یزدفردا :هرچند در خبرها داشتیم که جبهه پایداری اجازه فعالیت سیاسی ندارد  اما تنها تشکلی که این روزها بازار انتخابات ریاست جمهوری را داغ نگهداشته است جبهه پایداری است که اعضاء آن به تبیین دیدگاهها و نظرات این تشکل می پردازند و در جهت آشنایی مخاطبان تعدادی از خبرهای مرتبط با موضوع انتخابات را مرور می کنیم :
 
 لنکرانی: اعضای شورای‌ مرکزی جبهه پایداری نباید در مناصب دولتی عضو باشند 
کامران باقری لنکرانی سخنگوی جهبه پایداری انقلاب اسلامی صبح امروز چهارشنبه در حاشیه برگزاری مراسم اولین سالگرد شهادت شهید احمدی روشن، طی سخنانی در خصوص عضویت غلامحسن الهام در این جبهه گفت: در جبهه تصمیم گرفته شده که کسانی که اعضای شورای مرکزی این جبهه هستند، در مناصب دولتی مسئولیت نداشته باشند.
 
 سخنگوی جبهه پایداری با بیان اینکه اعضای شورای‌مرکزی این جبهه نباید در مناصب دولتی عضو باشند، گفت که الهام تصمیم گرفت که در دولت حضور داشته باشد.

کامران باقری لنکرانی سخنگوی جهبه پایداری انقلاب اسلامی صبح امروز چهارشنبه در حاشیه برگزاری مراسم اولین سالگرد شهادت شهید احمدی روشن، طی سخنانی در خصوص عضویت غلامحسن الهام در این جبهه گفت: در جبهه تصمیم گرفته شده که کسانی که اعضای شورای مرکزی این جبهه هستند، در مناصب دولتی مسئولیت نداشته باشند.

وی در این زمینه افزود: به همین دلیل نیز غلامحسن الهام تصمیم گرفت که در دولت حضور داشته باشد و ما با یک تصمیم مشترک تصمیم گرفتیم که عضویتش در جبهه پایداری منتفی شود.

سخنگوی جبهه پایداری همچنین در خصوص انتخاب نفر سوم شورای فقاهتی جبهه پایداری، گفت: اصل در جبهه پایداری این است که شورای فقاهتی پیش برنده تصمیمات جبهه باشد و همه تصمیمات با نظارت آنها انجام شود تا انحرافات در جبهه وجود نداشته باشد.

لنکرانی در خصوص سخنان روز گذشته مقام معظم رهبری درباره انتخابات ریاست‌جمهوری، گفت: سخنان دیروز رهبر معظم انقلاب چند جنبه مهم داشت که یکی از نکات آن افشای توطئه‌ای بود که متاسفانه برخی از افرادی که از آنها در کشور توقع نبود به عنوان بلندگوی دشمن دانسته یا نادانسته عمل می‌کردند و سلامت انتخابات را به نوعی زیر سوال می بردند و برای انتخابات عادی زمینه توطئه و تشنج را فراهم و نسبت به دستاوردهای 32 ساله گذشته انقلاب ایجاد شبهه می‌کنند که معتقدم فرمایش روز گذشته رهبری یک شاخص بزرگ و مهم در این زمینه ایجاد کرد و شخصیت‌های کشور باید خود را با این سخنان بسنجند و آنهایی که خلاف این مسیر اقدام کردند، روند خود را اصلاح کنند و در جورچین دشمن قرار نگیرند.

وی ادامه داد: یکی از نقاط مهم دیگر، در خصوص شرایط کاندیداها و الزام به وجود شرایط لازم در کسانی است که خود را در مرز انتخابات قرار می‌دهند و طبیعتاً این در تصمیم‌گیری جبهه پایداری برای تعیین مصداق فرمایشات مقام معظم رهبری را به عنوان فصل الخطاب مد نظر قرار می گیرد و تلاش ما این خواهد بود که طبق این معیارها افراد را بررسی و در زمان مقرر آنها را معرفی کنیم.

سخنگوی جبهه پایداری در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا سخنان روز گذشته مقام معظم رهبری به معنای فرا رسیدن شروع فعالیت های انتخاباتی است گفت: معتقدم ما الان نسبت به انتخابات نزدیک تر شده ایم و باید بحث های مصداقی را جدیدتر دنبال کنیم ولی هنوز ما در مصداق به نتیجه نرسیده ایم و با توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری مباحث را جدی تر دنبال می کنیم.منبع: تسنیم

"برخی کاندیداهای احتمالی با آیت الله مصباح دیدار می کنند"

 
حجت‌الاسلام حسين جلالي درباره برنامه‌هاي انتخاباتي جبهه پايداري انقلاب اسلامي اظهار داشت:‌ كميته‌هاي تشكيل شده در جبهه پايداري به صورت هماهنگ و سازمان يافته كارهاي خود را به پيش مي‌برند.
 
