یزدفردا: معاون علمی و پژوهشی سپاه شهرستان رفسنجان گفت: ناحیه مقاومت بسیج رفسنجان سال گذشته رتبه نخست استان کرمان را در حوزه پژوهشی و علمی به دست آورد.

به گزارش یزدفردا: سرگرد محمد پاریزی شامگاه ۶ آذرماه در جشنواره جهادگران علم و فناوری شهرستان رفسنجان به‌مناسبت هفته بسیج، اظهار کرد: تمامی ظرفیت‌های بسیج در حوزه علم و دانش را در راستای حل مشکلات شهرستان به کار گرفتیم تا مشکلات از روش‌های علمی حل شود و همین امر موجب کسب رتبه اول استان کرمان توسط بسیج رفسنجان شد.

وی به تشریح فعالیت‌ها در این زمینه پرداخت و گفت: ما توانمندسازی علمی و مهارتی را برای بسیجیان در قالب ۱۰۰ دوره علمی و آموزشی برگزار کردیم و ۲۰۰۰ نفر از بسیجیان در این آموزش‌ها شرکت کردند و پس از آن فراخوان مبتکران، مخترعان و صاحبان ایده در جهت احصا و جمع‌آوری مشکلات شهرستان را دادیم.

سرگرد پاریزی بیان کرد: در ادامه، شبکه‌سازی علمی را شروع کردیم و فراخوان ارائه طرح های نوآورانه و فناورانه در جهت حل مسائل شهرستان را منتشر کردیم در ادامه هم فراخوان برگزاری دوره‌های علمی برای نخبگان و اقشار بسیجی و عموم مردم را به صورت رایگان دادیم تا علاقمندان و دغدغه مندان بتوانند راهکارهای علمی را مطرح کنند.

معاون علمی و پژوهشی ناحیه مقاومت بسیج سپاه شهرستان رفسنجان تصریح کرد: همچنین دوره‌های هوش مصنوعی و زبان انگلیسی را برگزار کردیم و تا رسیدن به نتیجه مثبت یعنی استفاده از ظرفیت‌های مختلف برای گره‌گشایی مسائل شهرستان از هیچ تلاشی فروگذار نخواهیم بود.

جانشین فرمانده سپاه شهرستان رفسنجان نیز در این آیین اظهار کرد: هفته بسیج فرصت خوبی برای بیان زحمات و خدمات بسیجیان در طول ۴۰ سال اخیر است که در برابر توطئه‌های دشمن از جمله تحریم ها علیه ایران و ممنوع کردن داد و ستدها و دیگر مشکلات انجام دادند.

سرهنگ محسن جمال‌زاده افزود: اقشار مختلف بسیج در دوران دفاع مقدس در برابر دشمن ایستادگی کرده و پس از آن برای آبادانی کشور به بسیج سازندگی پرداختند و در زمان‌های بحران نیز کمک حال مردم هستند لذا این تفکر انقلابی در بین مردم و بسیج وجود دارد و جاری است.

وی بیان کرد: انقلاب اسلامی هر کجا نیاز به خون داشته باشد بسیج خون خود را به بدنه انقلاب تزریق می کند، دفاع از انقلاب و دستاوردهای انقلاب از اولویت های بسیج است.

جمال زاده خاطرنشان کرد: سرعت علمی کشور نسبت به دوران قبل از انقلاب رشد بالایی را در پیش گرفته و بسیجیان نخبه در محورهای نانو، تکنولوژی، سلول‌های بنیادی، شرکت‌ها و معادن، سلامت، کشاورزی و غیره فعالیت های علمی ارزنده‌ای را دارند که می‌تواند در اهداف متعالی کشور موثر باشد و سرعت رشد علمی کشور را رو به رشد قرار دهد.

حجت‌الاسلام محمد ایزدی افزود: باید از انقلاب اسلامی دفاع کرد و این دفاع در طول ۴۶ سال اخیر توسط اقشار مختلف بسیج انجام گرفته و نیازمند تفکرات علمی و بسیجی در ادامه راه احساس می‌شود.

کار بسیجی تعطیل‌بردار نیست

فرماندار رفسنجان نیز با تبریک هفته بسیج اظهار کرد: هر کجا مشکلی پیش آید بسیج با جان و دل در صدد رفع آن مشکل در صحنه حضور می‌یابد که قدردان این قشر هستیم.

حسین رضایی افزود: بسیج مدرسه عشق است و کار بسیجی تعطیل بردار نیست ضمن اینکه پایان مأموریت بسیج شهادت است و در قله این کوه استوار، شهید حاج قاسم سلیمانی و شهید فخری زاده هستند.

فرماندار رفسنجان ادامه داد: هر مشکلی که برای هر مکانی اتفاق می‌افتد بسیج برای رفع آن حضور می‌یابد و نمونه بارز آن سیل دو سال اخیر در شهرستان بود که بسیجیان با تمام وجود پا به عرصه گذاشتند و با استفاده از همه امکانات موجود و ظرفیت ها از پیشروی و بروز خسارات بالا جلوگیری کردند.

وی تصریح کرد: روحیه جهادی و تفکر بسیجی می‌تواند کشور را به اهداف بلند بالا برساند و هر کشوری هم که تکنولوژی برتری داشته باشد موفق تر است لذا کارگروه تحقیقات و فناوری علمی بسیج در شهرستان شکل گرفته و با استفاده از نبوغ علمی نخبگان بسیجی می توان طرح هایی در حوزه رفع مشکلات شهرستان را با پشتوانه علمی اجرا کرد.

معاون توسعه و برنامه ریزی فرمانداری رفسنجان هم در این جشنواره اظهار کرد: خداباوری و خودباوری دو اصلی است که بسیجیان با ایمان و اتکا به آنها در رفع مشکلات گام برمی‌دارند و با این روحیه می‌توان کشور را به سمت و سوی متعالی شدن سوق داد و درخت طیبه بسیج نجات دهنده کشور است.

دکتر محمدرضا رحمانی افزود: کارگروه تحقیقات و فناوری علمی بسیج هم در رفسنجان تشکیل شده و دبیرخانه دائمی آن در حال شکل گیری است و طرح های نوآورانه و فناورانه در راستای حل مشکلات شهرستان در آن مطرح و جهت اجرای آنها حمایت های لازم با استفاده از واگذاری تسهیلات کم بهره انجام خواهد شد.

در پایان این جشنواره از ۶۰ نخبه علمی بسیجی با اهدای لوح تقدیر تجلیل شد.

  • نویسنده : یزدفردا
  • منبع خبر : خبرگزاری فردا