به گزارش يزد فردا به نقل از ميبد خبر: آیت الله اعرافی امام جمعه شهرستان میبد امروز چند مشکل اساسی که استان یزد با آن روبرو هست را در خطبه دوم نماز جمعه میبد مطرح کرد و خواستار پیگیری جدی مسئولان کشوری و استانی در این زمینه ها شد.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی از دولت و مسئولان خواست تا مبحث آب استان یزد را جدی بگیرند.
وی اظهار داشت: استان یزد جلوی پیشرفت کویر و خرابی محیط زیست کل کشور را گرفته است. این استان تولیدات زیادی را انجام می دهد و مردم استان یزد، مردمی قانع و خدوم برای کشور هستند. لازمه این نگاه این است که در مرکز به این استان توجه کنند.
خطیب جمعه میبد افزود: استان و شهرهای استان نسبت به این مسائل تقاضا دارند که یکی از آنها مسئله آب است. بودجه ای که برای احداث خط دوم انتقال آب کوهرنگ به یزد اختصاص داده اند جوابگوی آن را نمی دهد. خط انتقال آب موجود ۵-۶ سال دیگر جوابگوی نیاز تامین آب شرب، صنعت و کشاورزی را نمی دهد.
آیت الله اعرافی ادامه داد: آب را باید درست مصرف کنیم. در حوزه کشاورزی در استان آب درست مصرف نمی شود. پروژه مهم انتقال آب اگر سریع انجام نشود استان یزد با بحران های شدیدتری روبه رو خواهد شد.
رئیس جامعه المصطفی العالمیه تصریح کرد: در هر دو پروژه خط انتقال آب به استان، خط دوم انتقال آب از کوهرنگ و انتقال آب از خلیج فارس نیاز به عنایت خاص دارد. اگر چنین اتفاقی نیفتد استان یزد در ده سال آینده وضعیت قرمز خواهد داشت.
وی تاکید کرد: شکست در استان یزد برای همه شکست است.
آیت الله اعرافی خاطرنشان ساخت: بودجه ای که برای سال آینده استان دیدم به نظر بنده بودجه های که برای عمران استان است متناسب با مالیاتی که استان به سازمان مالیاتی کشور می دهد نیست.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی از دیگر مباحث مطرح در استان را آموزش عالی استان دانست و گفت: استان یزد، یک استان علمی و فرهنگی سابقه دار است.
وی ادامه داد: در بحث تحصیلات تکمیلی، تحقیق و پژوهش و کار فکری در استان نیاز به توجه ویژه به مسائل دانشگاهی داریم. در کنار صنعت و معدن به این مسئله هم باید توجه شود.
در پایان خطیب جمعه میبد خاطر نشان ساخت: مناطق استان یزد باید رشد متوازن داشته باشند که یک امر مهم است و توجه مسئولین کشوری استانی را در این زمینه می طلبد.
مطلب این صفحه را به زبان دلخواه خود ترجمه کنید
- نویسنده : یزد فردا
- منبع خبر : خبرگزاری فردا
جمعه 24,ژانویه,2025