ايجاد فروشگاه هاي مجازي از جمله قابليت ها و كاربردهاي فضاي سايبر است.
قابليت ها و کاربردهاي فضاي سايبر در زمينه هاي مختلف در حال رشد و توسعه است.
يکي از اين قابليت ها، ايجاد فروشگاه هاي مجازي مي باشد که اقدام به تبليغات کالاهاي مختلف مينمايد.
قابل ذکر است در همين حين افرادي فرصت طلب از اين فضا استفاده کرده و فروشگاههاي مجازي طراحي و اقدام به تبليغ و فروش کالاي غير مجاز مينمايند که اکثر اين گونه فروشگاهها از کاربران خود کلاهبرداري مينمايند .
اگر تصميم به خريد از طريق فروشگاههاي مجازي را داريد حتما از تجربه دوستان خود استفاده نماييد و از فروشگاه هايي كه داراي سابقه ارائه خدمات مطلوب دارند ، خريد كنيد.
* ممکن است شما با کليک کردن برروي کالايي صفحاتي ناخواسته در برابر شما باز شوندکه حاوي تبليغات فروش كالاها و ارائه خدمات ديگري هستند اين صفحات ممكن است تقلبي بوده و قصد كلاهبرداري داشته باشند.
* سعي كنيد در هنگام خريد آنلاين ، با روش هايي نظير گرفتن whois از دامنه سايت اينترنتي فروشگاه ، از مدير و گردانندگان فروشگاه ، احراز هويت كنيد.
* پس از انتخاب کالا شما به درگاه پرداخت الكترونيكي يکي از بانکهاي طرف قرار داد فروشگاه راهنمايي ميگرديد ، دقت كنيد كه حتماً آدرس صفحه درگاه پرداخت الكترونيكي ، متعلق به همان بانكي باشد كه آرم و لوگوي آن را در صفحه مشاهده مي كنيد.
* در بعضي از مواقع كلاهبرداران با جعل صفحات درگاه پرداخت الكترونيكي بانك ها ، شما را به صفحاتي هدايت مي كنند كه آدرسي بسيار شبيه آدرس بانك اصلي دارند. در صورت عدم دقت خريدار و ورود اطلاعات كارت بانكي خود شامل شماره كارت ، رمز عبور ، cvv2 و تاريخ انقضاي كارت ، اين اطلاعات را در سيستم خود ثبت كرده و عملاً امكان هرگونه اقدامي را با حساب و موجودي قرباني دارند.
* سيستم پرداخت الكترونيكي همه بانك ها از ssl و روش هاي مطمئن رمزگذاري استفاده مي كنند . دقت كنيد كه در نوار آدرس كنار آدرس اينترنتي صفحه پرداخت بانك ، نماد يك قفل يا عبارت https:// درج شده باشد. در غير اين صورت قطعاً اين صفحه جعلي است و قصد به سرقت بردن اطلاعات كارت بانكي شما را دارد.
مطلب این صفحه را به زبان دلخواه خود ترجمه کنید
- نویسنده : یزد فردا
- منبع خبر : خبرگزاری فردا
چهارشنبه 22,ژانویه,2025