مدیر کل تعاون و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش گفت : یزدی ها ، قانع و پرتلاش هستند و خوشبختانه کمترین آمار اعتراض و شکایت نوروزی در سراسر کشور ، مربوط به استان یزد است .

 به گزارش روابط عمومی اداره کل آموزش و پرورش استان یزد ، " فرشید سیّاری " ، در بازدید یکی از مرکز اسکان نوروزی فرهنگیان استان یزد واقع در مدرسه شهید اسلامپور شهر شاهدیه ، افزود : مجموعه آموزش و پرورش استان یزد با تلاش شبانه روزی و نظم خوبی که داشته تا کنون کمترین شکایات را دارد و امیدورایم این روند در نقاط دیگر کشور نیز تکرار شود .

وی ادامه داد : مجموعه آموزش و پرورش در سراسر کشور بدون کمترین چشمداشت و به صورت شبانه روزی به مردم و بویژه فرهنگیان ، خدمت رسانی نموده و در خدمت اقشار مختلف بوده است .

مدیر کل تعاون و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش اظهار داشت : آموزش و پرورش با داشتن نیمی از کارکنان شاغل و بازنشسته دولت ، وظیفه ی خود می‌داند با بهره‌گیری از ظرفیت 180 مرکز رفاهی و خانه معلم ، 300 اردوگاه ، 50 مرکز تربیت معلم و 10 هزار آموزشگاه ، شرایط نسبتاً مطلوبی را برای رفاه فرهنگیان و مسافران نوروزی فراهم کند .

سیّاری افزود : افزایش 10 درصدی سفرهای نوروزی طی سال 93 پیش بینی شده  که 20 هزار نفر به عنوان عوامل اجرایی ، آماده خدمات‌ رسانی شبانه روزی به این مسافران هستند .

مدیر کل آموزش و پرورش استان یزد نیز در این بازدید گفت : در سال جاری علاوه بر مراکز رفاهی ، افزون بر 4 هزار و 600 کلاس در بیش از 430 مدرسه استان ، برای اسکان مسافران نوروزی اختصاص داده شده است .

" احمد شیرزاد " اظهار داشت : 1250 نفر در 15 پایگاه ، کار ارائه خدمت به میهمانان فرهنگی را در استان یزد به عهده دارند و در صورت نیاز برای اسکان مسافران در ورزشگاهها یا مراکز دیگر نیز پیش بینی لازم اندیشیده شده است .

در این بازدید " صابری " مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک یزد و جمعی از مسئولان ستاد اسکان نوروزی فرهنگیان آموزش و پرورش  استان یزد ، گزارشی از اقدامات انجام شده ارائه نمودند .

 

 

***

  • نویسنده : یزد فردا
  • منبع خبر : خبرگزاری فردا