عضو جبهه پايداري انقلاب اسلامي گفت: جبهه پايداري در صدد است تا بهمن‌ماه كانديداي خود را به شوراي مركزي معرفي كند و بعد از انجام بررسي‌هاي لازم اين كانديدا در معرض انتخاب مردم قرار مي‌گيرد.

حجت‌الاسلام حسين جلالي درباره برنامه‌هاي انتخاباتي جبهه پايداري انقلاب اسلامي اظهار داشت:‌ كميته‌هاي تشكيل شده در جبهه پايداري به صورت هماهنگ و سازمان يافته كارهاي خود را به پيش مي‌برند.

عضو جبهه پايداري انقلاب اسلامي با اشاره به ديدار هفتگي دبيركل اين جبهه با آيت‌الله مصباح ادامه داد: حجت‌الاسلام آقاتهراني شنبه هر هفته مصوبات جبهه پايداري را به آيت‌الله مصباح ارائه مي‌كند و سپس مصوبات تاييد شده را به براي اجرا به شوراي مركزي ارجاع مي‌دهد.

وي با بيان اينكه جبهه پايداري به زودي كانديداي اصلح را شناسايي مي‌كند، تصريح كرد: جبهه پايداري در صدد است تا بهمن‌ماه كانديداي خود را به شوراي مركزي معرفي كند و بعد از انجام بررسي‌هاي لازم اين كانديدا در معرض انتخاب مردم قرار مي‌گيرد.

رئيس دفتر آيت‌الله مصباح افزود: علي‌رغم اينكه جبهه پايداري را به انجام كارهاي انتخاباتي متهم مي‌كنند اما اين جبهه به مباحث گفتماني مي‌پردازد.

جلالي درباره درخواست‌ شخصيت هاي سياسي براي ديدار با آيت‌الله مصباح گفت: طي چند روز گذشته برخي شخصيت‌هاي حقوقي و حقيقي كه به عنوان كانديدا مطرح هستند با آِيت‌الله مصباح ديدار كردند اما آنان درخواست كردند تا ديدارشان رسانه‌اي نشود و ما به اين درخواست پايبنديم.منبع: باشگاه خبرنگاران

"در حال مشخص کردن توقعاتمان از رییس جمهور آینده ایم"

 
درباره هیات مشورتی ایجاد شده در این تشکل سیاسی، گفت: این هیات مشورتی براساس اساسنامه جبهه پایداری در این تشکل ایجاد شده است.
 
 صادق محصولی اظهار داشت که جبهه پایداری انتظارات و توقعات منطبق بر گفتمان انقلاب اسلامی را تنظیم، تدوین و به رییس جمهور بعدی ارائه می‌کند.

 درباره هیات مشورتی ایجاد شده در این تشکل سیاسی، گفت: این هیات مشورتی براساس اساسنامه جبهه پایداری در این تشکل ایجاد شده است.

وی افزود: در جریان انتخابات ریاست جمهوری و پیش از آن تعداد اعضای شورای مرکزی این تشکل، بالغ بر 35 نفر بودند، ولی بعد از تدوین اساسنامه این جبهه اعضای شورای مرکزی به 17 نفر اصلی و 5 علی‌البدل تقلیل پیدا کرد، با محدودیت استفاده از نظرات نخبگان با توجه به این کاهش روبه‌رو شدیم؛ چراکه تعداد زیادی از نخبگان هستند که در عرصه سیاسی و فرهنگی حضوری فعال دارند و ما دوست داشتیم، از نظر آنها استفاده کنیم و با توجه به محدودیت ایجاد شده در شورای مرکزی از نظر تعداد نفرات، این امر امکان‌پذیر نبود، در نتیجه در اساسنامه پیش‌بینی شده برای استفاده از نظرات این نخبگان هیات مشورتی ایجاد شود و از این نظرات استفاده شود و این دوستان اکنون در این هیات در زمینه‌های مختلف به جبهه پایداری مشورت می‌دهند.

وی همچنین در پاسخ به این سوال که گفته می‌شود کمیته‌هایی برای تدوین برنامه پیشنهاد برای رییس جمهور آینده در این تشکل ایجاد شده با تاکید بر این‌که این کمیته‌ها نیز مطابق اساسنامه ایجاد شده و این کمیته‌ها برای انتخابات نیست، گفت: در واقع جبهه پایداری درصدد است، برای رییس جمهور بعدی از هرگروهی که بخواهد باشد چه نامزد جبهه پایداری باشد، چه نامزد دیگر گروه‌ها، انتظارات و توقعات منطبق بر گفتمان انقلاب اسلامی را تنظیم، تدوین و ارائه کند تا مورد توجه قرار بگیرد.

