بسم الله الرحمن الرحیم
نظر به درخواست های مکرر مردم عزیز ایران از اینجانب مبنی بر اظهار نظر درباره کاندیدای اصلح ریاست جمهوری، به اطلاع می رساند این بنده در میان کاندیداهای موجود، آقایان حسن روحانی و علی اکبر ولایتی را برتر از سایر کاندیداهای محترم و در تراز ریاست جمهوری می دانم ولی با عنایت به لزوم تجمیع و هم افزایی آراء این دو کاندیدای معتدل جهت کسب نتیجه مطلوب و پیروزی یکی از این دو لااقل در مرحله اول و با توجه به احتمال قوی تر رای آوری جناب آقای روحانی براساس نظرسنجی های معتبر، اینجانب به آقای حسن روحانی رای می دهم.
ریاست جمهوری ایشان که یک اصولگرای اصلاح طلب معتدل است در این دوره خاص می تواند برکاتی به شرح ذیل داشته باشد:
1. بسیاری از منتقدان که پس از حوادث سال 88 به نوعی با نظام قهر کرده اند به دامان نظام باز می گردند و آشتی ملی و وحدت ملی تحقق می یابد و خاطره تلخ سال 88 از ذهنها زدوده می شود.
2. سیاست خارجی کشور تحول پیدا می کند چه در ارتباط با کشورهای غربی و چه کشورهای اسلامی و همسایه خصوصا کشورهای عربی، و این امر در بهبود وضع اقتصاد کشور موثر خواهد بود.
3. با توجه به آزاد شدن ظرفیت مدیریت اقتصادی کشور از نظر استفاده از متخصصان، امید به مهار تورم و ثبات نرخ ارز و نیل به رشد اقتصادی مطلوب برنامه پنجم توسعه افزایش می یابد.
4. با توجه به مشی اعتدالی ایشان، از همه نیروهای صالح از هر گروه و جناحی در اداره کشور استفاده خواهد شد و تنش های سیاسی به حداقل خود خواهد رسید.
امید است مردم ما که پس از انقلاب اسلامی رشد اجتماعی و سیاسی قابل توجهی پیدا کرده اند با حضور گسترده خود درپای صندوق های رای حماسه سیاسی مورد نظر رهبر انقلاب را تحقق بخشند.
علی مطهری
ضمن اینکه علی مطهری بعد از رد صلاحیت آیت الله هاشمی رفسنجانی عنوان داشته بود:در هر حال پس از احراز نشدن صلاحیت آقای هاشمی، از میزان امید مردم به وجود فضای لازم برای ایجاد تغییر در کشور کم شد. اما ما باید باشیم و باید برای استفاده از فرصتهای موجود برنامهریزی کنیم. مردم نباید از انقلاب و کشور قهر کنند؛ زیرا انقلاب و ایران متعلق به مردم است.
مردم وصی حضرت امام هستند و او از مردم خواست تا نگذارند انقلاب به دست نا اهلان بیفتد. هنوز در بین نامزدهای موجود میتوان افرادی را یافت که به آرمانهای امام و آرا و اندیشههای آقای هاشمیرفسنجانی و آقای خاتمی توجه دارند. حضور مردم در پای صندوقهای رأی و در عرصه انتخابات میتواند از پیروزی نامزدهای تندرو و کسانی که سعی در ادامه راه دولتهای نهم و دهم دارند، جلوگیری کند.
ما امروز باید به این امید وارد عرصه انتخابات شویم. انتخابات پیشرو عرصه رقابت بین افراط و منطق است. انشاالله در این رقابت منطق پیروز باشد. اگر مردم به صندوقهای انتخاباتی پشت نکنند، میتوان امید داشت تا نامزدی که نزدیکتر به عرصه منطق است پیروز شود. در آن صورت امید به ایجاد فضای بازتری برای کشور و رقابتهای انتخاباتی آینده فراهم میشود.
اگر یک فرد با تدبیر و خوش فکر به عنوان رییسجمهوری کشور انتخاب شود، میتواند در تغییر شرایط کشور و احسن شدن اوضاع سیاسی، اقتصادی و بینالمللی نقش ایفا کند. طبق قانون اساسی ما هرچند که رییسجمهوری عالیترین مقام نظام نیست، اما با این حال از اختیارات کافی برای تغییر برخوردار است. البته امیدوارم رییسجمهوری کشور از تعامل کافی با نهادهای دیگر نظام و رهبری برخوردار باشد. تا بتواند حق مردم را استیفا کند. زمانی که مردم رییسجمهوری را فردی با صداقت بدانند، فضای کشور رو به سوی تغییر خواهد گذاشت. فشار افکار عمومی نیز در تغییر شرایط کشور موثر است. اگر امروز میبینیم که رییسجمهوری نتوانسته در این حوزه نقش چندانی ایفا کند، به دلیل عدم صداقت اوست.
- نویسنده : یزد فردا
- منبع خبر : خبرگزاری فردا
یکشنبه 12,ژانویه,2025