کارشناس صنایع غذایی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی یزد توصيه كرد: از مصرف تخم مرغ خام در کودک بپرهیزید.

کارشناس صنایع غذایی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی یزد توصيه كرد: از مصرف تخم مرغ خام در کودک بپرهیزید.

 

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی یزد، علی اکبر کمالی کارشناس صنایع غذایی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی یزد گفت:

با توجه به اين كه دادن تخم مرغ به كودك از هشت ماهگي هيچ ضرري ندارد و هيچ گونه حساسيتي ايجاد نمي كند بنابراین توصیه می شود تخم مرغ كاملاً پخته باشد و هيچ قسمت خامي نداشته باشد؛ زيرا تخم مرغ نيم پز حاوي ارگانيسم هايي است كه ايجاد عفونت مي كند.

کمالی عنوان داشت: مواد غذايي غير لغزنده و خشک مثل گردو، ذرت و کشمش نيز به صورت عادي براي کودکان مناسب نيستند و شکل آسياب شده آنها بايد مصرف شود.

این کارشناس صنایع غذایی بیان داشت: در هشت ماهگي مي توان پوره غذاها را تهيه کرد و به کودک داد در اين ماه ها او احتمالاً چند دندان کوچک دارد و مي تواند از انگشتانش براي برداشتن غذاها کمک بگيريد، اما نمي توان از غذاهايي که ساير افراد خانواده مي خورند، به کودک داد.

کمالی در پایان موکدا تاکید کرد: غذاي کودک بايد کاملاً پخته شود، از دادن آجيل ها و روغن هاي آجيل در اين سن به کودک خودداري شود چرا که این مهم موجب خفگي او مي شود.

 

  • نویسنده : یزد فردا
  • منبع خبر : خبرگزاری فردا