مسئول مركز ترك دخانيات يزد با اشاره به مرگ و مير ناشي از استعمال سيگار در دنيا گفت: میزان مرگ و میر از استعمال سيگار  به 8 میلیون نفر در سال 2030 میلادی خواهد رسید که نزدیک 80 درصد از این مرگ و میر در کشور های با درآمد پائین و یا متوسط می باشد.

مسئول مركز ترك دخانيات يزد با اشاره به مرگ و مير ناشي از استعمال سيگار در دنيا گفت: میزان مرگ و میر از استعمال سيگار  به 8 میلیون نفر در سال 2030 میلادی خواهد رسید که نزدیک 80 درصد از این مرگ و میر در کشور های با درآمد پائین و یا متوسط می باشد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی یزد، دكتر احمد مختاري  با بيان اين كه تنباکو یکی از علل قابل پیشگیری مرگ و میر است اظهاركرد:  هرساله تنباکو سبب کشتن نزدیک به 6 میلیون نفر در سراسر دنیا می شود که از این تعداد حدود 600 هزار نفر سیگاری های غیر فعال یا دست دوم ( كه خود مصرف سیگار ندارند ولی بطور نا خواسته در معرض دود سیگار قرار می گیرند) را تشكيل مي دهد.

وي ادامه داد:  این میزان مرگ و میر به 8 میلیون نفر در سال 2030 میلادی خواهد رسید که نزدیک 80 درصد از این مرگ و میر در کشور های با درآمد پائین و یا متوسط می باشد.

 میزان مرگ و میر وابسطه به مصرف دخانیات در ایران سالیانه حدود 50 – 60 هزار نفر است.

  • نویسنده : یزد فردا
  • منبع خبر : خبرگزاری فردا