به گزارش روابط عمومی اداره کل آموزش و پرورش استان یزد کارگاه تخصصی و هم اندیشی معاونان آموزش ابتدائی آموزش و پرورش شهرستان ها و مناطق 14 گانه استان در پژوهشکده تعلیم و تربیت برگزار شد .
مدیرکل آموزش و پرورش استان در این جلسه با اشاره به اهمیت و جایگاه مقطع ابتدائی در نظام آموزش و پرورش کشور گفت : بالغ بر50 درصد از فعالیت های آموزش و پرورش در مقطع ابتدائی انجام می شود .
" احمد شیرزاد " با تأکید بر ضرورت بهره مندی از تجربیات پیشکسوتان این عرصه افزود : پیشینیان برای جلب اعتماد مردم ، زحمات فراوانی کشیدند و این اعتماد به سختی حاصل شده و باید با تدبیر ، تلاش و برنامه ریزی ، این اعتماد را حفظ کنیم و آن را ارتقاء بخشیم .
شیرزاد ، مدرسه را عرصه ی اصلی فعالیت های آموزشی و پرورشی دانست و از مدیر مدرسه به عنوان عمود خیمه این عرصه یادکرد که تمام توان خود را برای اجرائی کردن برنامه ها و بهره مندی از همه ی ظرفیت ها به کار می گیرد .
وی ارتقای توان مدیریتی ، توجه به گروههای آموزشی ، معلمین راهنما و توجه به مدارس غیردولتی را از دیگر برنامه های آموزش و پرورش ذکر کرد .
در ادامه ، معاون آموزش ابتدائی ، موفقیت این حوزه را در سایه هدف گرائی ، فرآیند زائی ، پیشرفت گرائی و توفیق گرائی دانست و گفت : ایجاد اتاق فکر در ادارات و مدارس یک ضرورت است .
" محمد حسن رادمنش " تشکیل بانک اطلاعاتی ، برگزاری همایش مؤثر آموزشی برای معلمان و مدیران و ایجاد تحول فکری در مدارس را خاطرنشان کرد و بر بهره گیری از نیروی انسانی کارآمد ، تهیه دستورالعمل ها و قوانین مورد نیاز و مدیریت امکانات ، فضا و منابع مالی تأکید کرد .
همچنین ، حاضران در جلسه با تشکیل 8 کارگروه ، به بررسی چالش ها و راهکارهای تأمین فضا ، نیروی انسانی ، بهسازی مدیریت آموزشگاهی ، نظارت بر اجرای برنامه درسی ، ارتقای کیفیت کلاس های چند پایه ، ارتقای مهارت های تربیتی ، علمی و آموزشی معلمان ، راهکارهای توسعه فناوری های جدید ، فرآیند یاددهی و یادگیری ، مسابقات علمی و عملکردی معلمان و دانش آموزان و چالش های موجود در دوره پیش دبستانی پرداختند .
مطلب این صفحه را به زبان دلخواه خود ترجمه کنید
- نویسنده : یزد فردا
- منبع خبر : خبرگزاری فردا
پنجشنبه 23,ژانویه,2025