"رئیس جمهور نگران دوستان ردصلاحیت شده خود است"

 
رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس خاطرنشان کرد: رئیس جمهور باید به قانون احترام بگذارد و اجازه دهد موازین قانونی به صورت صحیح اجرا شود.
 
حسینعلی شهریاری با اشاره به نامه رئیس جمهور که خواستار تجدیدنظر در روند برگزاری انتخابات سازمان نظام پزشکی شدند، اظهار داشت: واقعأ این تصمیم‌‌های رئیس جمهور در یک فضای خاصی در حال انجام است و رئیس جمهور فکر می‌کنند در همه امور مملکت می‌تواند دخالت کند.
 
وی افزود: رئیس جمهور به عنوان مجری قانون باید برخلاف قانون عمل نکند، تصریح کرد: اینگونه نامه‌نگاری رئیس جمهور به این معنا است که وی نگران دوستان رد صلاحیت شده‌اش در انتخابات نظام پزشکی است.
 
رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس خاطرنشان کرد: رئیس جمهور باید به قانون احترام بگذارد و اجازه دهد موازین قانونی به صورت صحیح اجرا شود.
 
وی با بیان اینکه نمی توان سرنوشت جامعه پرشکی را به هر کسی سپرد اضافه کرد: اگر رئیس جمهور می خواهد با توجه به نزدیک شدن انتخابات ریاست جمهوری برای خود یار جمع کند این موضوع دیگری است.
 
 رئیس جمهور در نامه‌ای به رئیس مجمع عمومی سازمان نظام پزشکی کشور خواستار تجدیدنظر در روند برگزاری انتخابات این سازمان شده است.منبع: تسنیم

"پيام شفاهي و كتبي رئيس جمهور و بازي دو سر باخت مجلس"

 
اين درحالي است كه كه پيش از اين مجلسي ها از جلسه ۴ ساعته مجلس با رئيس جمهور خبر داده بودند كه در آن رئيس جمهور ۲ ساعت و نمايندگان مجلس نيز در ۲ ساعت باقي مانده به طرح بحث هاي خود درباره مشكلات اقتصادي و طرح هاي دولت مي پردازند.
 
روز گذشته بعد از انتشار اخبار خبرگزاري ها مبني بر پيام شفاهي رئيس جمهور به هيئت رئيسه مجلس، بالاخره نامه كتبي رئيس جمهور به مجلس منتشر شد. در اين نامه تاكيد شده بود كه رئيس جمهور از ساعت ۱۰ و ۳۰ دقيقه تا ساعت ۱۲ در مجلس حاضر مي شود تا درباره مسائل كشور با نمايندگان صحبت كند.

اين درحالي است كه كه پيش از اين مجلسي ها از جلسه ۴ ساعته مجلس با رئيس جمهور خبر داده بودند كه در آن رئيس جمهور ۲ ساعت و نمايندگان مجلس نيز در ۲ ساعت باقي مانده به طرح بحث هاي خود درباره مشكلات اقتصادي و طرح هاي دولت مي پردازند.

با اين حال روز گذشته ابتدا از پيام شفاهي رئيس جمهور به مجلس خبر داد كه مبني بر آن احمدي نژاد، پس از ايراد سخنان خود، حاضر نيست براي شنيدن سخنان نمايندگان در مجلس بماند . بلافاصله محمد دهقان عضو هئيت رئيسه مجلس شوراي اسلامي در گفت وگوئي اظهار داشت كه اگر قرار باشد رئيس جمهور مكلم وحده باشد مجلس تمايلي براي اين نشست مشترك ندارد.

با اين حال شب گذشته با انتشار رسمي نامه رئيس جمهور به مجلس اين گمانه تقويت شد كه احمدي نژاد تصميم دارد از تريبون مجلس استفاده كند تا همچون گفت وگوهاي يكطرفه صدا و سيما سخنان خود را طرح و از مجلس خارج شود.

با اين توصيف بايد منتظر ماند و واكنش مجلس را ديد. اما آنچه مسلم است بازي دوسر باخت در اين نمايش يك طرفه است.

اگر رئيس جمهور سخنان خود را بگويد و از مجلس خارج شود مجلس چه با طرح ها و برنامه هاي رئيس جمهور موافقت كند و چه مخالفت، بازنده اين بازي از پيش طراحي شده است.

رئيس جمهور‌ احتمالا در اين نشست از تصميم خود براي اجراي فاز دوم هدفمندي يارانه ها خواهد گفت و اين درحالي است كه اظهارات وي به طور مستقيم از رسانه ملي پخش مي شود. نمايندگان مجلس اگر موافقت كنند در اين خيانت ملي شريكند و اگر مخالفت كند دولتي ها اينطور تبليغ خواهند كرد كه رئيس جمهور تصميم داشت به عنوان يك ناجي ملي جيب مردم را پر كند اما مجلس اجازه نداد.

