رئيس مركز مشاوره و مددكاري فرماندهي انتظامي استان يزد در كارگاه تخصصي آموزشي مشاوران و مددكاران پليس، به روز كردن اطلاعات و دانش تخصصي مشاوران پليس را امري ضروري دانست.
رئيس مركز آرامش فرماندهي انتظامي استان يزد در کارگاه تخصصي آموزشي مشاوران و مددکاران كه با حضور مددکاران کلانتري ها و مشاوران مرکز مشاوره در معاونت اجتماعي تشكيل شد گفت: به روز کردن اطلاعات و دانش تخصصي مشاوران امري ضروري است.
وي مصاحبه باليني و تشخيص بيماري هاي رواني را مورد نياز مشاوران کلانتري ها دانست و افزود: خيلي ضروري است که ما در بررسي پرونده شاکيان و متشاکيان قبل از انکه به مصالحه بينديشيم به تشخيص سلامت رواني طرفين پرونده آگاهي يابيم و با اين تشخيص با استفاده از يک مصاحبه علمي بتوانيم پرونده را در جهت صحيح هدايت کنيم.
دکتر خان آبادي دکتراي مشاوره خانواده و استاد دانشگاه آزاد يزد نيز در اين كارگاه با اجراي پيش آزمون به ارزيابي اطلاعات مشاوران در زمينه رويكرد عقلاني-عاطفي-رفتاري پرداخت.
وي بعد از معرفي اليس و بيان زندگي نامه او و تاثير آن در شكل گيري رويكردش با توجه به اهميت آشنايي با نظريه شخصيت هر رويكردي به طور مبسوط به نظريه شخصيت پرداخت و سه رويكرد فلسفي، زيست شناختي و اجتماعي در اين زمينه بررسي شد.
در ادامه به روان درماني كوتاه مدت با اين رويكرد پرداخته شد و مفهوم و ارتباط ABCDE و مراحل ارزيابي هر يك از اين مفاهيم مورد بررسي قرار گرفت و معيارها در زمينه عاقلانه يا غير عاقلانه بودن باورها(B) چهار باور غير عاقلانه اصلي توضيح داده شد.
در دامه دو تفاوت اصلي درمانهاي شناختي و درمان عقلاني-عاطفي-رفتاري مورد بررسي قرار گرفت و به نقش مشاور و تجربه مراجع و سبكهاي مباحثه در اين درمان پرداخته شد.
در پايان به فرايند مشاوره و مراحل درمان پرداخته شد و فيلمي از يك جلسه درمان با اين رويكرد به نمايش گذاشته شد.
- نویسنده : یزد فردا
- منبع خبر : خبرگزاری فردا
دوشنبه 27,ژانویه,2025