سايت هاي همسريابي وازدواج هاي نامناسب اينترنتي، يكي از آسيب ها و تهديدهاي شايع پيرامون حريم شخصي و كيان خانوادگي است.
سرهنگ "نصرت ا... اميري" رييس پليس فتا استان زنجان در اين باره گفت: سايت هاي همسريابي وازدواج هاي اينترنتي نميتوانند براي پسران و دختران جوان محل مناسبي براي پيدا كردن همسر باشند. همسرگزيني از طريق مراكز همسر يابي بر خلاف سنتهاي خانواده ايراني است و اين مراكز هيچگاه دراين زمينه موفق عمل نكردهاند.
"اميري "بيان داشت: تحقيقات نشان ميدهد كه ازدواجهاي اينترنتي اگر هم اتفاق بيفتند از روي عقل و منطق نيستند و متاسفانه سوءاستفاده در اين سايتها بسيار زياد است و معمولا اخلاق در بسياري از موارد در اين سايتها زير پا گذاشته ميشود.
وي ادامه داد: همسرگزيني از طريق مراكز همسريابي اينترنتي هيچگاه مورد تاييد خانوادههاي ايراني نيست و خانوادهها در برابر اين مراكز موضعگيري ميكنند. مطمئنا استفاده از اين مراكز براي جوانان صورت خوشي ندارد.
اين مقام انتظامي اذعان داشت: از ديگر اثرات منفي سايت هاي همسريابي در جامعه اين است که با توجه به فرهنگ حاکم در جامعه فردي که براي انتخاب همسر در اين سايت ها ثبت نام مي کند فردي قابل اطمينان براي ازدواج نيست و نمي توان آن را فرد مناسبي براي ادامه زندگي دانست.
اميري تصريح كرد: ولي واقعيت اين است که فضاي نامطمئن مجازي مي¬تواند فرصتي را براي سوءاستفاده کنندگان نيز فراهم نمايد تا با دام افکني اقدام به کلاهبرداري و فريب و آسيب به متقاضيان اين خدمات نمايند.
رييس پليس فتا استان زنجان توصيه كرد: والدين گرامي ضمن همراهي با فرزندان خود در فضاي مجازي آگاهي و دانش لازم را بويژه به جوانان و اميدهاي آينده خود بدهند تا احتمال آسيب را در اين فضا براي خود و اطرافيان به حداقل برسانند
مطلب این صفحه را به زبان دلخواه خود ترجمه کنید
- نویسنده : یزد فردا
- منبع خبر : خبرگزاری فردا
جمعه 27,دسامبر,2024