معاونت عمراني استانداري بر نقش مانور در كاهش خسارات ناشي از حوادث تاكيد كرد.

ستاد حوادث و سوانح استان با رياست معاونت عمراني استانداري يزد در سالن موحدين استانداري تشكيل جلسه داد.

سيدعليرضا نبوي‌زاده در ابتداي اين جلسه با بيان اين كه طرح امداد و نجات از چهار مرحله پيشگيري، آمادگي، مقابله و بازسازي تشكيل شده است گفت: مرحله آمادگي شامل جمع‌آوري اطلاعات، آموزش، تمرين و مانور مي‌شود. برگزاري مانورها كه در مرحله آمادگي طرح امداد و نجات تعريف مي‌شود بدون اطلاع قبلي و به منظور ارزيابي ميزان آمادگي دستگاهها صورت مي‌گيرد. وي با اشاره به اين كه حوادث، ناگهاني و بدون‌اطلاع رخ مي‌دهند افزود: اگر برگزاري مانورها با اطلاع انجام پذيرد،اين مانور،ديگر فاقد قابليت‌هاي لازم است و بيشتر در حيطه تمرين تعريف مي‌شود.


نبوي‌زاده با اشاره به تجربه به دست آمده در زلزله دلخراش بم گفت: به واسطه تجربه و آمادگي كه در زلزله بم به دست آمده بود، تلفات ناشي از زلزله زرند كرمان كه بعد از زلزله بم رخ داد كاهش يافت كه اين خود، نشان‌دهنده نقش آمادگي در زمان وقوع حوادثي چون زلزله است.

معاون عمراني استاندار با تاكيد بر اين مسئله كه در زمان وقوع حوادث، فرصتي براي تجربه كردن نيست ادامه داد: در زمان برگزاري مانورها تجربه‌هاي خوبي به دست مي‌آيد و نقاط قوت و ضعف دستگاهها شناسايي مي‌شود. نبوي زاده با اشاره به نقش آموزش در كاهش تلفات در زمان وقوع حوادث تاكيد كرد: ستاد حوادث استان آمادگي كامل دارد تا دستگاهها را در اجراي طرح‌هاي آموزشيشان ياري دهد و در اين زمينه تقريبا هيچ محدوديتي وجود دارد.

ستاد حوادث استان يزد از دستگاههاي اجرايي و فرمانداري‌ها خواست تا كشيك‌هاي ايام نوروزي را با حضور افراد مطلع و داراي اختيار به منظور خدمت‌رساني خوب و مطلوب به مردم برگزار كنند.

شايان ذكر است در اين جلسه براساس مصوبه هيات وزيران، بخشودگي جرايم تاخير، سود و كارمزد تسهيلات كمتر از سي ميليون ريال كه در قالب تسهيلات ارائه شده به خسارت ديدگان از حوادث طبيعي ارائه شده بود به تصويب ستاد حوادث استان رسيد. اصل اين تسهيلات توسط فرد و در اقساط مناسب بازپرداخت خواهد شد.

یزدفردا

  • نویسنده : یزد فردا
  • منبع خبر : خبرگزاری فردا