محصولی همچنین در پاسخ به این سوال که آیا این تشکل اساسنامه خود را برای تایید و ثبت به وزارت کشور ارائه کرده است یا نه، گفت: در این رابطه ما هنوز اقدامی نکرده‌ایم، البته با توجه به قانون فعلی، منعی برای فعالیت نیست.منبع: خبرگزاری ایسنا

" مصداق انتخاباتی جبهه پایداری در اواخر بهمن ماه اعلام می شود"

 
عضو شورای مرکزی جبهه پایداری، گفت: در جبهه پایداری کمیته‌ای به نام کمیته‌ سیاسی وجود دارد که به طور تخصصی روی مباحث سیاسی کار میکند و جمع بندی خود را نسبت به معرفی مصادیق و کاندیداها به شورای مرکزی گزارش می‌دهد.
 
عضو شورای مرکزی جبهه پایداری، گفت: در جبهه پایداری کمیته‌ای به نام کمیته‌ سیاسی وجود دارد که به طور تخصصی روی مباحث سیاسی کار میکند و جمع بندی خود را نسبت به معرفی مصادیق و کاندیداها به شورای مرکزی گزارش می‌دهد.

زهره طبیب‌زاده عضو شورای مرکزی جبهه پایداری انقلاب اسلامی در رابطه با نحوه حضور و مشارکت جبهه پایداری در انتخابات ریاست جمهوری یازدهم، گفت: در جبهه پایداری کمیته‌ای به نام کمیته‌ سیاسی وجود دارد که به طور تخصصی روی مباحث سیاسی کار میکند و جمع بندی خود را نسبت به معرفی مصادیق و کاندیداها به شورای مرکزی گزارش می‌دهد.

وی با تاکید بر فرمایشات رهبر انقلاب مبنی بر عدم ورود زود هنگام به معرفی مصداق‌ها در انتخابات، افزود: جبهه پایداری در زمینه معرفی مصداق اقدامی انجام نداده است تا به فرمایشات رهبر معظم عمل کرده باشد.

وی در ادامه تصریح کرد: الان اگر دقت کنید می‌بینید همه گروه‌ها و اشخاص برای اینکه فرمایشات مقام معظم رهبری را رعایت کنند بصورت مستقیم وارد انتخابات نشده‌اند و دو پهلو صحبت می‌کنند و به معرفی کاندیدای مورد نظر خود نمی‌پردازند تا ورود زود هنگام نداشته باشند.

عضو شورای مرکزی جبهه پایداری، ادامه داد: جبهه پایداری بررسی و رایزنی‌های خود را با افراد و گروه ها انجام می‌دهد ولی اینکه بطور مصداقی و مشخص کسی را معرفی کند، فعلا منتفی است.

**کاندیدای جبهه پایداری اواخر بهمن ماه مشخص می شود

طبیب زاده در پاسخ به اینکه جبهه پایداری چه زمانی قصد معرفی مصداق انتخاباتی را دارند، بیان داشت: فکر می‌کنم اواخر بهمن ماه با توجه به نزدیک شدن زمان انتخابات ورود سایر گروه‌ها به بحث انتخابات، جبهه پایداری هم بطور مستقیم و با در نفر گرفتن مصالح نظام به معرفی مصداق بپردازد.

وی در پاسخ به اینکه در کمیته سیاسی جبهه پایداری، شورای فقاهی هم حضور دارند، گفت:  مکانیزم در جبهه پایداری به این شکل است که شوراها و کمیته‌های مختلف کارشان را انجام می‌دهند و آنچه در کمیته‌ها مورد بررسی قرار می‌گیرد در شورای مرکزی جبهه طرح می‌شود و قبل از تصویب و اعلام عمومی نظر شورای فقهی گرفته می‌شود که اگر شورای فقهی اعلام رضایت کردند تصویب شده به اطلاع عموم می‌رسد.

طبیب زاده ادامه داد: شورای فقهی شأن والایی دارد که بخواهد وارد کمیته‌ها و شوراهای کوچک تر داخلی شود. نتایج پایانی طرح های شورای مرکزی جبهه پایداری به حضور شورای فقهی ارسال می‌شود و تا رهنمودهای آنان استفاده شود و نظر آن‌ها در مصوبات اعمال می‌شود.

