استاندار يزد گفت: مهمترين رويكرد كميته امداد امام خميني (ره) توانمند سازي خانواده ها و ايحاد شخصيت مستقل در آنهاست.
به گزارش روابط عمومي استانداري يزد، "سيد محمد ميرمحمدي" عصر دوشنبه در جلسه با امدادگران كميته امداد امام خميني (ره) استان يزد، ضمن تبريك هفته احسان و نيكوكاري، امدادگران را سربازان خط مقدم جبهه مبارزه با فقر و تنگدستي دانست و اظهار داشت: سر فصل خدمات نشان دهنده حجم كار وسيع و نيازهاي گسترده خانواده هاي تحت پوشش است.
وي با اشاره به اينكه فعاليت هاي كميته امداد از سن كودكي تا كهن سالي را در بر مي گيرد، رفتار و فعاليت متناسب با مخاطب را لازمه خدمت رساني به هر قشر از جامعه دانست.
ميرمحمدي خاطر نشان كرد: هنر امدادگران ايجاد رضايت متقاضيان در ميان نيازها و محدوديت هاي گسترده پيش رو است.
وي گفت: سالانه بايد آمار افراد تحت پوشش روند نزولي داشته باشند كه اين نشان دهنده تلاش مستمر شماست ولي اگر اين افراد بيشتر شدند نشان از كمبود است.
استاندار يزد بر حفظ غرور جوانان و سربلندي و استقلال خانواده ها در كليه امور مرتبط با كمك رساني به اين قشر نيازمند تاكيد كرد و گفت: هر چه مشاركت خود افراد تقويت شود به نحوي كه احساس شود خانواده ها در امور مشاركت دارند، روحيه ها تقويت مي شود و اين امر در استان يزد جاي كار دارد.
وي توان خيري در استان يزد را مطلوب توصيف و بيان كرد: بايد احساس شود كسي كه در امر خير مشاركت مي كند براي رضاي خدا است كه اين امر سلامت جامعه را بدنبال دارد.
عالي ترين مقام اجرايي استان در ادامه گفت: فضاي كار براي خانم ها محدود است بنابراين بايد كارهايي كه امكان اسقرار در منزل را دارند، بررسي شود تا احساس استقلال شود.
وي در بخش ديگري از سخنان خود به اهميت توجه به مقوله تامين اجتماعي در ارتباط با افراد تحت پوشش اشاره كرد و گفت: اگر هزينه درمان حل شود، آرامش روحي و كاهش بيماري را به دنبال دارد.
استاندار يزد تصريح كرد: دولت تلاش دارد در مرحله دوم هدفمندي يارانه ها، تامين اجتماعي را عمومي كند و همگان را تحت پوشش قرار دهد.
وي در خصوص هدفمند كردن يارانه ها همچنين اظهار داشت: در كشورهاي هم جوار قيميت برخي كالاها به مراتب بالاتر است كه با اجراي هدفمندي مي توان اين مشكل را رفع كرد و اين امر تورم را هم به دنبال ندارد.
ميرمحمدي خواستار توجه ويژه امدادگران به دانش آموزان و دانشجويان تحت پوشش شد.
وي با اشاره به اهميت تحقق اشتغال مورد تعهد كميته امداد امام خميني (ره) در سال جاري، تاكيد كرد: ايجاد اشتغال مي تواند استقلال خانواده هاي تحت پوشش را به دنبال داشته باشد.
استاندار يزد همچنين فعاليت هاي درون محلي را مستلزم شناسايي افراد دارا و ندار هر محل دانست و گفت: در زمان هاي گذشته بزرگان محله افراد كم بضاعت را شناسايي مي كردند كه اين طرح هم اكنون نيز مورد نظر كميته امداد است و مي تواند كمك كند.
مدير كل كميته امداد امام خميني (ره) نيز در ابتداي اين جلسه به ارائه گزارشي از اقدامات دستگاه اجرايي حوزه كاري خود پرداخت.
"محمد اكبري" با اشاره به اينكه 190 هزار نفر مشترك صندوق صدقه در استان يزد وجود دارد، اظهار داشت: 18 هزار مورد نظارت بر امور اجرايي مرتبط توسط اين اداره كل صورت گرفته است.
وي از حضور اداره كل كميته امداد امام خميني (ره) در 17 كارگروه استاني خبر داد و گفت: كميته امداد يك دستگاه فرابخشي است كه آمادگي همكاري همه جانبه با دولت تدبير و اميد را دارد.
اكبري بر اجراي سند كاهش فقر در استان، ايجاد اشتغال، تخصيص منابع در راستاي توانمند سازي خانواده هاي تحت پوشش از اعتبارات خارج از شمول، بازديد مديران ارشد استان از خانواده هاي بي بضاعت و كمك به برگزاري هر چه باشكوه تر جشن نيكوكاري در 14 اسفند امسال تاكيد كرد.
برگزاري دوره هاي مختلف تحكيم خانواده و سبك زندگي، ارائه خدمات مشاوره و راهنمايي، برگزاري اردوهاي منطقه اي، استاني و كشوري، اعطاي تسهيلات به متقاضيان، ايجاد فرصت هاي شغلي، آموزش فني و حرفه اي، توسعه مشاركت هاي مردمي و ... از جمله فعاليت هاي كميته امداد امام خميني (ره) در چند سال اخير است كه اكبري به آن اشاره كرد.
مطلب این صفحه را به زبان دلخواه خود ترجمه کنید
- نویسنده : یزد فردا
- منبع خبر : خبرگزاری فردا
شنبه 25,ژانویه,2025