رییس سازمان آموزش فنی وحرفه ای کشور: در راستای تحقق اهداف دولت الکترونیک،در سال گذشته و6ماهه نخست سالجاری از سوی این سازمان، برای بیش از 2 هزار نفر آزمون های  الکترونیکی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل آموزش فنی وحرفه ای استان یزد، دکتر کورش پرند، معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و رییس این سازمان بیان داشت: این سازمان در راستای تحقق اهداف دولت الکترونیک و هم چنین الکترونیکی نمودن فرآیندهای آزمونی خود از ابتدای سال گذشته اقدام به برنامه ریزی جهت برگزاری آزمون های کتبی به صورت الکترونیکی نموده است و برای 2 هزار و 157  نفر از سال گذشته تا 6 ماهه نخست سال جاری برگزار شده است.

     وی بیان داشت: اپراتور ماشين هاي دوخت صنعتي پوشاك، رایانه کار ICDL درجه1، رایانه کار ICDL درجه2 ، کارآفرینی رویکرد KAB سطح مقدماتی، ارزیاب ریسک ایمنی وبهداشت شغلی، امدادگر حوادث، ایمنی برق، ایمنی کارگاه، نقشه کش عمومی ساختمان درجه 2 (کار و دانش)، حسابدار عمومی تکمیلی (کار و دانش)، کارور PLC درجه 2 (کار و دانش)، کارآفرینی رویکرد KAB سطح تکمیلی، تعمیرکار دستگاه های سرد کننده خانگی و تجاری (کار و دانش)، تراشکار CNC درجه 2 (کار و دانش)، طراح معماری داخلی (کار و دانش) و... از جمله حرفه های آزمون های الکترونیکی برگزار شده از سوی این سازمان است.

     رییس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور با بیان اینکه درسال گذشته برای 410 نفر طی 5 مرحله در 18 حرفه آزمون های الکترونیکی از سوی این سازمان برگزار شده، افزود: از این تعداد برای 376 نفر كارآموز آموزشگاه های آزاد فنی وحرفه ای خارج ازكشور در 15 حرفه و  39 نفر مربیان مرکزتربیت مربی و پژوهش های فنی وحرفه ای در 3 حرفه برگزار شده است.

     وی بیان داشت: در شش ماهه اول سال  1393نیز برای یک هزار و 747 نفر طی 4 مرحله در 53 حرفه آزمون های الکترونیکی از سوی سازمان آموزش فنی وحرفه ای کشور برگزار شده است.

دکتر پرند در ادامه از برگزاری آزمون های پایان دوره آموزش ضمن خدمت به صورت الکترونیکی برای یک هزار و 154 نفر کارکنان سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور خبر داد.

     وی  افزود: دفاتر ارزشیابی مهارت و توسعه فن آوری های آموزشی سازمان آموزش فنی وحرفه ای کشور با مشارکت ادارات کل آموزش فنی وحرفه ای استان ها به منظور استفاده از فن آوری های اطلاعات و شبکه اینترنت، ارائه خدمات با نهایت سرعت، کیفیت و دقت در اجرا، تصحیح و اعلام نتایج آزمون، کاهش هزینه های متقاضیان، سازمان و آموزشگاه های آزاد فنی وحرفه ای  و هم چنین با هدف تسریع در به روز رسانی محتویات آزمون با تغییر محتوای استاندارد های آموزشی کار مطالعه و اجرای آزمایشی آزمون های الکترونیکی را انجام داده اند.

      دکتر پرند با بیان اینکه این مهم با مطالعه و استفاده از تجارب موجود در ایران و جهان در حوزه های آزمون های الکترونیکی و آنلاین صورت پذیرفته است افزود: در این راستا  سامانه آزمون الکترونیکی سازمان آموزش فنی وحرفه ای کشور متشکل از نرم افزار های پورتال جامع سازمان، مدیریت آزمون الکترونیکی، بانک سوال، صدور ابلاغ عوامل اجرایی و نظارت و کنترل حوزه های آزمون الکترونیکی تشکیل شده است.

      معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی بیان داشت: دریافت سوالات از بانک سوال ملی به صورت آنلاین و بر خط، دریافت اطلاعات کارآموزان از پورتال به صورت وب سرویس، انجام حوزه بندی و صدور کارت ورود به جلسه توسط استان ها به صورت روزانه، امکان برگزاری آزمون در کوتاه ترین زمان ممکن پس از پایان دوره های آموزشی، اعلام نتایج به صورت آنی و سطوح دسترسی مختلف و گزارش های متنوع از  ویژگی های نرم افزار آزمون الکترونیکی سازمان آموزش فنی وحرفه ای کشور است.

      وی هدف از توسعه آزمون های الکترونیکی در  سازمان آموزش فنی وحرفه ای کشور را اجرای آزمون های کتبی پایان دوره کارآموزان مراکز آموزشی، آموزشگاه های آزاد فنی وحرفه ای و متقاضیان آزمون های ادواری دانست و افزود:  اجرای آزمون های بین المللی و آزمون های  سایر سازمان ها و دستگاه ها  نیز به صورت الکترونیکی از سوی این سازمان صورت گرفته است.

  • نویسنده : یزد فردا
  • منبع خبر : خبرگزاری فردا