به گزارش روابط عمومی و  اطلاع رسانی اداره کل آموزش و پرورش استان یزد ،  در آستانه برگزاری کنکور سراسری دانشگاهها و مؤسسات عالی در سال 93 شب گذشته نزدیک به 6 هزار نفر از دانش آموزان مراکز پیش دانشگاهی استان در مدارس خود حاضر شدند و مراسم معنوی دعای توسل برگزار کردند .

در مراسمی که به همین منظور با حضور مدیرکل آموزش و پرورش و مسئولان ستاد شاهد در دبیرستان  شاهد شهید رمضان زاده برگزار شد ، پس از اقامه نماز جماعت مغرب و عشاء ، دانش آموزان به قرائت دعال توسل پرداختند و با توکل و توسل ، خود را برای حضور در کنکور آماده نمودند .

معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش استان در این زمینه گفت : امسال 14253 داوطلب در پنج گروه آزمایشی شرکت خواهند نمود که از این تعداد 11420 نفر در سه گروه اصلی علوم تجربی ، علوم ریاضی و فیزیک و علوم انسانی شرکت خواهند داشت .

لازم به توضیح است از کل داوطلبان ، 52 درصد دانش آموزان روزانه و 48 درصد دیپلمه های سال های گذشته می باشند و از این تعداد 47 درصد در گروه علوم تجربی ، 22 درصد در گروه علوم ریاضی و فنی و 31 درصد در گروه علوم انسانی شرکت خواهند داشت .

کنکور سراسری سال 93 در روزهای پنج شنبه ، جمعه و شنبه ، پنجم لغایت هفتم تیرماه برگزار می گردد .

 

> مطلب این صفحه را به زبان دلخواه خود ترجمه کنید

 

این خبر را با دوستان خود به اشتراک بگذارید










  • نویسنده : یزد فردا
  • منبع خبر : خبرگزاری فردا