مي گيرند بعنوان مثال دختران جوان ایرانی چه شخصیتی دارند و چه نیاز دارند در همین رابطه اقدام به تهیه و تولید محصولات فرهنگي و اجتماعي مانند فیلم و بازی و..... می کنند و برایمان می فرستند و به محضی که وارد می شود چون با یک کار علمی و مطالعاتی و سیستماتیک بوده است به سرعت گسترش می یابد و همه از آن استفاده و استقبال می کنيم و آنها نیز در قالب همین برنامه ها، اهداف شان که آندلسی کردن ایران و از بین بردن ارزشهایی مانند حیا، غيرت، حجاب و عفاف است، را دنبال می کنند و ما با فاصله گرفتن از این ارزش ها، بدون آنکه خود متوجه باشیم یا بخواهیم نیرویی برای دشمن می شویم و در مسیر او حرکت می کنیم.
سپس با بیان اینکه در زمان نصب نرم افزار اندروید در تلفن همراه خود، این نرم افزار با شما قرارداد می بندد که به اطلاعات گوشی شما دسترسي داشته و این اطلاعات را به سازنده گوشی یا نرم افزار مربوطه ارسال نماید و شما بدون اطلاع از اين كار،با کلیک کلید مربوط با نصب آن اجازه هر کاری را می دهید تا بصورت اتوماتیک وار کار کند در غیر اینصورت این سیستم و نرم افزار، در دستگاه شما نصب و فعال نمی شود.
رئيس اداره آموزش و مشاركت عمومي يزد در ادامه به بحث شبکه های اجتماعی و پرهیز از بارگذاری اطلاعات شخصی، عکس، فیلم خانوادگی و.... در این شبکه ها پرداخت و بيان داشت: که در این شبکه ها احتمال اینکه فرد دیگری به جای دوست و رفیق شما و یا حتی پسری به اسم و تصویر دختر، با شما ارتباط بگیرد، وجود دارد لذا افرادی که در این شبکه ها هستند نام و تصویرشان واقعی نیست، شما هم مواظب باشید تا مشخصات و عکس و فیلمهای خانوادگی و شخصی خود را در این شبکه ها قرار ندهید، چون این شبکه ها امن نبوده و امکان افشاء و پخش هرگونه اطلاعات شما وجود دارد.پس بیشتر در موارد ذيل دقت كرده و مواظب و مراقب باشید:
اول سعی کنید تا نسبت به عکاسی و فیلم برداری با تلفن های همراه خود از خود و افراد خانواده و در زمان هایی که در منزل بصورت راحت هستید، خودداری کنید چرا که شما و خانوادتان کنار هم هستید و نیازی به عکس و فیلم نیست و اگر هم نیاز بود با دوربین عکاسی یا فیلم برداری اقدام نمایید تا امکان پخش و سوء استفاده از آنها وجود نداشته باشد. از طرفی اگر هم نیاز به عکاسی و فیلم برداری داشتيد، آنها را در فایلی قرار دهید که دارای کد و رمزهای 8 تا12 کاراکتری و مخلوطی از حروف، نشان و عدد باشند.
دوم از بارگذاری اطلاعات حقیقی و واقعی خود در شبکه های اجتماعی و مجازی تلفن همراه و اینترنت پرهیز نمایید.
سوم سعی نمایید تا هر ابزاری که می خواهید استفاده کنید، آسیبها، تهدیدات و حواشی آنرا کنترل و رصد كرده و نسبت به اصول استفاده صحيح از آن آشنائی کامل پیدا کنید.
چهارم نظر به اینکه شما دختر و نوجوان هستید و معمولا با همکلاسی ها و دوستان دختر خود شوخی می کنید، سعی نمایید تا این شوخی ها و خنده بازیها در معابر و کوچه و خیابان از شما سر نزند، چرا که شخصیت و وقار شما زیر سئوال رفته و امکان اینکه پسران مغرض ایجاد مزاحمت و زمينه اغفال شما را در افکار خود بیاورند، وجود دارد.
پنجم در مورد مزاحمتها مواظب باشید تا به مزاحمت پسران اهمیتی ندهید و انگار کنید که آنها وجود خارجی ندارند و یا هیچ به شما نگفته اند، بلکه با خودشان بودند، می پرسید چرا؟ اگر جواب ندهیم، به غرورمان بر می خورد یا آنها فکر می کنند یا حتی می گویند ترسید و.... در جوابتان پاسخ می دهم که بهتر است یک دفعه به شما بگویند ترسیديد و یک دفعه به غرورتان بر بخورد و فقط همین یکبار را مزاحم شوند؟؟؟ یا اینکه برای همیشه مزاحمت ایجاد کند و این مزاحمت ها را به رفاقت، اغفال، آبروریزی و نهایتا سیاه بختی و بدبختی شما بکشاند؟؟ کدام ؟؟؟؟
ششم چنانچه افرادی شما را تهدید نمودند، اولین دفعه به خانواده (مادر یا پدر هر کام ارتباط راحت تر دارید و بیشتر رفیق هستید، سپس به مشاور مدرسه و در صورت ادامه حتما موضوع را به پلیس اطلاع دهید و به مقابله با تهدیدات او بپردازید و نگذارید با یک اشتباه کوچکی که عمدا یا سهوا مرتکب شدید، در منجلابی غرق شوید که از هیچ کس؛ خانواده، مدرسه و پلیس به تنهايي يا حتي با كمك هم نيز کاری بر نیاید و عمرتان تباه شود.) و...
سرهنگ زعيم در آخر سخنراني خود گفت: یادآور مي شوم که شما در دوران ابتدایی همیار پلیس بودید اکنون هم ما شما را بعنوان پلیس یار قبول داریم و انتظار داریم که ابتدا پلیس خود باشید و عواقب هر حرف و کار خود را پیش بینی کنید تا کمتر آسیب ببینید. سپس پلیس خانواده خود باشید و مدام به خود و دیگر اعضای خانواده تذکر دهید امر به معروف و نهی از منکر یک وظیفه و واجب همگانی است که از آن غافل هستیم، اعضای خانواده خود را در خصوص آسیبها و مشکلات و تهدیدات اطراف و همین تکنولوژیها و ابزارهایی که از آنها استفاده می کنیم، آشنا سازید، سپس پلیسی برای هم سن و سالان خود، همکلاسی ها و هم مدرسهای های خود باشید، تا انشاء الله طبق سخني كه از مقام عظماي ولايت ديدم كه فرمودند؛ "كمال و تباهي جامعه، به كمال و تباهي زنان و دختران آن جامعه بستگي دارد"، ما با تلاش و كوشش شما زنان آينده ميهن اسلامي، شاهد کمال جامعه ای خود باشیم. انشاءالله
- نویسنده : یزد فردا
- منبع خبر : خبرگزاری فردا
سهشنبه 26,نوامبر,2024