روز گذشته در نشستی صمیمی با حضور بازنشستگان ثبت احوال سراسر استان ، ارزیابی سلامت بالینی و معاینات پزشکی این پیشکسوتان انجام شد.
در این مراسم ، دکتر احمد ابوئی ، مدیر آسایشگاه خیریه سالمندان مهریزبا تاکید براهمیت بهداشت سالمندی روشهای بهبود وضعیت بهداشت و سلامت روانی افراد سالمند را برشمرد و اظهار داشت : علاوه بر عوامل محرک معمول در زندگی که تمام افراد با آن مواجه هستند، بسیاری از سالمندان به دلیل محدودیتهای حرکتی، دردهای مزمن، سستی یا سایر مشکلات روحی و جسمی، توانایی زندگی مستقل را از دست داده و نیاز به برخی مراقبتهای طولانی مدت دارند .شرکت در فعالیتهای هدفمند، ارتباطات شخصی و اجتماعی قوی ، داشتن سلامت جسمی متناسب و متعادل و برخورداری از تغذیه مطلوب می تواند در پیشگیری از بیماریهای این دوران به ویژه ابتلا به آلزایمر موثر باشد .
وی افسردگی را مهمترین عارضه ی دوران سالمندی دانست و گفت : از آنجا که فرد سالمند قدرت، توان و موقعيت اجتماعى و انگيزههاى دوران جوانى را از دست داده است دچار افسردگى مىگردد و علائمى نظير حساسيتهاى خلقي، احساس پوچى و بىارزشي، تفکر نسبت به مرگ و توقعات زياد از ديگران را نشان مىدهند. محققان اعلام داشتهاند که حدود ۲۵ درصد افراد بالاتر از ۶۰ سال دچار افسردگى مىباشند.
دکتر ابوئی در پایان سخنان خود به منظور ارزیابی سلامت بالینی بازنشستگان به انجام معاینات پزشکی آنان پرداخت .
مدیر کل ثبت احوال استان یزد نیز بااشاره به اینکه بازنشستگان آئینه ی کارکنان امروزند ، رفع مشکلات و دغدغه های آنان را موجب دلگرمی شاغلین دانست و گفت : این مهم است که کارکنان ، آینده ی روشنی را پیش روی خود ببینند .
سید محمد طباطبائی افزود : رسیدگی به امور بازنشستگان نیازمند عزم جدی است و توجه دولتمردان و قانونگذاران و مجریان را می طلبد و این اداره کل نیز در حد توان خود آماده استفاده از تجربیات پیشکسوتان ثبت احوال به ویژه در راه اندازی دفاتر پیشخوان دولت می باشد .
سید حسین رستگاری ، رئیس سازمان بازنشستگی استان یزد نیز با حضور در جمع بازنشستگان ثبت احوال ضمن پاسخگوئی به سوالات آنان ، گزارشی از عملکرد این سازمان در یزد ارائه داد.
خبر فوق را به زبان مورد نظر ترجمه کنید
- نویسنده : یزد فردا
- منبع خبر : خبرگزاری فردا
دوشنبه 20,ژانویه,2025