يزد فردا :
شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی ایران اعلام کرد: نمایندگان دولت در تبصره 13در حال بررسی اختصاص سهمیه ویژه بنزین به برخی اقشار جامعه هستند.
به گزارش خبر نگار يزد فردا به نقل از روابط عمومی شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی ایران، اختصاص سهمیه ویژه بنزین به برخی از اقشار جامعه از جمله جامعه جانبازان، معلولان، پزشکان، استادان دانشگاه و خبرنگاران از سوی نمایندگان دولت در تبصره 13 در دست بررسی است.
بر اساس این گزارش، روابط عمومی شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی ایران با مطرح کردن 11 پرسش اصلی و متداول مردم در مورد مشکلات سهمیه بندی بنزین و کارت هوشمند سوخت شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی ایران به این پرسش ها پاسخ داده است:
سوال 1- در صورت مفقود شدن کارت سوخت چه مدت طول می کشد که این کارت به اصطلاح بسوزد و قابل استفاده مجدد نباشد؟
پاسخ: هم اکنون در صورت مفقود شدن کارت سوخت، حداکثر 24 ساعت پس از زمان ثبت درخواست در سیستم کامپیوتر دفاتر خدمات پشتیبانی کارت هوشمند سوخت، کارت غیر فعال می شود و قابل استفاده مجدد نخواهد بود و این زمان در آینده کاهش خواهد یافت.
سوال2- کارت سوخت المثنی در چه مدت زمانی تهیه و ارسال می شود و مدارک لازم برای صدور کارت سوخت جدید چیست؟
پاسخ: صدور کارت هوشمند سوخت المثنی حدود دو هفته به طول می انجامد و مدارک لازم عبارت است از: کارت یا شناسنامه خودرو، پاکت کارت هوشمند سوخت که روی آن مشخصات کارت هوشمند سوخت ثبت شده است، یکی از مدارک کارت ملی، گواهینامه یا گذرنامه (برای اشخاص حقیقی)، معرفی نامه رسمی شرکت یا سازمان با مهر و امضا مجاز (برای اشخاص حقوقی).
سوال 3- قرار بود دستگاه های پمپ در جایگاه های سوخت به دستگاه هشدار دهنده برای جلوگیری از جا ماندن کارت سوخت مجهزشوند، چه شد؟
پاسخ: تجهیز دستگاه های کارت خوان به سیستم هشدار دهنده انجام شده و پیمانکار در حال رفع نواقص و ارتقای آن است.
سوال 4- در خصوص خرید و فروش کارت سوخت( جعلی ) با قیمت های متفاوت در برخی مناطق توضیح دهید.
پاسخ: خرید و فروش کارت سوخت صرفا از طریق برخی از سودجویانی صورت می گیرد که کارت های مفقود شده یا جامانده در جایگاه ها و کارت های صادر شده برای خودروهای از رده خارج را مورد سوء استفاده قرار می دهند که تمام این کارت ها یا به وسیله سیستم غیر فعال می شود یا در دست اقدام برای غیر فعال کردن است.
سوال 5- آیا با کارت سوخت سرقتی امکان سوخت گیری وجود دارد؟
پاسخ: با کارت سوخت سرقتی از زمان اعلام و ثبت در سیستم رایانه دفاتر خدمات کارت هوشمند سوخت حداکثر تا 24 ساعت امکان سوء استفاده وجود دارد؛ البته در آینده این زمان کاهش خواهد یافت.
سوال 6- آیا شماره تلفنی برای اعلام کارت های سرقتی در نظر گرفته شده است؟
هم اکنون اعلام مفقودی یا سرقت کارت هوشمند سوخت صرفا از طریق مراجعه به دفاتر کارت هوشمند سوخت (مستقر در محل دفاتر منتخب پست) و ثبت در سیستم رایانه ای امکان پذیر است.
سوال 7- آیا برای خودروهای صفر کارت ویژه سوخت موقت صادر شده است؟
برای تمام خودروهای نو (به اصطلاح صفر کیلومتر) کارت موقت در نظر گرفته شده است که از طریق خودروسازان هنگام تحویل خودرو در اختیار خریداران قرار می گیرد.
سوال 8- آیا سهمیه برای برخی اقشار از جمله پزشکان، جراحان، استادان دانشگاه و خبرنگاران و غیره در نظر گرفته خواهد شد؟
پاسخ: اختصاص سهمیه ویژه بنزین برای برخی از اقشار جامعه از جمله جامعه جانبازان، معلولان، پزشکان، استادان دانشگاه و خبرنگاران به وسیله نمایندگان محترم دولت در تبصره 13 در دست بررسی و اقدام است که به محض دریافت نتیجه از طریق جراید و رسانه های عمومی اعلام خواهد شد.
سوال 9- تکلیف کسانی که کارتشان را گم کردهاند در حال حاضر چیست؟
پاسخ: برای کسانی که کارتشان را گم کرده اند، تا صدور کارت المثنی راهکار خاصی پیش بینی نشده است.
سوال10- خودروهای دوگانه سوز که سهمیه بنزین کمتر می گیرند و هنوز سیلندر گاز آنها بر روی خودرو نصب نشده، قرار است تا پایان شهریور مانند بقیه خودروها سوخت بنزین بگیرند. آیا این افزایش سهمیه روی کارت اعمال شده است؟
پاسخ: برای خودروهای سواری شخصی دوگانه سوز تا پایان مهرماه و برای سایر خودروهای دوگانه سوز تا پایان مرداد ماه همانند سایر خودروهای بنزین سوز سهمیه منظور شده است.
سوال 11- پیغام عدد و رقم روی دستگاه کارت خوان مربوط به سهمیه استفاده شده یا سهمیه باقی مانده در کارت است؟
پاسخ: در صفحه نمایش کارت خوان هر دو مورد (سهمیه استفاده شده و سهمیه باقی مانده) نمایش داده می شود.
- نویسنده : یزد فردا
- منبع خبر : خبرگزاری فردا
چهارشنبه 01,ژانویه,2025