- نویسنده : یزد فردا
- منبع خبر : خبرگزاری فردا
انتصاب رئیس اتاق فکر اردکان(2نظر)
پرینتفرماندار اردکان طی حکمی، دکتر مهدی ناظمی اردکانی را به سمت رئیس اتاق فکر و مسئول ایجاد بانک نخبگان اردکان منصوب کرد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری اردکان، در این حکم که از سوی حسین اسماعیلی، فرماندار اردکان ابلاغ شده؛ آمده است:
جناب آقای دکتر مهدی ناظمی اردکانی
سلام علیکم
با صلوات بر محمد و آل محمد (ص)، نظر به مراتب شایستگی، تخصص و تعهد جنابعالی و به منظور ارتقاء سطح علمی شهرستان و شناسایی نخبگان و اندیشمندان این دیار و بهرهگیری از توان علمی و تجربی این عزیزان در مسیر توسعه متوازن و پایدار اردکان، طی این حکم به سمت رئیس اتاق فکر و مسئول ایجاد بانک نخبگان اردکان منصوب میشوید.
بدیهی است کلیه اشخاص حقیقی و حقوقی ذیربط شهرستان که تاکنون در این خصوص فعالیت مینمودهاند؛ موظف به همکاری با جنابعالی جهت رسیدن به اهداف موردنظر میباشند. توفیق شما را در انجام امور محوله از خداوند متعال خواستارم.
حسین اسماعیلی، فرماندار شهرستان اردکان
گفتنی است دکتر ناظمی اردکانی، عضو بنیاد ملی نخبگان ایران، مدرس دانشگاه یزد و مدیر دفتر معاملات بورس اوراق بهادار اردکان بوده و هماکنون در مرحله دفاع از رسالهی دکتری تخصصی حسابداری دانشگاه تربیت مدرس میباشد.
http://www.yazdfarda.com/news/af/85990/
برچسب ها
اخبار مرتبط
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
- هیچ نظری موجود نیست
دوشنبه 21,آوریل,2025