شناسه خبر : 99820 | تاریخ انتشار : 19 Bahman 1393 - 15:58 | 1618 بازدید | تعداد دیدگاه :
0 | ارسال توسط : آفتاب
آزمون مسابقه کتابخوانی فرهنگ واقتصاد در مدیریت خانواده ویژه فراگیران دوره انتقال سوادآموزی در سراسر استان یزد برگزار شد.
امین الرعایا معاون سوادآموزی مدیر کل آموزش و پرورش استان در حوزه ای امتحانی ناحیه دو در دبستان سمانه حضور یافته و از نزدیک در جریان کامل برگزاری آزمون قرار گرفت. وی هدف از برگزاری این مسابقه را اجرای فرمان مقام معظم رهبری در اعلام سال به نام اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی وتعمیم فرهنگ کتاب و کتابخوانی در بین سوادآموزان و خانوادهای آنان دانست و افزود با اجرای اینگونه مسابقات در نظر است سوادآموزان را با مهارت های اساسی که در زندگی به ان نیاز دارند آشنا سازیم تا بتوانند در زندگی خود به کار بندند.
شایان ذکر است در این آزمون370نفر از فراگیران در 12 شهرستان و منطقه به صورت همزمان با هم به رقابت پرداختند که مورد بازدید فرمانداران و رؤسای آموزش و پرورش قرار گرفت. از این تعداد 19 نفر برتر به سازمان نهضت سوادآموزی اعلام و 5 درصد شرکت کنندگان در هر شهرستان و منطقه را مورد تشویق قرار می گیرند.
سهشنبه 11,فوریه,2025