وی افزود: ممکن است برخی به دلیل عدم توان مالی نتوانند به صورت فردی اقدام به وقف نمایند از این رو، اوقاف و امور خیریه جهت بهرهبرداری همگانی از این سنت حسنه، وقفی را به نام وقف مشارکتی فعال کرده است.
رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان تفت تصریح کرد: در وقف مشارکتی چندین نفر یک ملکی را به اتفاق وقف کرده یا یک خانواده و یک قوم واقف یک ملک شده و به طور مشترک این سنت خداپسندانه را اجرا و از حسنات آن بهرهمند میشوند.
سیدی با بیان اینکه وقف مشارکتی فقط منحصر به اموال مادی نیست بلکه خدمات و اموال منقول را هم شامل میشود افزود: لازم است فرهنگسازی بین افراد جامعه صورت پذیرد تا همه افراد بتوانند از آثار و برکات وقف بهره مند شده و باقیات الصالحاتی برای خود داشته باشند.
وی خاطرنشان کرد: میتوان چنین برداشت کرد که وقف مشارکتی بهترین شیوه ماندگار شدن برای افرادی است که درآمد کافی برای وقف اموال و استفاده از برکات وقف ندارند.
رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان تفت بیان کرد: اصلیترین راهبرد نهادینه سازی وقف، وقف مشارکتی و شناخت نیازهای جامعه است، اگر شناختی در مورد نیازهای مردم صورت نگیرد نمیتوان افراد واقف و خیّر را جهت رفع نیازها هدایت کرد.
سیدی با اشاره به اقدامات این اداره در مورد احیای وقف مشارکتی در شهرستان گفت: اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان تفت دفتر مشاوره وقف ایجاد کرده و کلیه نیازهایی که اکنون مورد نیاز مردم و جامعه میباشد را مورد شناسایی قرار داده تا واقفین درصدد رفع آن اقدام نمایند.
وی این نیازها را وقف قرآنی برای جلسات و مسابقات قرانی، وقف برای ازدواج و جهیزیه جوانان و وقف برای امور درمانی و سلامت عنوان کرد.
مطلب این صفحه را به زبان دلخواه خود ترجمه کنید
- نویسنده : یزد فردا
- منبع خبر : خبرگزاری فردا
جمعه 10,ژانویه,2025