وی هدف از برگزاری این دوره را بالا بردن سطح دانش مردم در خصوص مزایای استفاده از قارچ خوراکی، ترغیب و حمایت از بخش خصوصی برای آمادگی در زمینه کاشت و برداشت قارچ و احیا تولید قارچ در استان یزد می باشد.
کارآموزان این دوره به مدت 45 ساعت بصورت تئوری و عملی آموزش دیده و در طول دوره با بازدید از مراکز تولید با مراحل کاشت، داشت و برداشت قارچ خوراکی آشنا می شوند و در پایان این دوره به کارآموزان پس از موفقیت در آزمون مربوطه، گواهینامه اعطا خواهد شد.
لاله زاری اذعان داشت : ارتقاء کیفیت تولید قارچ خوراکی و ایجاد اشتغال در سطح استان با کمترین سرمایه ،ازجمله دستاورد های برگزاری دوره آموزشی تولید قارچ خوراکی می باشد.
قابل ذکر است این دوره ه آموزشی با استقبال خوب مردم به خصوص جوانان جویای کار مواجه شده و این مرکز آمادگی برگزاری دورهای آموزشی دیگر مثل تولید کمپوست و مراحل مربوط به تولید و پرورش قارچ خوراکی را دارد.
متقاضيان جهت کسب اطلاعات بيشتر می توانند با شماره تلفن های 2-5261451 تماس حاصل نمايند.
- نویسنده : یزد فردا
- منبع خبر : خبرگزاری فردا
یکشنبه 19,ژانویه,2025