محمدرضا کوثری ، مسؤول غرفه پژوهشکده مناطق خشک و بیابانی دانشکده منابع طبیعی و کویر شناسی دانشگاه یزد در گفت و گو با خبرنگار روابط عمومی دانشگاه یزد گفت: هدف از برگزاری این غرفه ارائه تازه ترین دستاوردهای علمی و پژوهشی پژوهشکده مناطق خشک و بیابانی و دانشکده منابع طبیعی و کویر شناسی دانشگاه یزد است.

وی با بیان تاریخچه ای از فعالیت های این پژوهشکده افزود: این پژوهشکده به منظور بررسی تمامی مسائل اساسی مناطق خشک و بیابانی، کاربردی نمودن هرچه بیش تر فعالیت های پژوهشی برای رفع نیازهای اجتماعی و اجرایی، در سال 79 در دانشگاه یزد تاسیس شده است.

وی بیان کرد: اهداف اصلی این پژوهشکده شامل فراهم سازی امکانات، تجهیزات و نیروی علمی لازم به منظور انجام پروژه های پیش آهنگ در زمینه فرسایش بادی، انجام مطالعات گسترده ناحیه ای به منظور تعیین قطعی اولویت طرح های اجرایی و بازسازی پوشش گیاهی، انجام مطالعات مختلف در زمینه حفظ واحیای کشاورزی و هدایت و اجرای پروژه های مختلف در زمینه مسأله آب است.

 مسؤول غرفه پژوهشکده مناطق خشک و بیابانی دانشکده منابع طبیعی و کویر شناسی دانشگاه یزد بیان کرد: ما فعالیت های خود را در چند بخش در قالب  محصولات فناورانه، همکاری های بین المللی، طرح های کلان ملی، طرح های استانی و منطقه ای ارائه کرده ایم.

وی تصریح کرد: در قسمت محصولات فناورانه محصولاتی مانند دستگاه سنجش فرسایش بادی،‌ تله رسوبگیر فرسایش بادی، تله رسوبگیر ایساتیس ، مالچ سیمانی تثبیت تپه های ماسه ای، نرم افزار سنجش فرسایش بادی و ریزگرد، تله های رسوبگیر فرسایش بادی به متد BSNE ارایه می شود که ما توانسته ایم در این راستا فعالیت های خوبی را در استان و حتی در سطح فراتر از آن ارائه کنیم.

مسؤول غرفه پژوهشکده مناطق خشک و بیابانی دانشکده منابع طبیعی و کویر شناسی دانشگاه یزد تصریح کرد: این دانشکده پیشرو علوم و فناوری های مرتبط با علوم منابع طبیعی خصوصا فرسایش بادی در سطح کشور است.

نمایشگاه فن بازار از 17 تا 20 آذرماه همه روزه از ساعت 9 تا 17 در سالن غدیر دانشگاه یزد پذیرای بازدیدکنندگان است.

گزارشگر: سید ضیا میررحیمی

  • نویسنده : یزد فردا
  • منبع خبر : خبرگزاری فردا