رئیس دانشگاه علوم پزشکی یزد با اشاره به ارتقای تختهای بیمارستانی در استان یزد گفت: تا پایان سال 93 حدود 25 تخت به مجموع تختهای دیالیز استان یزد اضافه خواهد شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی یزد به نقل از فارس دکترسیدجلیل میرمحمدی اظهار داشت: در حال حاضر در استان یزد 2 هزار و 459 تخت بیمارستانی فعال وجود دارد که این میزان تا پایان سال 93 به بیش از 2 هزار و 695 تخت قابل ارتقا است.
وی با بیان اینکه این تختها در بخشهای CCU، ICU و NICU و دیالیز قابل ارتقا است، افزود: در حال حاضر 141 تخت فعال در بخش CCU استان یزد فعال است که این میزان تا سال 93 به 164 تخت خواهد رسید.
وی عنوان کرد: با این حساب طی دو سال آینده 20 تخت به تختهای CCU استان یزد در بخش دولتی اضافه خواهد شد.
میرمحمدی بیان کرد: تعداد تختهای ICU بیمارستانهای دولتی استان یزد نیز هماکنون 115 مورد است که این میزان طی دو سال آینده به 130 تخت خواهد رسید و در مجموع 15 تخت به مجموع تختهای ICU استان یزد اضافه خواهد شد.
وی همچنین با بیان اینکه بخش مراقبتهای ویژه از نوزادان در استان یزد یکی از مجهزترین بخشها در سطح کشور است، عنوان کرد: در حال حاضر 31 تخت NICU در استان یزد فعال است که با افزایش پنج تخت به مجموع تختهای این بخش، نوزادان یزدی تا دو سال آینده از 36 تخت مراقبت ویژه برخوردار خواهند شد.
میرمحمدی با بیان اینکه استان یزد طی سالهای گذشته در زمینه دیالیز به ویژه در برخی شهرستانها با مشکلات بسیاری روبهرو بوده است، افزود: با افزایش تختهای دیالیز، بخش قابل توجهی از مشکلات بیماران دیالیزی استان یزد برطرف خواهد شد.
وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر 83 تخت دیالیز در استان یزد فعال است که این میزان با افزایش 25 تخت طی دو سال آینده، به 108 تخت قابل ارتقا خواهد بود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد همچنین با بیان اینکه تعداد پزشکان متخصص و فوق تخصص در یزد طی سالهای اخیر افزایش قابل توجهی داشته است، افزود: در حال حاضر 330 پزشک متخصص و 44 پزشک فوق تخصص در استان یزد مشغول به فعالیت هستند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه مراکز درمانی استان یزد در بسیاری موارد قطب درمانی کشور به شمار میروند، افزود: یزد در زمینه درمان ناباروری، قلب و عروق و بسیاری بیماریهای دیگر در کشور یک قطب درمانی است.
میرمحمدی عنوان کرد: در زمینه پرتودرمانی نیز استان یزد طی سالهای اخیر به پیشرفتهای قابل توجهی دست یافته به نحوی که هماکنون مرکز پرتودرمانی شهید رمضانزاده با دو دستگاه شتابدهنده برای درمان بیماران استان یزد و نیز استانهای جنوب شرق کشور راهاندازی شده است.
وی، وجود بخش جراحی قلب بیمارستان افشار با متخصصان مجرب و امکانات پیشرفته برای درمان بیماران استان و سایر استانهای کشور به ویژه در منطقه جنوب شرق را نیز از دیگر افتخارات استان یزد در زمینه درمانی برشمرد و یادآور شد: این مرکز با کمترین هزینه ممکن و بالاترین کارایی به بیماران قلبی و عروقی خدمات ارائه میدهد.
میرمحمدی با اشاره حجم بسیار بالای بیماران دیابتی در استان یزد نسبت به سایر استانها گفت: به منظور خدماترسانی هرچه بیشتر به بیماران دیابتی استان یزد، مرکز پذیرش بیماران دیابتی در بیمارستان افشار در حال راهاندازی است.
وی با بیان اینکه در این مرکز متخصصان مجرب خدمات متنوعی به بیماران دیابتی ارائه میدهند، خاطرنشان کرد: ساخت فضای فیزیکی جدید این مرکز تا پایان سال 91 به پایان خواهد رسید.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد همچنین از راهاندازی و افتتاح کلینیک تخصصی و فوق تخصصی امام علی (ع) در یزد در آیندهای نزدیک خبر داد.
وی عنوان کرد: استان یزد هماکنون از وجود 20 مرکز درمانی شامل 13 مرکز دانشگاهی و هفت مرکز غیردانشگاهی برخوردار است که از بین بیمارستانهای دانشگاهی، بیمارستانهای شهید دکتر رهنمون، شهید سید مصطفی خمینی (ره) شهرستان طبس به علت سابقه طولانی در ساخت فضای فیزیکی، در حال جایگزینی هستند.
میرمحمدی خاطرنشان کرد: طرح جایگزینی بیمارستان شهید رهنمون با 280 تخت و بیمارستان سید مصطفی خمینی (ره) طبس با 100 تخت در سفر مقام معظم رهبری به تصویب رسیده است.
- نویسنده : یزد فردا
- منبع خبر : خبرگزاری فردا
چهارشنبه 25,دسامبر,2024