رييس جهاددانشگاهي استان يزد و رييس دانشگاه علم و هنر گفت: تركيب روحيه جهادي با پشتكار يزدي‌‌ها باعث شده تا جهاددانشگاهي يزد به عنوان يكي از نهاد‌هاي انقلابي در استان، موثر و سازنده عمل كند.

به گزارش روابط عمومي جهاددانشگاهي استان يزد ،دكتر "سيد حبيب الله ميرغفوري" در آغاز بكار سي و هشتمين گردهمايي معاونين آموزشي جهاددانشگاهي سراسر كشور با بيان اين كه جهاددانشگاهي از مولدهاي مبارك انقلاب است، بيان كرد: جهاددانشگاهي را از رويش‌هايي موثر و تعيين‌كننده در كل كشور و از بازوان توانمند نظام در بسياري از عرصه‌ها خواند.

وي افزود: تركيب روحيه جهادي با پشتكار يزدي‌‌ها باعث شده تا جهاددانشگاهي يزد به عنوان يكي از نهاد‌هاي انقلابي در استان يزد موثر و سازنده عمل كند.

ميرغفوري در بخش ديگري از سخنانش عنوان كرد: ‌مجموعه جهاددانشگاهي استان يزد در سال 1373 با يك نفر شروع به كار كرد و امروز با تلاش جهادگران با بيش از 250 نفر پرسنل در حال خدمت به حوزه‌هاي پژوهشي، آموزشي و فرهنگي فعاليت مي‌كند. 

وي افزود: جهاددانشگاهي استان يزد در حوزه پژوهشي داراي سه گروه پژوهشي شامل گروه‌هاي پژوهشي سراميك صنعتي، نانو مواد و مطالعات بوم‌شناسي حيات وحش و تنوع زيستي و چهار مركز خدمات تخصصي مشتمل بر مراكز خدمات تخصصي خاك و مصالح ساختماني، تشخيص طبي، مطالعات اجتماعي و اقتصادي و نيز توسعه‌ي مديريت است.

رييس جهاددانشگاهي يزد از 19 اختراع ثبت شده و ارائه بيش از 150 مقاله علمي ISI و هچنين تجهيز آزمايشگاه تشخيص طبي واحد به مدرن‌ترين تجهيزات آزمايشگاهي خبر داد.

وي حوزه آموزش جهاددانشگاهي يزد را به دو قسمت آموزش‌هاي كوتاه مدت و آموزش عالي تقسيم كرد و گفت: در اين حوزه هفت مركز آموزش كوتاه مدت كه پنج مركز در نقاط مختلف شهر يزد و دو مركز در شهرستان‌هاي اردكان و ميبد فعليت دارند، وجود دارد.

ميرغفوري افزود: تلاش شده است تا با افزايش كيفيت خدمات آموزشي در بخش عمومي و تخصصي شاهد ارتقاء اين حوزه باشيم كه همين امر باعث شده تا سالانه 25 درصد به تعداد فراگيران آموزشي واحد افزاوده شود به طوري كه در سالجاري اين تعداد به بيش از 18 هزار و 500 نفر رسيده است.

وي در بخش ديگري از سخنانش به فعاليت‌هاي صورت گرفته در بخش اموزش عالي اشاره كرد و گفت: با پيگيري‌هاي مكرر و تلاش‌هاي صورت گرفته، موسسه آموزش عالي جهاددانشگاهي يزد اوائل امسال به عنوان پنجمين موسسه غيرانتفاعي كشور از مجموع 345 موسسه كشور موفق به ارتقاء به دانشگاه تحت عنوان دانشگاه علم و هنر شد.

رييس دانشگاه علم و هنر خاطرنشان كرد: اين دانشگاه هم‌اكنون به شش هزار و 400 دانشجو در مقاطع مختلف شامل 14 رشته در مقطع كارداني، 47 رشته كارشناسي و 21 رشته كارشناسي ارشد، مشغول به تحصيل هستند.

وي ادامه داد: اين دانشگاه 65 عضو هيات علمي ثابت و 25 عضو هيات علمي بورسيه‌اي و يا نيمه وقت دارد.

ميرغفوري از فعاليت‌هاي عمراني صورت گرفته در اين دانشگاه افزوده شدن زيربناي 850 مترمربع به ساختمان فرهنگ، ساخت ساختمان دانش با زيربناي 1200 مترمبع، چهار هزار مترمربع فضاسازي، در حال ساخت بودن ساختماني با زيربناي حدود 1800 مترمربع در پنج طبقه و يك سالن چندمنظوره به مساحت 600 مترمربع، خريد اولين خوابگاه ملكي دانشگاه، آماده بهره‌برداري شدن طرح توسعه دانشكده اشكذر به مساحت 1500 مترمربع و ساير اقدامات بهسازي در دانشگاه اشاره كرد.

وي عمده مراكز فعال حوزه معاونت فرهنگي جهاددانشگاهي يزد را نيز شامل نمايندگي‌هاي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، صندوق قرض‌الحسنه دانشجويان ايران، خبرگزاري بين‌المللي قراني(ايكنا) و سازمان دانشجويان ايران برشمرد و توضيحاتي نيز در رابطه با فعاليت‌هاي اين حوزه بيان كرد.

رييس جهاددانشگاهي استان يزد در پايان نيز ابراز اميدواري كرد؛ اين گردهمايي دو روزه همراه با دستاوردهاي خوبي براي كشور و استان يزد باشد.

مطلب این صفحه را به زبان دلخواه خود ترجمه کنید

 
  • نویسنده : یزد فردا
  • منبع خبر : خبرگزاری فردا