عضو شورای مرکزی جبهه پایداری درخصوص رایزنی کمیته سیاسی جبهه پایداری با اشخاص مختلف، خاطرنشان کرد:‌ اینکه کمیته با چه اشخاصی جلسه داشته را من اطلاع ندارم، ولی تصمیم به رایزنی با اشخاص مختلف بوده که من در جریان جزئیات دیدارها نیستم.

وی افزود: در این خصوص مذاکره با افراد مختلف طرح می‌شود، هم افرادی که خودشان تمایل به کاندیدا شدن دارند و هم افرادی که علاقه‌مندی به کاندیداتوری خود را مطرح نکردند، جبهه پایداری به آن‌ها پیشنهاد می‌کند و افرادی که متمایل باشند و با ملاک ها هم خوانی داشته باشند، جبهه پایداری مورد پیگیری‌و بررسی قرار می‌دهد.

طبیب زاده ادامه داد: این بستگی دارد که افراد در رابطه با کاندیداتوری اعلام آمادگی کنند و جبهه پایداری هم به آنان تمایل داشته باشد، تا نهایتا یک از این بین معرفی شود.

عضو شورای مرکزی جبهه پایداری، تصریح کرد: ممکن است شخصی که روی آن اجماع می‌شود از داخل جبهه پایداری باشد، یا این‌که کسی از خارج مجموعه جبهه پایداری باشد، به‌ هرحال بنای ما انتخاب اصلح است که لزوما همه افراد که مطرح می‌شوند ممکن است عضو جبهه پایداری نباشد و جبهه پایداری معتقداست که باید انتخاب اصلح صورت بگیرد.منبع: آنا

لنکرانی: توجه جبهه پایداری به برنامه های رییس جمهور آینده است

 
لنکرانی: در این مقطع زمانی، جبهه پایداری تلاش کرده حرکت خود برای انتخابات ریاست جمهوری را بر محتوا، برنامه و کارهای رییس‌جمهور آینده قرار دهد
 
سخنگوی جبهه پایداری گفت که در این مقطع زمانی، این جبهه تلاش کرده حرکت خود برای انتخابات ریاست جمهوری را بر محتوا، برنامه و کارهای رییس‌جمهور آینده قرار دهد.

کامران باقری لنکرانی درباره برنامه‌های جبهه پایداری برای انتخابات ریاست جمهوری، با توجه به تشکیل شورای مشورتی و کمیته‌های تخصصی در این جبهه، اظهار کرد: برای انتخابات ریاست جمهوری دو مساله اصلی وجود دارد که یکی از آنها بحث محتوا و برنامه است و به نظر می‌رسد آنچه در حرکت‌های اجتماعی عمدتا مغفول می‌ماند، همین موضوع است و موضوع دوم، بحث مصادیق کاندیداتوری است.

وی افزود: در این مقطع زمانی، جبهه پایداری تلاش کرده حرکت خود برای انتخابات ریاست جمهوری را بر محتوا، برنامه و کارهای رییس‌جمهور آینده قرار دهد و به همین خاطر شورای مشورتی متشکل از بیش از 100 نفر از صاحبنظران در عرصه‌های مختلف را تشکیل داده که آنها در ارتباط با موضوعات مختلف نظر می‌دهند و از طرف دیگر کمیته‌های مختلف نیز تشکیل داده‌ایم تا برنامه‌های دولت یازدهم از منظر این تشکل و گفتمانی که جبهه پیگیری می‌کند، تدوین شود.

این فعال سیاسی در ادامه اظهار کرد: مبنای حرکت جبهه پایداری در تعیین مصداق و همچنین تعامل با دولت یازدهم و مطالبه از آن، بر اساس برنامه تدوین شده در کمیته‌های این جبهه خواهد بود و بر اساس همین برنامه، کاندیداها را مورد ارزیابی قرار می‌دهیم.

لنکرانی در پاسخ به این پرسش که "در چه زمانی تدوین این برنامه توسط کمیته‌ها به پایان می‌رسد؟" گفت: این، کاری نسبتا طولانی است؛ البته امیدواریم قبل از اینکه فضا به سمت مشخص شدن مصادیق برود، برنامه ما نهایی شود.

سخنگوی جبهه پایداری درباره زمینه‌های فعالیت کمیته‌های ایجاد شده در این تشکل اظهار کرد: این کمیته‌ها در عرصه‌های مختلف کار تخصصی انجام می‌دهند که از جمله آنها می‌توان به کمیته‌های اجتماعی، اقتصادی و مشارکت‌های مردمی اشاره کرد.منبع: خبرگزاری ایسنا
 
 
  • نویسنده : یزد فردا
  • منبع خبر : خبرگزاری فردا