اين بازي دو سرباخت بي ارتباط به ماندن و يا رفتن رئيس جمهور است اما رفتن رئيس جمهور باعث مي شود مجلس بدون بازي، شه مات شود.منبع: الف نیوز

نیکزاد هم مانند سعید مرتضوی در پست خود ماندگار خواهد شد؟

 
در حالی که بعد از برکناری ناگهانی تقی پور از وزارت ارتباطات گمانه زنی ها در خصوص ادغام این وزارت خانه با وزارت مسکن بالا گرفته بود ، مجلس قانونی را به تصویب رساند که بر طبق آن دو لتی ها حق ادغام وزارتخانه ها بدون نظر مجلس را ندارند
 
هرچند برکناری اعضای کابینه در دولت محمود احمدی نزاد موضوع تازه ای  نیست اما این بار برکناری وزیر ارتباطات و جایگزینی وزیر مسکن به عنوان سرپرست وزارت ارتباطات اعتراضات گسترده ای را در میان بهارستان نشین ها به همراه داشته چرا که آنها این اقدام را سرآغاز ادغام یا حذف غیر قانونی وزارت ارتباطات دانسته اند و سرانجام نیز قانونی تصویب کردندکه نه تنها ادغام وزارت خانه ها بدون نظر مثبت مجلس را ممنوع کرده بلکه سپردن سرپرستی یک وزارت خانه به وزیر دیگر را هم ممنوع کرده است.

در حالی که بعد از برکناری ناگهانی تقی پور از وزارت ارتباطات گمانه زنی ها در خصوص ادغام این وزارت خانه با وزارت مسکن بالا گرفته بود ، مجلس قانونی را به تصویب رساند که بر طبق آن دو لتی ها حق ادغام وزارتخانه ها بدون نظر مجلس را ندارند و حضور نیکزاد هم به عنوان سرپرست وزارت ارتباطات را غیر قانونی اعلام کردند هر چند که رئیس قوه مجریه مثل هر بار که هر قانونی با مذاقش سازگار نباشد اجرایی نمی کند این بار هم نیکزاد را همچنان در وزارت ارتباطات نگه داشته است و خبری از معرفی سرپرست جدید نیست که نیست.

حالا اما به نظر می رسد مجلس قصد دارد درباره سرپرستی نیکزاد اقدام جدی انجام دهد چرا که عضو هیأت رئیسه مجلس از ارسال نامه معاونت نظارت به وزیر راه و شهرسازی درباره غیرقانونی بودن ادامه سرپرستی وی بر وزارت ارتباطات خبر داده است.
حجة‌الاسلام حسین سبحانی‌نیا در این خصوص گفته است: رونوشت این نامه، برای رئیس‌جمهور، سازمان بازرسی کل‌کشور، دیوان محاسبات کل‌کشور و سایر دستگاه‌های نظارتی کشور ارسال شده است.

این عضو هیئت رئیسه مجلس همچنین گفت: دستگاه‌های نظارتی می‌توانند این موضوع را پیگیری کنند و برای فرد خاطی مجازات‌هایی را در نظر بگیرند.

از سوی دیگر، نایب رئیس مجلس گفت: رئس جمهور باید در اسرع وقت اولا سرپرست جدیدی غیراز وزرای فعلی را برای وزارت ارتباطات تعیین کند و ثانیا تا پیش از یازدهم اسفند وزیر جدید را برای کسی رأی اعتماد به مجلس معرفی کند.

محمد رضا با هنر، با بیان اینکه نیکزاد سرپرست فعلی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات نیز طی چند روز آینده حق دخالت در امور وزارت ارتباطات را ندارد، تصریح کرد: بعد از اجرایی شدن این قانون، نیکزاد حق دخالت ندارد که البته تا اجرایی شدن این قانون ابلاغ شده، چند روزی فرصت مانده است.



وی همچنین تاکید کرد: رئیس جمهور یک هفته وقت دارد تا سرپرست جدید را مشخص کند و کمتر از دو ماه نیز فرصت دارد تا فرد پیشنهادی را برای وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات به مجلس معرفی کند.

باهنر  با یادآوری ابلاغ این قانون از سوی رئیس مجلس به دولت، افزود: از آنجایی که بر اساس این قانون، تسلط وزیری دیگر بر وزارت ارتباطات غیرقانونی می‌شود، نیکزاد دیگر حق هیچ گونه دخالتی در این وزارت‌خانه چه از نظر مالی و چه از نظر اداره امور آن را ندارد و دخالت مالی وی در وزارت ارتباطات، به منزله تصرف غیر قانونی در اموال بیت‌المال و اموال عمومی تلقی می‌شود و این عمل وی، در محاکم قضایی قابل تعقیب خواهد بود.

به این ترتیب به نظر می رسد ماجرای نیکزاد و حضور وی در وزارت ارتباطات می رود تا پای وی را به دستگاه قضا باز کند و بار دیگر دولت و مجلس را رو به روی هم قرار دارد.

حالا باید منتظر ماند و دید آیا این اقدام جدی مجلس و اخطار جدی که نیکزاد از بهارستان نهم دریافت کرده است ،باعث می شود که رئیس دولت دهم سرپرست جدیدی برای وزارت ارتباطات معرفی کند یا پای نیکزاد به دستگاه قضا باز خواهد شد؟

شاید هم دولت باز هم تغییراتی ایجاد کند که مانند تغییر اساسنامه تامین اجتماعی برای حضور سعید مرتضوی در تامین اجتماعی بر خلاف  حکم دیوان ، حضور نیکزاد نیز در وزارت ارتباطات قانونی شود!

منبع : شفاف
  • نویسنده : یزد فردا
  • منبع خبر : خبرگزاری فردا