معلم انگلیسی دهان دانش آموزان را چسب کاری کرد یک معلم انگلیسی در جنوب این کشور برای اینکه دانش آموزان در کلاس پرحرفی نکنند، دهان آنان را چسب کاری کرد.
به گزارش ایرنا، تلویزیون ˈبی بی سیˈ روز سه شنبه گزارش داد: این اتفاق در مدرسه ˈدانسفیلدˈ در منطقه ˈسامرستˈ روی داده و طی آن معلم یکی از کلاس ها دهان اکثر دانش آموزان را چسب زده بود.
به گفته تلویزیون انگلیسی، این دانش آموزان حدود 10 سال سن داشته اند و لبان برخی از آنان هنگام کندن چسب ها زخم شده است.
در پی اطلاع والدین دانش آموزان از این موضوع و شکایت آنان، مدیر مدرسه اعلام کرده است که معلم مذکور از کار معلق شده و تحقیقات بیشتر در این زمینه ادامه دارد.
پلیس منطقه ˈسامرستˈ نیز از این حادثه مطلع شده است. والدین تعدادی از دانش آموزانی که دهان آنان توسط معلم چسب کاری شده بود، در مصاحبه با ˈبی بی سیˈ، گفته اند که از این اقدام ˈمشمئز کنندهˈ، شوکه شده اند.
ˈراب لاولˈ پدر یکی از دانش آموزان گفت: دختر 10 ساله من وقتی در پایان ساعت درس اقدام به کندن نوارچسب می کند، پوستش آسیب می بیند و لبانش دچار خونریزی می شود. وی به نقل از دخترش افزود: معلم دهان همه بچه ها به جز دو نفر را که حساسیت داشته اند، با چسب بسته بود و هرکس که بدون اجازه اقدام به کندن چسب ها می کرد، از کلاس اخراج می شد.
شیوه جدید تنبیه دانش آموزان در مدارس آمریکا
به گزارش خبرگزاری موسسه مطالعات آمریکا به نقل از روزنامه آمریکایی «هافینگتون پست»، یک معلم مدرسه ابتدایی در کلورادو آمریکا پس از آنکه موفق نشد با روشهای معمول شاگردانش را آرام کرده و به تدریس خود ادامه دهد، از شیوهای غیرعادی برای تنبیه آنها و وادار کردنشان به سکوت استفاده کرده است که این کودکان را به حدی ترسانده که اکثر آنها دیگر حتی حاضر نیستند در مدرسه حاضر شوند.
بنا بر این گزارش، این معلم برای تنبیه شاگردانش که همگی تنها حدود 8 سال سن دارند، از یک نوار چسب استفاده کرده و دهان هر 28 دانشآموز خردسال خود را با نوار چسب بسته تا آنها را وادار کند سکوت اختیار کرده و به ادامه درس گوش فرادهند. مادر یکی از این دانشآموزان خردسال گفت: دختر من وقتی به خانه آمد، همچون ابر بهاری اشک می ریخت و التماس می کرد که دیگر هرگز او را به مدرسه بازنگردانم.
این در شرایطی است که مقامات پلیس آمریکا پس از انجام تحقیقات در این رابطه اعلام کردند که هیچ نقض قانونی توسط این معلم صورت نگرفته است.
> مطلب این صفحه را به زبان دلخواه خود ترجمه کنید
این خبر را با دوستان خود به اشتراک بگذارید
- نویسنده : یزد فردا
- منبع خبر : خبرگزاری فردا
شنبه 19,ژوئیه,2025