یزدفردا "سرویس اجتماعی "حوادث"خبرهای پلیسی"پلیس فتا"فردی كه با سرقت اطلاعات حساب بانكی یكی از شهروندان اقدام به برداشت غیر مجاز از حساب او كرده بود توسط پلیس فتا اصفهان شناسایی و دستگیر شد.

 به گزارش واحد دریافت خبر یزدفردا"سرهنگ " سید مصطفی مرتضوی " رئیس پلیس فتا اصفهان بیان داشت: پس از شكایت یكی از شهروندان  مبنی بر انتقال غیر مجاز پول از حساب های بانكی او توسط فردی ناشناس رسیدگی به موضوع در دستور كار كارشناسان و كارآگاهان این پلیس قرار گرفت.

وی افزود: پس از تشكیل پرونده مقدماتی تحقیقات توسط گروه عملیاتی این پلیس آغاز و پس از جمع آوری اسناد و مدارك الكترونیكی متهم شناسایی و دستگیر شد.

این مقام مسئول عنوان داشت: متهم  پس از مواجه شدن با مدارك مستند و ادله محكم  پلیس به بزه انتسابی اعتراف كرد .

رئیس پلیس فتا استان ادامه داد: در این زمینه پرونده تكمیل و متهم جهت سیر مراحل قانونی به مراجع قضائی تحویل داده شد.

سرهنگ مرتضوی در پایان به شهروندان توصیه كرد :- هنگام دریافت پاکت رمز کارت بانک خود از شعبه به سلامت و پاره نبودن پاکت دقت کنید.

 - به محض وصول رمز کارت صادره، به دستگاه خودپرداز شعبه مراجعه و رمز خود را تغییر دهید.
- رمز اول و دوم کارت شما محرمانه است. از ارائه اطلاعات محرمانه کارت خود به دیگران خودداری کنید.

- شماره چهار رقمی که به عنوان رمز اول کارت اختصاص می­دهید، به سادگی برای دیگران قابل حدس زدن نباشد. برای نمونه از سال تولد، سال ازدواج یا شماره تلفن خود استفاده نکنید.

  • نویسنده : یزد فردا
  • منبع خبر : خبرگزاری فردا