به گزارش یزدفردا: ابوالقاسم محی الدینی یکی از مباحث مهم مطرح شده در این نشست را موضوع سلامت عمومی مردم و تهدیدات حوزه بهداشت برای شهر یزد عنوان کرد و گفت: شهرداری و دانشگاه علوم پزشکی می توانند خدمات مشترکی در حوزه پیشگیری از بیماری ها و سلامت مردم داشته باشند تا قبل از بروز بیماری بتوانیم، این موضوع را پیشگیری کنیم.
وی اظهار کرد: دانشگاه علوم پزشکی می تواند با دارا بودن بخش های تخصصی مختلف و همچنین شرکت های دانش بنیان و فناور در رفع نیازهای فناورانه شهرداری در حوزه های بهداشت، سلامت و محیط زیست شهری کمک شایانی کند و به همین منظور مقرر شد کارگروه های مشترکی در حوزه های مختلف بهداشتی از جمله موضوع مراکز امحای زباله های عفونی تشکیل شود.
شهردار یزد تصریح کرد: شهرداری آمادگی خود را برای سرمایه گذاری در حوزه های علوم جدید پزشکی نظیر سلول درمانی و فعالیت های حوزه نانو اعلام می کند تا انشاالله شهر یزد به یک شهر در حوزه علوم جدید پزشکی تبدیل شود.
محی الدینی با اشاره به ظرفیت مهم خواهرخواندگی با شهرهای مختلف جهان که در اختیار شهرداری ها است، گفت: شهر یزد در حال حاضر دارای هشت خواهرخوانده رسمی است و در حال مذاکره برای انعقاد تفاهم نامه خواهرخواندگی با هفت شهر دیگر دنیا می باشد.
وی افزود: در این نشست در خصوص تبادلاتی که در حوزه دانشگاه ها، بهداشت، علم و فناوری بین یزد و شهرهای خواهرخوانده می توانیم داشته باشیم، مورد بحث و گفت و گو قرار گرفت و مقرر شد ارتباط بین حوزه امور بین الملل شهرداری و دانشگاه علوم پزشکی برای استفاده از ظرفیت پیمان های خواهرخواندگی در بخش های بهداشت، درمان و ارتباطات علمی فعال شود.
شهردار یزد با اشاره به زیرساخت مناسبی به نام منظومه خدمات یکپارچه "یزدِ من" که در اختیار شهرداری یزد است، گفت: به دانشگاه علوم پزشکی پیشنهاد شد تا برخی از خدمات و سامانه هایی که در حوزه سلامت وجود دارد در این سامانه قرار گیرد تا مردم بتوانند به سهولت از آن استفاده کنند.
محی الدینی ادامه داد: در این صورت سامانه "یزدِ من" می تواند به صورت یک منظومه خدمات یکپارچه برای شهر یزد در حوزه های مختلفی نظیر درمان، فرهنگ، حمل و نقل و دیگر حوزه هایی که یک شهر را زنده و پویا نگه می دارد، عمل کند.
- نویسنده : یزدفردا
- منبع خبر : خبرگزاری فردا
چهارشنبه 08,ژانویه,2025