خبر آرشیوی :تاریخ انتشار : شنبه ۱۴ دی ۱۳۹۲
وي با بيان اينكه اين كلاهبرداريها بيشتر با چند روش مشخص صورت ميگيرد، خاطرنشان كرد: در يكي از روشهاي معمول، كلاهبرداران پس از اخذ پروانه بهرهبرداري يك معدن اين پروانه را از طريق قولنامه و وكالت بلاعزل به چند سرمايهگذار مختلف ميفروشند.
مشاور شركت تهيه و توليد مواد معدني ايران ادامه داد: در روش ديگر صاحب پروانه بهرهبرداري درصدهاي مختلف از ارزش پروانه را به سرمايهگذاران ميفروشد اما در نهايت تعداد سهام فروخته شده بيشتر از صد درصد است.
وي افزود: در مواردي نيز افراد سودجو مقداري از يك ماده معدني را با كاميون حمل و در منطقهاي دپو ميكنند و محدوده مربوطه را به عنوان معدن آن ماده معدني خاص به سرمايهگذاران ميفروشند.
صمدي با بيان اينكه در يكي ديگر از روشها كلاهبرداران يك محدوده اكتشافي را تصرف كرده و بدون هيچگونه اكتشافي و با جعل اطلاعات گواهي كشف براي آن دريافت ميكنند، تصريح كرد: در اين موارد اين افراد گواهي كشفي را كه براساس اطلاعات غير واقعي صادر شده و فاقد هرگونه ذخيره معدني واقعي است به فروش ميرسانند.
مشاور شركت تهيه و توليد مواد معدني ايران خاطرنشان كرد: بنابراين سرمايهگذاراني كه قصد سرمايهگذاري در بخش معدن را دارند بايد پيش از هرگونه معامله با كارشناسان بخش معدن مشورت و صحت اطلاعات مربوط به گواهي كشف و پروانه بهرهبرداري را راستي آزمايي كنند.
- نویسنده : یزد فردا
- منبع خبر : خبرگزاری فردا
جمعه 22,نوامبر,2024