رییس امور تحقیقات و فناوری سازمان مدیریت و برنامه ریزی در مراسم افتتاح مرکز تحقیقات سلامت غذا در یزد گفت:هدف از تاسیس این مرکز،بررسی سلامت محصولات غذایی ارگانیک و تراریخته از طریق بررسی های مستند و علمی است تا اینگونه محصولات با تایید وزرات بهداشت و وزارت جهاد کشاورزی به دست مصرف کننده برسد

به گزار ش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی یزد؛ بهزاد قره یاضی در این مراسم افزود: محصولات تراریخته محصولاتی هستند که با هدف بهبود کیفیت و با استفاده از پیشرفتهای زیست شناسی و مولکولی و بدون استفاده از بقایای سموم روانه بازار مصرف شده و امروز یک ونیم میلیون هکتار از اراضی زیر کشت کشور به این محصولات اختصاص دارد.

وی افزود: در سال 94 کشور ایران موفق به تولید دو محصول برنج و ذرت به روش تراریخته شده و امیدواریم تا با رعایت قوانین زیست محیطی بتوان این محصولات را در سطح وسیع تولید نماییم.

وی تصریح کرد: کشور ما به هر دو فناوری ارگانیک و تراریخته نیازمند است و استفاده از این روشها در موقعیت مناسب و با میزان صحیح نیز منعی ندارند.

خبرنگار؛ لیلا پورزارع

  • نویسنده : یزد فردا
  • منبع خبر : خبرگزاری فردا