: سالانه از هر شترمرغ 40 کیلوگرم و در مجموع در استان حدود 100 تن گوشت شتر مرغ استحصال میشود.
گوشت شترمرغ که در گروه گوشتهای قرمز طبقه بندی میشود، از ارزش غذایی بسیار بالایی برخوردار است، طوری که می توان گفت یکی از کم چرب ترین و سالم ترین نمونههای گوشت قرمز در دسترس است.
اسیدهای چرب غیراشباع موجود در گوشت شترمرغ 30 درصد مجموع اسیدهای چرب را تشکیل می دهد که یکی از مزیت های این گوشت محسوب می شود.
گوشت شترمرغ به میزان بسیار چشمگیری ترد بوده و از قابلیت هضم استثنائی برخوردار است، به طوری که 90 درصد آن قابل هضم بوده و از این حیث پس از گوشت ماهی در رتبه دوم قرار دارد، در صورتی که گوشت مرغ و گاو 87 درصد قابلیت هضم دارند.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان یزد گفت: سالانه از هر شترمرغ 40 کیلوگرم و در مجموع در استان حدود 100 تن گوشت شتر مرغ استحصال میشود.
نادر سلیم افزود: تعداد شترمرغهای مولد ماده در واحدهای فعال 185قطعه بوده که از این تعداد سالانه حدود9800 تخم حاصل میشود و از تخمهای شترمرغ حاصل شده حدود2700 عدد مصرف خوراکی داشته و 7100 تخم باقیمانده به مراکز جوجه کشی انتقال می یابد.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان یادآور شد: از آنجا که صنعت پرورش شترمرغ به زمین وسیع و سرمایه زیاد نیاز دارد، عدم اطلاع رسانی در سطح خرد و کلان جامعه و نبود آگاهی علمی در میان متقاضیان سرمایه گذاری در این بخش، موجب بی توجهی فعالان دامداری به این صنعت ارزشمند شده است.
وی اظهار کرد: 35 درصد از تخم های شترمرغ به جوجه تبدیل شده و بر همین اساس سالانه حدود 2400 جوجه یکروزه شترمرغ در استان حاصل خواهد شد. سلیم با توصیه ای به علاقه مندان به پرورش شترمرغ تاکید کرد: علاقه مندان به سرمایه گذاری در صنعت پرورش شترمرغ می توانند، برای دریافت راهنمایی و مشاوره و استفاده از تسهیلات بانکی موجود برای ایجاد مزارع پرورش شترمرغ در سطح استان به سازمان جهاد کشاورزی و یا مدیریت های هر شهرستان مراجعه کنند.
وی با معرفی شهرستانهای برتر استان در پرورش شترمرغ تشریح کرد:.مهریزتفت، اردکان، از شهرستان های برتر گوشت شترمرغ در استان محسوب می شوند.
- نویسنده : یزد فردا
- منبع خبر : خبرگزاری فردا
شنبه 30,نوامبر,2024