به گزارش روابط عمومي کميته امداد امام خميني(ره)استان يزد، "رضا زارع زاده" با بیان این مطلب افزود: یکی از خدمات و برنامه های کمیته امداد پرداخت وام قرض الحسنه به محکومین نیازمند و مستمند پرداخت دیه جهت آزادی از زندان است.
وی اظهار داشت: در مدت 35 سال خدمت بیش از 16 میلیارد و 569 میلیون ریال وام قرض الحسنه به 480 نفر از محکومین نیازمند و زندانیان آبرومند پرداخت کرده است.
زارع زاده اضافه کرد: کارشناسان حقوقی این نهاد به عنوان یک مدافع مسلم حقوق محرومین، پیگیر مسائل حقوقی و قضایی خانواده های تحت پوشش بوده و تا حد امکان در احقاق حقوق آنان تلاش می نماید.
قائم مقام کمیته امداد امام خمینی(ره) استان یزد گفت: در این مدت نسبت به پیگیری 15 هزار و 438 مورد مسائل حقوقی و قضایی مرتبط با این نهاد و مددجویان تحت حمایت اقدام شده است.
- نویسنده : یزد فردا
- منبع خبر : خبرگزاری فردا
چهارشنبه 09,ژوئیه,2025