در پی بازدید امروز فرماندار و هیات همراه از برخی نانوایی های سطح شهر تفت و پیگیری های صورت گرفته در این رابطه، کارشناس مسئول کنترل کیفیت غله اداره کل غله و خدمات بازرگانی یزد با حضور در شهرستان تفت از روند توزیع آرد و پخت نان در این شهرستان بازدید کرد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری تفت، کارشناس مسئول کنترل کیفیت غله اداره کل غله و خدمات بارزگانی یزد پس از این بازدید در گفتگوی اختصاصی با روابط عمومی فرمانداری با بیان این که در این بازدید از 7 نانوایی سطح شهر تفت بازدید شد ادامه داد: در این بازدیدها نحوه توزیع آرد، فرایند پخت و نیازها و درخواستهای نانواها مورد ارزیابی و بررسی لازم قرار گرفت.
پایدار با بیان این که آرد مورد نیاز هر شهرستان بر اساس سرانه گندم و متناسب با جمعیت هر منطقه تعیین می شود افزود: با توجه به شرایط خاص ییلاقی تفت و حضور گسترده گردشگران در ایام مختلف سال در این شهرستان برای استفاده از محیط وآب و هوای آن و با عنایت به پیگیری های صورت گرفته از سوی فرمانداری،از سهمیه ویژه آرد برخوردار شده است تا این آرد برای رفاه حال مسافران و شهروندان تفتی در اختیار نانوایی های پرمشتری قرار گیرد.
وی کیفیت نان را متاثر از سه عنصر مواد اولیه، تکنولوژی و نیروی انسانی عنوان کرد و افزود: در کنار تقویت کیفیت آرد، لازم است تا تکنولوژی تولید نان نیز ارتقاء یافته و نیروی انسانی کارآزموده نیز برای پخت نان تربیت شود.
پایدار با اشاره به برگزاری کلاسهای آموزشی برای نانواها در سطح استان گفت: انتظار می رود نانوایان عزیز با شرکت در این کلاس ها، ضمن آشنایی با روش های صحیح پخت نان، در برخی از سنتهای پخت غلط، تجدیدنظر کنند.
- نویسنده : یزد فردا
- منبع خبر : خبرگزاری فردا
دوشنبه 06,ژانویه,2025